Kup i zavrsetak lige EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Kup i zavrsetak lige EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTabelaRegistruj sePristupi

Kup i zavrsetak lige

Ići dole 
5 posters
AutorPoruka
Nula

Muški Broj poruka : 980
Datum upisa : 14.06.2013
Godina : 109

Kup i zavrsetak lige Empty
PočaljiNaslov: Kup i zavrsetak lige   Kup i zavrsetak lige Icon_minitimePet Okt 31 2014, 17:26

Evo posto vidim da mi je ostao admin, da malo sredim situaciju ovde.
U narednih oko sat vremena ispisacu u ovoj temi sve u vezi preostalih nekoliko kola lige i o kupu. Kup ce se igrati umesto plej ofa.

Po zavrsetku lige i kupa cemo onda, da 2-3 nedelje odmorimo, pa onda da lepo napravimo za 6. sezonu manju ligu i kup(do 8 timova recimo), i sredicemo sve da valjda. Toliko za sada, vise za oko sat.
Nazad na vrh Ići dole
GaMe

GaMe

Muški Broj poruka : 419
Datum upisa : 08.04.2013
Godina : 34

PočaljiNaslov: Re: Kup i zavrsetak lige   Kup i zavrsetak lige Icon_minitimePet Okt 31 2014, 18:40

uzdam se u nulu i cicu da ce napraviti dobar poso i organizovati jednu normalnu ligu gdje ce se igrati lijep rs
naprijed momci Smile
Nazad na vrh Ići dole
Nula

Muški Broj poruka : 980
Datum upisa : 14.06.2013
Godina : 109

PočaljiNaslov: Re: Kup i zavrsetak lige   Kup i zavrsetak lige Icon_minitimePet Okt 31 2014, 18:54

Evo ovako.

0. Dakle nema plej ofa, liga se zavrsava kada se 22. kolo u dogovaranjima ispuni, i sampion je onaj ko bude logicno 1. tada. LS ce biti tek na prolece, tako da ova sezone nije kvalifikaciona za LS.
A i kakva je bila sa svim ovim sluzbenim i suspenzijama i odlascima i bolje sto nije i bolje je da se sto pre zavrsi. Dakle od 15. do 22. kola ostaje do kraja. 22. kolo se zavrsava 29. Novembra mislim, a kup oko nedelju dana ranije. Trenutno je u toku 15. kolo u dogovaranjima, a fiksni kao i uvek nedelja 21:15.

1. Zvezda je izbacena iz lige zbog sluzbenih, ali ce moci da igra kup ako jos postoji. Njeni rezultati do sada se ne brisu, ali ce do kraja lige preostale meceve gubiti 3:0. To je ostalo tako jos dok je Stig bio admin.

2. Sluzbeni ostaju na snazi, ali uz male izmene, i to ovako samo do kraja ove sezone da se ne bi sjebala liga potpuno i da ne bi ostalo 3 tima.
U preostalih 6-7 kola nece biti izbacivanja na 3 sluzbena, ali ce za svaki sluzbeni koji se desi od sad do kraja sezone da se oduzme 1 bod, dakle -1 ide, bilo da jedna, bilo da obe ekipe ne dodju.
Broj oduzetih bodova je u narandzastoj koloni. Pa se potrdite da dolazite.

3. Iz tabele su potpuno izbrisani svi rezultati boke koju je zamenio deportivo, ali ne i borusije i porta(jos dok je Stig bio admin). Svako kolo do kraja se dobija sluzbeni ko god da "igra" sa BvB i Portom. Ovu tabelu vise ne gledajte i nece biti tu upisivano nista vise [Only admins are allowed to see this link] nego onu ispod koju ja pravim, i u koju se dodaju rezultati posle svakog kola sad. Game i Luizd rade statistike za ligu i kup kao i do sad.
Tabela izgleda ovako, a raspored je isti kao sto je napisano u temama za dogovaranje a za par min cu ispraviti "Boca" u "Deportivo"
[Only admins are allowed to see this image]

4. Kup pocinje u ponedeljak. U kupu ucestvuje 10 timova. Zreb ce biti do ponedeljka. Bice sve nasumice, a trofej brani Malaga! Igrace se samo 1 mec u 1/8, 1/4, 1/2 i finalu. 7 dana ce biti dogovaranje za svaki mec, a fiksni nedelja u 20(sat vremena pre fiksnog za ligu). Ukoliko bude nereseno, produzeci 5+5 min, a ako i tad bude nereseno, penali na onoj mapi od proslih sezona.

To je sve od promena ja mislim, dakle sve isto manje vise.
I sva ostala pravila ostaju kako su bila do sad kao sto su ih Isak i Stig napravili, pa ako nesto treba izmeniti, popraviti, novi format lige, i sve ostalo, to cemo za sledecu sezonu, tamo negde od decembra ali ima vremena za to.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Kup i zavrsetak lige   Kup i zavrsetak lige Icon_minitimePet Okt 31 2014, 23:13

Mene samo interesuje za sta smo mi igrali ligu i dolazili, da ispadne da ovo nije kvalifikaciona za LS i da izduvamo na puj pike ne vazi nista...ok ne treba poslati kontam prva 4,ali bar prva 2 na kraju..nismo mi krivi sto se raspadaju ovi
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Kup i zavrsetak lige   Kup i zavrsetak lige Icon_minitimePet Okt 31 2014, 23:56

a ne mislim glupo pravilo...ono jbg neaktivni bili idemo ispocetka, sve cemo ponistiti, ove sto su suspendovani vratiti, a njima eto "titula" onako jebes ovu sezonu.."prava liga" ce se igrati sl.sezone
Nazad na vrh Ići dole
GaMe

GaMe

Muški Broj poruka : 419
Datum upisa : 08.04.2013
Godina : 34

PočaljiNaslov: Re: Kup i zavrsetak lige   Kup i zavrsetak lige Icon_minitimeSub Nov 01 2014, 00:56

izugrati ovu sezonu sa ovim pravilima,za slijedecu uvesti definitivno nova
Nazad na vrh Ići dole
JordiAlba

JordiAlba

Broj poruka : 137
Datum upisa : 19.03.2013

PočaljiNaslov: Re: Kup i zavrsetak lige   Kup i zavrsetak lige Icon_minitimeSub Nov 01 2014, 03:24

Auba ja mislim da gresis,potpuno te razumem sto si se pobunio ali je stvarno glupo da se pod ovakvim okolnostima i stanjem u ligi ti bunis zato sto ovo nije kvalifikaciona sezona za LS.I iskreno cu ti reci da vec pocinje da me nervira to sto se pretezno ti ponasas kao da se sve vrti oko Juventusa...ok ubedljivo ste prvi na tabeli,slazem se da vam treba dati titulu odma jer realno konkurencije trenutno nemate..ali pokazi malo postovanja prema ostalima,pre svega prema igracima koji su dobili suspenziju jer ako malo bolje pogledas spisak tih igraca,shvatices da u tom spisku ima i onih koji mogu da te poducavaju rs. Po tvojim postovima vidim da si spreman da igras i ligu od 3 tima (ako se to moze i nazvati ligom) samo da bi sa Juventusom igrao LS. Ako ste toliko kvalitetni,osvojite ligu i sledece sezone kad bude vise timova pa se kvalifikujte za LS dostojanstveno.
Nazad na vrh Ići dole
Podolski9

Podolski9

Muški Broj poruka : 293
Datum upisa : 30.08.2013
Godina : 30

PočaljiNaslov: Re: Kup i zavrsetak lige   Kup i zavrsetak lige Icon_minitimeSub Nov 01 2014, 11:03

najbolje da vratite one suspendirane, nek opet naprave tim i opet sjebu ligu
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Kup i zavrsetak lige   Kup i zavrsetak lige Icon_minitimeSub Nov 01 2014, 11:24

Imam predlog u vezi ove sezone vezano za LS...
Prva dva tima (najverovatnije Juventus i Liverpul) da igraju neki dvomec sa 3. i 4. iz naredne sezone, makar bili i poslednji na tabeli u narednoj sezoni. Ako neko bude 3. ili 4. od njih, onda samo jedan tim da igra. Primer:

1. AS Roma
2. Zvezda
3. Malaga
4. Chelsea

Zrebom se odlucuje sa kim igra Juve a sa kim Liver (da li sa Malagom ili Celzijem).

Ako bude ovakva situacija npr.:
1. AS Roma
2. Porto
3. Juventus
4. Boca Juniors

Onda jucentus ne igra taj dvomec, dok ce Liverpul igrati sa Bokom Juniors. Eto moj predlog da se na neki nacin izadje u susret ovim timovima. Jeste da ce igrati kvalifikacije, ali to je dvomec, ako su bolji, uci ce u LS :3
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Kup i zavrsetak lige   Kup i zavrsetak lige Icon_minitimeSub Nov 01 2014, 11:25

nije da nemaju konkurencije nego su napravili drasticnu bodovnu razliku koja se moze stici u playoff-u
i glupo je sad da se ukida isti
sto se tice liverpula, jeidno smo mi odigrali sa njima nereseno i mislim da mozemo da ih dobijemo ali gubimo bodove na ajd da nazovem slabijim timovima poput celsija, spartaka itd itd
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Kup i zavrsetak lige   Kup i zavrsetak lige Icon_minitimeSub Nov 01 2014, 11:33

Bilo bi lepo uvesti 8 timova sa po max 10 igraca jer se tako liga nikako ne bi raspala, ali problem je u tome sto neki novi igraci nece dobiti priliku da zaigraju u ligi. Cak i ako dodju u neki tim tesko da ce imati neku minutazu vecu od 0 mins per game...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Kup i zavrsetak lige   Kup i zavrsetak lige Icon_minitimeSub Nov 01 2014, 11:38

Nije ovde problem nova liga nego stara Very Happy Lako cemo za novu :3

Cuj, kad nas je 8 jedva se skupimo a kad nas je 10 onda previse Very Happy od 10 bar 6 ce biti na tekmi sto je dovoljno.. A i da bude vise, sve je dogovor sa kapitenom
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Kup i zavrsetak lige   Kup i zavrsetak lige Icon_minitimeSub Nov 01 2014, 12:13

E ovako...Vaše predloge možete slati nuli i čiči na pm, a neću da vidim da ste ovde nešto kenjali u vezi lige i cl nego bolje da podržite ovu dvojicu i omogućite im da lakše i brže obavljaju svoj posao
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Kup i zavrsetak lige   Kup i zavrsetak lige Icon_minitimeSub Nov 01 2014, 12:32

beli ::
Amigo ::
slabijim timovima poput celsija, spartaka itd itd

Spartak - Luzerpul 3:1

Imaj bar malo postovanja.

daj nemoj biti glup, sta izvlacis iz konteksta a uostalom zar tebi nije zinulo dupe za jacim klubom pa si bas iz tog razloga otiso iz spartaka?
sad cuti i odmaraj do kraja sezone.
Nazad na vrh Ići dole
Ziru9
Administrator
Administrator
Ziru9

Muški Broj poruka : 488
Datum upisa : 11.04.2014
Godina : 25

PočaljiNaslov: Re: Kup i zavrsetak lige   Kup i zavrsetak lige Icon_minitimeSub Nov 01 2014, 12:54

Mislim da ne treba play-off da se ukida iz prostog razloga sto bez njega ne moze niko stici Juve.
Nazad na vrh Ići dole
JordiAlba

JordiAlba

Broj poruka : 137
Datum upisa : 19.03.2013

PočaljiNaslov: Re: Kup i zavrsetak lige   Kup i zavrsetak lige Icon_minitimeSub Nov 01 2014, 13:19

Ja ne mogu da verujem da neko predlaze takve gluposti poput druge lige...pa mi nemamo stabilnu prvu ligu a kamoli druga da se organizuje..Sto se tice dvojice novih admina naravno da im zelim uspesan posao a moj savet im je da nista ne rade diplomatski nego da o svemu sami odlucuju,znaci da administracija odlucuje kako i sta jer bilo kakvo glasanje bi dovelo do jos goreg stanja foruma jer 80% klinaca ovde ima neke nenormalne ideje koje bi na sve licile samo na ligu ne.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Kup i zavrsetak lige   Kup i zavrsetak lige Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Kup i zavrsetak lige
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Tabela II lige
» 13. kolo SRS lige