Predlog za lige EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Predlog za lige EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTabelaRegistruj sePristupi

Predlog za lige

Ići dole 
+5
Isco Alarcón
Steph Curry
Arkin O`Brien
Alonso
TB87
9 posters
AutorPoruka
Gost
Gost

Predlog za lige Empty
PočaljiNaslov: Predlog za lige   Predlog za lige Icon_minitimeUto Jul 02 2013, 01:03

Posto ne slusate na chatu, da napisem ovde moj predlog. Prva sezona druge lige se igra od sredine jula (koliko ja znam) a zatim od septembra paralelno idu prva i druga liga. E sad, u drugu ligu, po mom misljenju, da igraju ovi novi timovi i poslednji iz trenutne prve sezone (tj. osmi). Do kraja avgusta ce se druga liga zavrsiti i prvoplasirani iz druge lige direktno upada u prvu ligu, a onaj ko je bio drugoplasirani u drugoj ligi igra baraz sa pretposlednjim iz prve lige (sedmim). Eto moj neki predlog, tako ce se najbolje utvrditi ko je za prvu a ko za drugu ligu.

Poslednji izmenio F. Totti dana Uto Jul 02 2013, 01:05, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
TB87

TB87

Muški Broj poruka : 678
Datum upisa : 17.04.2013
Godina : 33

Predlog za lige Empty
PočaljiNaslov: Re: Predlog za lige   Predlog za lige Icon_minitimeUto Jul 02 2013, 01:04

valjda 8 , a 7 igra baraz? Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Predlog za lige Empty
PočaljiNaslov: Re: Predlog za lige   Predlog za lige Icon_minitimeUto Jul 02 2013, 01:05

Da, greska Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Alonso

Alonso

Broj poruka : 765
Datum upisa : 05.04.2013

Predlog za lige Empty
PočaljiNaslov: Re: Predlog za lige   Predlog za lige Icon_minitimeUto Jul 02 2013, 09:43

pa neka i prva liga igra igra od jula. vas 8 u ligi ima i igrajte, a novih klubova je 6, taman za druge lige. što džabe da se toliko čeka??? mislim da je to nepotrebno
Nazad na vrh Ići dole
Arkin O`Brien

Arkin O`Brien

Muški Broj poruka : 38
Datum upisa : 06.06.2013
Godina : 26

Predlog za lige Empty
PočaljiNaslov: Re: Predlog za lige   Predlog za lige Icon_minitimeUto Jul 02 2013, 09:53

Bolje i prva liga da igra u julu kad i druga...
Nazad na vrh Ići dole
Steph Curry

Steph Curry

Muški Broj poruka : 390

Predlog za lige Empty
PočaljiNaslov: Re: Predlog za lige   Predlog za lige Icon_minitimeUto Jul 02 2013, 10:00

OVAKO JE BOLJE!;D   prva liga bi trebala pocet isto u julu ko i druga liga (igrale bi se istovremeno) , 8 klubova u prvoj, 6 u drugoj.  Ars i Monako su se raspali pa ne igraju. Iz druge na kraju sez prvi bi isao direktno a drugi u baraz sa sedmim iz prve. 8. iz prve ispada. GOTOVO!TO JE MOJ PRIJEDLOG!
Nazad na vrh Ići dole
Arkin O`Brien

Arkin O`Brien

Muški Broj poruka : 38
Godina : 26

Predlog za lige Empty
PočaljiNaslov: Re: Predlog za lige   Predlog za lige Icon_minitimeUto Jul 02 2013, 10:03

Slazem se brajante:star: 
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Predlog za lige Empty
PočaljiNaslov: Re: Predlog za lige   Predlog za lige Icon_minitimeUto Jul 02 2013, 10:41

Nema sanse da se prva liga igra u julu pa dajte neko i putuje,izlazi itd....nema vremena za ovo
Nazad na vrh Ići dole
Isco Alarcón

Isco Alarcón

Broj poruka : 1018
Datum upisa : 19.03.2013

Predlog za lige Empty
PočaljiNaslov: Re: Predlog za lige   Predlog za lige Icon_minitimeUto Jul 02 2013, 11:12

Prva liga sigurno ne igra u julu. Mi smo zbog mnogih ovde koji su igrali prvu ligu pozurili i povecali broj utakmica da bi eto sad vec pocetkom jula zavrsili sto smo i uspeli. Leto je ljudi, uzivajte malo a ne samo ligu neku da igramo. Nista se ne ceka samo idemo malo na odmor Smile Glupo je da krene sad prva liga pa da se mucimo oko utakmica kad je ko tu, kad nije, pa sluzbeni Wink Kad se zavrse odmori krecemo, a do tad uzivajte.  :cheers: :cheers: :cheers: 

Nazad na vrh Ići dole
Исак

Исак

Broj poruka : 487
Datum upisa : 20.03.2013

Predlog za lige Empty
PočaljiNaslov: Re: Predlog za lige   Predlog za lige Icon_minitimeUto Jul 02 2013, 11:29

Idi begaj, kakva prva liga u julu, neko ovde ide i na odmor Smile

Lepo od septembra, sto kaze Isco, kad smo svi tu, da nastavimo ovo ...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Predlog za lige Empty
PočaljiNaslov: Re: Predlog za lige   Predlog za lige Icon_minitimeUto Jul 02 2013, 11:40

bolje da prva liga pocne u septembru,a u julu neka pocne samo 2. liga Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Predlog za lige Empty
PočaljiNaslov: Re: Predlog za lige   Predlog za lige Icon_minitimeUto Jul 02 2013, 11:47

To je i moj predlog, znaci ostaje da se igra druga sad a prva u sept...
Nazad na vrh Ići dole
Isco Alarcón

Isco Alarcón

Predlog za lige Empty
PočaljiNaslov: Re: Predlog za lige   Predlog za lige Icon_minitimeUto Jul 02 2013, 12:31

Pa tako je, evo i vule mi rece isto juce da pola njegovog tima vec na moru sada.Tako da nema smisla da se igra prva liga u julu , tj. to bi trajalo celo leto Very Happy  
Tako da 1. liga se sigurno nece igrati preko leta sada Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Predlog za lige Empty
PočaljiNaslov: Re: Predlog za lige   Predlog za lige Icon_minitimeUto Jul 02 2013, 12:45

1.sezona 2. lige treba da se igra preko leta (mamicu vam vasu), a onda 2. sezona da pocne u isto vreme i za 1.ligu i za 2. kako bi bili u koraku, a ne da jedna kasni
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Predlog za lige Empty
PočaljiNaslov: Re: Predlog za lige   Predlog za lige Icon_minitimeUto Jul 02 2013, 12:50

To Caz :v
Nazad na vrh Ići dole
Nula

Muški Broj poruka : 980
Datum upisa : 14.06.2013
Godina : 109

Predlog za lige Empty
PočaljiNaslov: Re: Predlog za lige   Predlog za lige Icon_minitimeUto Jul 02 2013, 16:47

Alonso F1 ::
pa neka i prva liga igra igra od jula. vas 8 u ligi ima i igrajte, a novih klubova je 6, taman za druge lige. što džabe da se toliko čeka??? mislim da je to nepotrebno

Realno.
Ljudi ce se smoriti do septembra i zaboraviti na ovo potpuno i mozda se nece ni vracati na forum. Neki koji nisu tu za leto nek propuste 1 sezonu i posle ce se vratiti za sledecu od septembra, a kapiteni da nadju neke zamene na 1 sezonu.

A i koja je logika...kao ljudi iz 1. lige svi idu na odmore i na leto da se zbog toga ne igra, a ljudi iz 2. lige kao ne idu na odmor pa ce svi oni da igraju celo leto. Laughing 

Ko da je bitno sto je 2. liga prva sezona...gledajte na to ovako.... 1. sezona je bila samo 1. liga, onda pocnje 2. sezona sa 1 i 2 ligom...pa ide 3 sezona...4..5..6....7 sezone mozda bude timova za 3. ligu itd...

Mislim 99% ostaje kako je prvobitno bilo, al eto da i ja kazem nesto za dnevnik. Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Isco Alarcón

Isco Alarcón

Predlog za lige Empty
PočaljiNaslov: Re: Predlog za lige   Predlog za lige Icon_minitimeUto Jul 02 2013, 18:19

Samo mali broj vas je tu. Ne vredi igrati to, necemo uspeti da napravimo dobru sezonu.Vama niko ne brani da organizujete neke mini turnire nesto da se zabavite ako ste tu.
Nazad na vrh Ići dole
Мичу

Мичу

Muški Broj poruka : 389
Datum upisa : 24.03.2013
Godina : 28

Predlog za lige Empty
PočaljiNaslov: Re: Predlog za lige   Predlog za lige Icon_minitimeUto Jul 02 2013, 19:12

Glupo je da se nastavi igra, zato sto je raspust, cak iako su ljudi pri kompovima, ja i u Beogradu pa me mrzi da igram hax, a ne uvece da dolazim umesto da sam napolju. A druga liga mora da se odigra zbog kasnjenja. Ustvari sto se mene tice, ne mora niko da igra nista do septembra! Smile
Nazad na vrh Ići dole
Ewony

Ewony

Ženski Broj poruka : 121
Datum upisa : 30.03.2013

Predlog za lige Empty
PočaljiNaslov: Re: Predlog za lige   Predlog za lige Icon_minitimeUto Jul 02 2013, 19:20

Nula ::
Alonso F1 ::

Realno.
Ljudi ce se smoriti do septembra i zaboraviti na ovo potpuno i mozda se nece ni vracati na forum. Neki koji nisu tu za leto nek propuste 1 sezonu i posle ce se vratiti za sledecu od septembra, a kapiteni da nadju neke zamene na 1 sezonu.

A i koja je logika...kao ljudi iz 1. lige svi idu na odmore i na leto da se zbog toga ne igra, a ljudi iz 2. lige kao ne idu na odmor pa ce svi oni da igraju celo leto. Laughing 

Ko da je bitno sto je 2. liga prva sezona...gledajte na to ovako.... 1. sezona je bila samo 1. liga, onda pocnje 2. sezona sa 1 i 2 ligom...pa ide 3 sezona...4..5..6....7 sezone mozda bude timova za 3. ligu itd...

Mislim 99% ostaje kako je prvobitno bilo, al eto da i ja kazem nesto za dnevnik. Very Happy

Ja ti kazem niko nece zaboraviti za ovu igricu,neka igraju lepo ljudi 2. ligu,a 1. liga od septembra
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Predlog za lige Empty
PočaljiNaslov: Re: Predlog za lige   Predlog za lige Icon_minitimeUto Jul 02 2013, 21:03

Ma vi bre niste normalni ako mislite da se bilo koja liga igra preko leta. Neću ja svako veče da sedim i buljim u komp kao ovi zaluđenici, a pretpostavljam da ni drugoligaši nebi želeli to. Najbolje je da počne liga u septembru i kraj.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Predlog za lige Empty
PočaljiNaslov: Re: Predlog za lige   Predlog za lige Icon_minitimeUto Jul 02 2013, 21:34

Julian Draxler ::
Ma vi bre niste normalni ako mislite da se bilo koja liga igra preko leta. Neću ja svako veče da sedim i buljim u komp kao ovi zaluđenici, a pretpostavljam da ni drugoligaši nebi želeli to. Najbolje je da počne liga u septembru i kraj.

+1 Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Predlog za lige Empty
PočaljiNaslov: Re: Predlog za lige   Predlog za lige Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Predlog za lige
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Tabela II lige