| Predlog za obestecenje igraca | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| |
| |
TB87
Broj poruka : 678 Datum upisa : 17.04.2013 Godina : 33 Lokacija : Zemun
| Naslov: Re: Predlog za obestecenje igraca Uto Jul 02 2013, 23:43 | |
| To je u redu predlog ako se ne postuje duzina ugovora ,ili ako hoce klub da se otarasi igraca pre isteka ugovora, onda bi taj klub morao da da nekog igraca na pozajmicu u taj isti klub | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Predlog za obestecenje igraca Sre Jul 03 2013, 00:07 | |
| Naravno podrazumeva se da igrac ne bude primoran da dodje na pozajmicu ili trejd,onda se bira igrac koji je voljan da dodje u taj 2 tim(to je samo 1 od predloga)...npr kao sto sam vec stavio ako se ta 2 tima spore oko nekog igraca u buducnosti ovaj tim ce prepustiti tom drugom ili npr. da bas taj 2 tim nadje zamenu ali naravno adekvatnu za bivsi tim...to su samo neki od predloga |
|
| |
Мичу
Broj poruka : 389 Datum upisa : 24.03.2013 Godina : 28
| Naslov: Re: Predlog za obestecenje igraca Sre Jul 03 2013, 01:06 | |
| Okej je sve to, ali to sve vec sad moze da se radi, tipa ti trejdovi. Mislim da bespotrebno pokusavamo da ucinimo ovu ligu kompleksnijom, a to ne donosi nista dobro. I oni ugovori su bespotrebni, samo je trebalo uvesti da se menjanje kluba moze postici samo za vreme polusezone i na kraju, i ono da ostane, da slobodan igrac uvek moze da bude "registrovan".. | |
|
| |
Majstor za golove
Broj poruka : 138 Datum upisa : 30.06.2013
| Naslov: Re: Predlog za obestecenje igraca Sre Jul 03 2013, 05:00 | |
| I ja sam lewo imao slično razmišljanje ali u drugačijem vidu... Nov sam na forumu i ne znam dal pišete statistiku meča golove asist i to...uglavnom moglo bi da se od sl. sezone uvede cena igrača. a šta mislite fazon lewa je dao lupam 5 golova i ima 6 asist i da računamo da je gol 100.000 eura a asist 50.000 eura onda bi on koštao 800.000 eura i da bi ga neki tim kupio mora da,, plati" te pare drugom klubu kapirate? a to koliko klub ima para može da se sredi tek za 2. sezonu... npr prvi u ligi dobija 10 miliona a svaki slabije rangirani po milion manje i za kup nešto slično tome šta mislite? | |
|
| |
Alonso
Broj poruka : 765 Datum upisa : 05.04.2013
| Naslov: Re: Predlog za obestecenje igraca Sre Jul 03 2013, 09:11 | |
| slažem se s levom. plus, ja bih uveo da se svaka pobjeda tima "nagradi" sa 100 milja eura. jedan gol tima da se računa s 3-4 hiljade, a tako da se da cijena i igraču koji je dao golove. asistencija da se računa sa 500-1000 € | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Predlog za obestecenje igraca Sre Jul 03 2013, 09:43 | |
| To sa cenom stvarno nije losa ideja, cenu igraca inace osim igara, odredjuje i sam klub, tj kapiten kluba, ukoliko ne zeli da ga prodaje lupi ostetnu cenu na 10-20 mil evra.
Jedino sto je lose kod ovoga sto ce novac jedino sluziti za dovodjenje igrca koji imaju ugovor, tako ce se vrteti suma novca koja ne moze biti obrnuta, nema gde izaci, tj novac ce se vrteti od jednog do drugog kluba, a samo ce se nagomilavati time sto bi klubovi stalno dobijali novac na kraju/pocetku lige, u svakom slucaju treba razmotriti. |
|
| |
Alonso
Broj poruka : 765 Datum upisa : 05.04.2013
| Naslov: Re: Predlog za obestecenje igraca Sre Jul 03 2013, 09:54 | |
| jedino onda da se izdvajaju pare za troškove sudija, kotacija za učešće u ligi i kupu, bla bla... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Predlog za obestecenje igraca Sre Jul 03 2013, 10:19 | |
| Pa pazi to je u najvecoj meri regulisano time sto klub izdvaja novac za plate, ali to ovde nema svrhe nikakve jer sta ce nekom virtuelne pare. To sa kotizacijama je komplikovan sistem, taj bi sistem trebao napraviti neki ozbiljan buduci ekonomista (npr ja.. ) salim se, ideja je odlicna, al je realizacija zaista teska.. |
|
| |
Исак
Broj poruka : 487 Datum upisa : 20.03.2013 Lokacija : Srbija
| Naslov: Re: Predlog za obestecenje igraca Sre Jul 03 2013, 11:30 | |
| Idi bre, kakve pare, kakvi bakraci, igrajte igru | |
|
| |
Majstor za golove
| Naslov: Re: Predlog za obestecenje igraca Sre Jul 03 2013, 12:53 | |
| I ja smatram da ideja odlicna ali jeste teska da se realizuje... Treba vremena pa ko ima nek izvoli.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Predlog za obestecenje igraca Sre Jul 03 2013, 13:33 | |
| Pa po tome bi Gk vredeo 0 evra Da se uvedu vise parametra, ili neka komisija koja donosi odluku o ceni igraca |
|
| |
Majstor za golove
| Naslov: Re: Predlog za obestecenje igraca Sre Jul 03 2013, 13:44 | |
| istina... ne znam za golmane se nisam setio | |
|
| |
Исак
Broj poruka : 487 Datum upisa : 20.03.2013 Lokacija : Srbija
| Naslov: Re: Predlog za obestecenje igraca Sre Jul 03 2013, 13:52 | |
| Komisija bi trebala da ocenjuje igrace po utakmici, pa neka prosecna ocena + golovi, asistencije i "sacuvane mreze" (za gk) budu neki bonusi za cenu igraca. Takodje, cena bi se povecavala i zbog kluba u kom igraju, kao i zbog reprezentativnih nastupa A klubovi bi dobijali pocetni novac po plasmanu | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Predlog za obestecenje igraca Sre Jul 03 2013, 16:09 | |
| Ok je to mozda sa parama,ali to sa ugovorima da se placaju je nzm meni bespotrebno...mozda treba uvesti da svaki tim na pocetku sezone dobije odredjeni novac i da se proceni igraci koliko vrede ovo sto je Isak rekao da se procene po oceni na utakmici+golovi+asistencije itd...ja sam vec rekao svoje predloge gore pa molim admine da razmisle bar o nekim,ali i za ovaj novac nije losa ideja |
|
| |
Majstor za golove
| Naslov: Re: Predlog za obestecenje igraca Sre Jul 03 2013, 16:23 | |
| | |
|
| |
Мичу
Broj poruka : 389 Datum upisa : 24.03.2013 Godina : 28
| Naslov: Re: Predlog za obestecenje igraca Sre Jul 03 2013, 20:36 | |
| Alo kakve virtualne pare kakvi bakraci kakve gluposti. To je tako nepotrebno, sta onda mali klub ne bi mogao da kupi dobrog igraca i ti fazoni, gluposti bas. I plus cemo se pogubiti sa tim parama. Ko da pravite menadzera od ovoga. Mislim da ne bi trebalo nista dodavati, opet ponavljam i ugovori su previse! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Predlog za obestecenje igraca | |
| |
|
| |
| Predlog za obestecenje igraca | |
|