| Dve lige, vise timova, manji maksimum igraca po timu | |
|
+7beli Veloso Isco Alarcón Alonso Baša DaNte TVRiper Arkin O`Brien 11 posters |
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Dve lige, vise timova, manji maksimum igraca po timu Čet Jun 20 2013, 15:17 | |
| Imam jedan predlog, a vi vidite da li je ok... Mislim da bi trebalo smanjiti maksimum igraca po timu, sa 8 na 7 ili cak na 6... Time bi se postiglo da se oformi vise timova, a cak i dve lige sa po 7-8 timova po ligi... Sta vi mislite o ovome? |
|
| |
Arkin O`Brien
Broj poruka : 38 Datum upisa : 06.06.2013 Godina : 26
| Naslov: Re: Dve lige, vise timova, manji maksimum igraca po timu Čet Jun 20 2013, 15:24 | |
| | |
|
| |
DaNte TVRiper
Broj poruka : 413 Datum upisa : 19.03.2013 Lokacija : SRBIJA BREEEE!
| Naslov: Re: Dve lige, vise timova, manji maksimum igraca po timu Čet Jun 20 2013, 15:25 | |
| | |
|
| |
Baša Novinar
Broj poruka : 109 Datum upisa : 06.04.2013
| Naslov: Re: Dve lige, vise timova, manji maksimum igraca po timu Čet Jun 20 2013, 15:29 | |
| | |
|
| |
DaNte TVRiper
Broj poruka : 413 Datum upisa : 19.03.2013 Lokacija : SRBIJA BREEEE!
| Naslov: Re: Dve lige, vise timova, manji maksimum igraca po timu Čet Jun 20 2013, 15:46 | |
| Medjutim kada bi se maksimum igraca smanjio na 6, onda bi moralo da se uvede pravilo da svaki igrac ima pravo da izostane sa samo odredjenog broja meceva. Naprimer svaki igrac u polusezoni mora da dodje na 6 meceva, a 3 sme da propusti, to jest da na dodje, ako ne dodje 4 puta, sledi mu suspenzija do kraja tog dela polusezone i onda tim ima pravo da nadje novog igraca, a njega izbaci... tako nesto, da ne bi neko vecito ispaljivao neki tim i da oni zbog njega ne mogu da se okupe. | |
|
| |
Alonso
Broj poruka : 765 Datum upisa : 05.04.2013
| Naslov: Re: Dve lige, vise timova, manji maksimum igraca po timu Čet Jun 20 2013, 15:53 | |
| da se smanji na 7, i da u premier ligi ima 8 klubova | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Dve lige, vise timova, manji maksimum igraca po timu Čet Jun 20 2013, 16:48 | |
| U svakoj ligi da ima po 8 klubova, a u svakom klubu po najviše 7 igrača. |
|
| |
Isco Alarcón
Broj poruka : 1018 Datum upisa : 19.03.2013 Lokacija : Srbija
| Naslov: Re: Dve lige, vise timova, manji maksimum igraca po timu Čet Jun 20 2013, 17:03 | |
| Ova ideja nije losa, ali mi svakako nemamo toliko aktivnih igraca, tako da ce se samo za dzabe smanjiti broj igraca u timovima i samo ce za dzabe veliki broj igraca cekati da igraju.Za dve lige po 8 timova i za po 7 igraca u timu nam treba 112 aktivnih igraca.Sto mi nemamo... | |
|
| |
Veloso
Broj poruka : 536 Datum upisa : 19.03.2013 Godina : 33 Lokacija : Nema
| Naslov: Re: Dve lige, vise timova, manji maksimum igraca po timu Čet Jun 20 2013, 17:08 | |
| Po meni 2 lige od 6 timova.. Ali ne prva i druga liga, nego dve divizije neke, gde bi prva 2, ili prva 4 tima iz svake isla u plej of. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Dve lige, vise timova, manji maksimum igraca po timu Čet Jun 20 2013, 17:09 | |
| Ima mnogo igraca koji igraju Real Soccer po sobicama, ali nisu na forumu. Treba ih obavestiti i pozvati da dodju. Pravi primer je Modra. Nije los, nema klan, ali ima veliku zelju za igrom. Pretpostavljam da ima jos takvih. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Dve lige, vise timova, manji maksimum igraca po timu Čet Jun 20 2013, 17:12 | |
| 16 tima x 6 igraca = 96 igraca max 14 tima x 7 igraca = 98 igraca max (10x8=80 trenutno) Mislim da mi bolje ne mozemo, jedino da se reklamiramo negde... Primetio sam da vrlo malo Makedonaca imamo na forumu, treba njih da dovedemo 8x2 klubova sa po 7 igraca je mnogo, nemamo mi toliki broj igraca... |
|
| |
Veloso
| Naslov: Re: Dve lige, vise timova, manji maksimum igraca po timu Čet Jun 20 2013, 17:18 | |
| 7x12 84 sto odgovara mojoj ideji, e sad treba ubaciti u svaku ekipu aktivne igrace, da ne bude npr 2 ekipe ciji igraci nikad ne dolaze | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Dve lige, vise timova, manji maksimum igraca po timu Čet Jun 20 2013, 17:18 | |
| Veloso, dao si mi ideju. Mogla bi se napraviti jedna Liga Sampiona iliti Predsezonski Kup koji bi izgledao kao sto si ti opisao izgled lige (samo ne bi bile divizije vec grupe). On bi sluzio kao uvod novim igracima u SRS ligu. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Dve lige, vise timova, manji maksimum igraca po timu Čet Jun 20 2013, 17:21 | |
| Evo kako bi se na najlaksi nacin mogla reklamirati liga: http://prntscr.com/1ayw99 |
|
| |
beli
Broj poruka : 493 Datum upisa : 19.03.2013 Lokacija : Beligrad
| Naslov: Re: Dve lige, vise timova, manji maksimum igraca po timu Čet Jun 20 2013, 17:25 | |
| Ja bi cepio 2 lige po 6 tima, dvokruzan sistem, stim sto bi prva dva iz obe grupe igrale playoff za prvaka.
Poslednji izmenio beli dana Čet Jun 20 2013, 17:25, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Veloso
| Naslov: Re: Dve lige, vise timova, manji maksimum igraca po timu Čet Jun 20 2013, 17:25 | |
| Draxlere i ja sam se setio tog nacina reklamiranja pre neko vece, al nisam imao gde da napisem.. Sto se tice formata lige, najbolje da damo predloge, pa da se uradi anketa neka, da vidimo sta se ljudima igra | |
|
| |
Alonso
Broj poruka : 765 Datum upisa : 05.04.2013
| Naslov: Re: Dve lige, vise timova, manji maksimum igraca po timu Čet Jun 20 2013, 17:29 | |
| ee imam ideju s kojom se nadovezujem sa draxlerom. trebamo imati turnire za novopridošle igrače, a da uvedemo sistem ko u NBA. da najlošiji klubovi prvi biraju igrače nakon uvida u njihove igre (gledajući tabelu odozdo ka gore) kao u NBA draftu. (ja mislim da je tako u draftu) | |
|
| |
beli
Broj poruka : 493 Datum upisa : 19.03.2013 Lokacija : Beligrad
| Naslov: Re: Dve lige, vise timova, manji maksimum igraca po timu Čet Jun 20 2013, 17:31 | |
| a ima spremno pred takmicenje za timove pred start sezone. o tome vise pitajte albu. | |
|
| |
Veloso
| Naslov: Re: Dve lige, vise timova, manji maksimum igraca po timu Čet Jun 20 2013, 17:38 | |
| Svidja mi se i ta ideja za "draft", samo je pitanje da li taj igrac hoce da nastupa za tim koji ga izabere.. Ja sam se zbog NBA i MLS-a setio ovog formata sa dve divizije | |
|
| |
Keith Flint
Broj poruka : 403 Datum upisa : 20.03.2013 Godina : 31 Lokacija : Srbija
| Naslov: Re: Dve lige, vise timova, manji maksimum igraca po timu Čet Jun 20 2013, 19:41 | |
| Vec smo mi admini razmisljali o tome da smanjimo maksimalan broj igraca na barem 7, ali videcemo jos. Ima ovde predloga koji mi se svidjaju i verovatno ce vecina stvari ici na glasanje pa ce admini dati konacnu odluku. Za sada nam je najbitnije da ovu sezonu privedemo kraju i onda cemo razmisljati sta i kako dalje... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Dve lige, vise timova, manji maksimum igraca po timu Čet Jun 20 2013, 20:20 | |
| Evo ja bih mogao da napravim neki turnir za pocetnicke klanove, a ako ih ne bude dovoljno, onda cemo dodati najbolje timove iz prve lige. |
|
| |
Nula
Broj poruka : 980 Datum upisa : 14.06.2013 Godina : 109
| Naslov: Re: Dve lige, vise timova, manji maksimum igraca po timu Sub Jun 22 2013, 16:30 | |
| Mozda ovako nesto, recimo sta mislite prvi predlog za sezonu 2) prvenstvo - 1 liga 6 timova 2 liga 6 timova (maksimum 6 igraca, 4 i 2 izmene) to bi povecalo po meni broj timova, a kad se pojavi veci broj timova od 12 timova, onda polako povecavati lige i prvu i drugu na po 10 klubova svaku recimo, i vratiti da bude 8 igraca max po timu recimo za par sezona itd kup - top 6 timova prve lige i top 2 tima druge lige bi se kvalifikovali za kup za sezonu 3, a top 8 prve lige bi uslo za sezonu 2 kad se zavrsi ova. drugi predlog) ostavite kako jeste, i umesto druge lige nek bude jedinstvena i velika prva liga, sa 10 12 16 timova itd, smanjite max broj igraca na 6 da bi se povecala liga i da bi bilo jos neizvesnije takodje svidja mi se ideja drafta. Novi igraci da se prijave i kapiteni novih timova po nekom redosledu koji admini biraju biraju od tih novih igraca one za svoj tim, sto je puniji tim, to manje mesta na draftu za neku ekipu u ovom slucaju mozda dozvoliti 4v3 i da jedan tim moze da igra sa 3 protiv 4 ali nikako sa 2, i onda bi na draftu koji bi se odrzao na kraju sezone popunio rupe itd valjda nisam smorio s predlozima, palo mi napamet pa reko da napisem eto, | |
|
| |
Мичу
Broj poruka : 389 Datum upisa : 24.03.2013 Godina : 28
| Naslov: Re: Dve lige, vise timova, manji maksimum igraca po timu Sub Jun 22 2013, 16:36 | |
| to za 6 igraca.. Naprimer u nasoj ekipi nas je trenutno 7, ja necu nikoga da izbacujem, mora da se smisli resenje za to, ili da max bude 7 igraca. Svidja mi se ovo za draft.. ili da se igraju kao trial day utakmice, znaci free igraci se prijave, i naprave se ekipe od tih igraca i igraju oni tekme | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Dve lige, vise timova, manji maksimum igraca po timu Sub Jun 22 2013, 16:44 | |
| Problem je u tome sto bi retko ko napravio svoj tim, niko ne zeli da snosi odgovornost |
|
| |
El Maestro
Broj poruka : 29 Datum upisa : 19.03.2013 Lokacija : beograd
| Naslov: Re: Dve lige, vise timova, manji maksimum igraca po timu Sub Jun 22 2013, 16:48 | |
| Moj predlog je da se broj igrača smanji na 6 redovnih igrača u jednom timu i da tek kada počnu prijave timova i igrača u njima,da se odluči tada da li da se pravi 2 liga ili ne,jer sve zavisi od broja prijavljenih ekipa moze se prijaviti 20 timova a moze 10 na primer | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Dve lige, vise timova, manji maksimum igraca po timu | |
| |
|
| |
| Dve lige, vise timova, manji maksimum igraca po timu | |
|