| Prijave za selektora Reprezentacije Srbije | |
|
+14Steph Curry Aaron Ramsey RvP20 milan22 Baša Homeland(A) Thiago Motta Veloso Keith Flint Xpert ц з в MajstorRade Nula Isco Alarcón 18 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije Sub Sep 14 2013, 13:38 | |
| E moji vi vidim da sporije kontate kazem da bi i saravi mogao da vodi tim i da bude 1...mislite da je C ili selektor nesto bitno sta jel pravite taktike kao murinjo? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije Sub Sep 14 2013, 13:39 | |
| Pa ja sam sastavio tim pre svega, a naravno da ja nisam zasluzan, svi u Romi su zasluzni... A o kvalitetu, nemoj ti da mi pricas, svako pokazuje svoj kvalitet trentno |
|
| |
Steph Curry
Broj poruka : 390 Datum upisa : 06.06.2013
| Naslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije Sub Sep 14 2013, 13:40 | |
| - Pierre-Emerick Aubameyang ::
- E moji vi vidim da sporije kontate kazem da bi i saravi mogao da vodi tim i da bude 1...mislite da je C ili selektor nesto bitno sta jel pravite taktike kao murinjo?
Pa sto napadas totija odma... Iznesi misljenje i zdravo | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije Sub Sep 14 2013, 13:46 | |
| Jbg, podrska iz tima, nema to svako Botti, lepo stoji uz Totti :v |
|
| |
banos
Broj poruka : 78 Datum upisa : 27.06.2013
| Naslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije Sub Sep 14 2013, 13:47 | |
| Ja bih zvao nekog Hrvata da nam bude selektor, mislim da bi bio objektivniji od nasih | |
|
| |
Maker
Broj poruka : 345 Datum upisa : 15.08.2013 Godina : 29
| Naslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije Sub Sep 14 2013, 13:58 | |
| Evo da se i ja prijavim za selektora Reprezentacije Srbije. Vi mene poznate kao GK iz ove Lige ali imam i tehnicke kvalitete da bi mogo dalje u ofensivi da igram. (Mozda ste me videli u CL) Sto se tice moja kvaliteta vodjenje jedne ekipe, bio sam cesto Kapiten od Njemacki(HBBL,H4F,HS), Engleski(Feed me) i Internacionalni (your e-Sports) ekipa. Pricam 4 jezika, sto mi daje mogucnost da mozem da vodim internacionalno dogovaranje naprimer za Nations Cup tekme sa drugim nacijama. Moj ideal izgleda ovako: Ko je motiviran, ko se uvjek koncentrira i ko najbolje igra dobije sansu kod mene da igra. Tako da bi ja birao igrace za Srbiju fer a ne po simpatiji. Informacija: Nema veze da zivim u Njemackoj. Vec kod zadnjeg Nations Cup imo sam ponudu da igram za Njemacku, ali sam odbio zato ako se igra jednom za neku naciju, nemozese vise menjat. Sa glavnim organizatorom S7pt sam se vec dogovorio dal je problem zivit u Njemackoj i on je meni objasnio da tu nema problema, ako jednom biram Naciju. Eto i ja sam izabro Srbiju ako bi vec igro za neku zemlju. Da dodjem do kraja, hvala ako budem imo neku sansu, ako ne onda cu mozda nekad barem kao igrac biti dio od Reprezentacije Srbije. Hvala i
Poslednji put izmenio Maker dana Sub Sep 14 2013, 15:24, izmenio ukupno 4 puta | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije Sub Sep 14 2013, 14:00 | |
| Sasvim fer poruka ne vidim razlog sto ne bi bio ti selektor ok si na mestu... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije Sub Sep 14 2013, 14:02 | |
| Eto ako neko ima iskustva to je Maker.. |
|
| |
Nula
Broj poruka : 980 Datum upisa : 14.06.2013 Godina : 109
| Naslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije Sub Sep 14 2013, 14:07 | |
| Dajte nekog crnca za selektora. | |
|
| |
Thiago Motta
Broj poruka : 56 Datum upisa : 31.08.2013 Godina : 29
| Naslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije Sub Sep 14 2013, 14:32 | |
| Maker za selektora ! Glasam za njega! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije Sub Sep 14 2013, 14:50 | |
| Ajde eto,prijavljujem se i ja |
|
| |
banos
Broj poruka : 78 Datum upisa : 27.06.2013
| Naslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije Sub Sep 14 2013, 14:55 | |
| Dobar je Maker za ovo ali mu treba pomocnik, neko ko je duze na forumu i zna kvalitete i mane ostalih igraca. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije Sub Sep 14 2013, 14:59 | |
| |
|
| |
uE 97
Broj poruka : 85 Datum upisa : 12.04.2013
| Naslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije Sub Sep 14 2013, 15:06 | |
| | |
|
| |
beli
Broj poruka : 493 Datum upisa : 19.03.2013 Lokacija : Beligrad
| Naslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije Sub Sep 14 2013, 15:54 | |
| Uslov koji buduci selektor da ispunjava mora da bude taj da nema manje od 18godina.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije | |
| |
|
| |
| Prijave za selektora Reprezentacije Srbije | |
|