Baša Novinar
Broj poruka : 109 Datum upisa : 06.04.2013
| Naslov: Pregled drugog kola + Intervju sa Drogbenim Čet Maj 07 2015, 16:07 | |
| Dragi čitaoci,
u ovom broju zvaničnih novina SRS lige, čitaćete o:
-Pojedničnim utakmicama ovog kola, kao i, - Intervju sa Drogbenim
Ovo kolo nije obilovalo golovima, te je na samo jednoj dostignuto 3+. Pak, bilo je iznaneđenja, lijepih akcija i golova. Odličan pregled kola odradio je igrač Nine, kome se zahvaljujemo. Takođe, u svakom momentu možete i vidjeti pojedinačnu statistiku igrača klikom na ovu riječ. No, da krenemo na pojedinačnu analizu utakmica. Prvo veliko iznaneđenje u ovoj sezoni priredila je ekipa Rome, koja je u vatrenoj atmosferi stadiona Olimpiko uspjela da pobijedi Liverpul, te dokazala da niko ne smije da ih otpisuje, niti da opušteno igra protiv njih. Roma je na faktor iznenađenja uspjela da postigne prvi gol, te se skoro čitavu utakmicu branila, a njihovu odbranu je predvodio Nine. Gol je postigao Toxinho na asistenciju Tottija. Možemo zapaziti da igra Liverpula nije bila toliko loša, već da je Roma pokazala svoj kvalitet u odbrani, i napadu. Za kraj reportaže sa ove utakmice, želio bih da dodam da je sudija Amigo, kažnjen ne-suđenjem nekoliko utakmica, zbog rekordno visokog produžetka meča. Odlična koreografija navijača Rome pred početak utakmice! Derbi ovog kola je očekivano završen sa malo pogodaka, i rezultatom koji objema ekipama daje šansu za nastavak borbe za titulu. Nakon početnog pritiska Manchestera, koji je doveo do odlične šanse Ose, koji je zamalo zatresao mrežu, beli je odličnim auto-golom doveo ekipu Bajerna u prednost. Osa je pokušavao da se iskupi za promašaj, pa je nešto kasnije postigao gol na snagu, te izjednačio rezultat, koji je tako ostao do kraja,
Kao što sam gore napomenuo, ovo je jedina utakmica na kojoj su postignuta 3 gola. Prvi, a i jedini gol za Frankfurt, postigao je Majstor za Golove, koji je iskoristio kardinalnu grešku golmana Malage, Stiga. Ipak, Malaga nije odlučila da se preda, pa je krenula u konstantne napade na gol Frankfurta. Prvi gol za Malagu postigao je Nula, nakon velike greške odbrane Frankfurta. Gol za potpuni preokret postigao je Milan, nakon odlične timske igre saigrača Malage.
Navijači Malage proslavljaju pobjedu
Jedina utakmica ovog kola koja je protekla bez golova, što naznačava da su se timovi međusobno nadigravali. Prvu, pa i praktično jedinu veliku šansu na utakmici, imao je Crespo, koji je odlično šutirao, ali je jaskobravurom odbranio svoj gol. Sve u svemu, to bi bilo to za ovu utakmicu.
Tužni navijači Deportiva nakon utakmice
Za kraj, odradili smo intervju sa Drogbenim:
1. Kada si, i kako si počeo igrati haxball? Haxball sam počeo igrati pre otprilike 2 godine, a za haxball sam saznao preko druga koji je uveliko prestao da igra ovo. 2. Čemu takav nik? Prvo sam bio Drogba, ali u to vreme svi su imali takav nik pa sam pomislio da promenim i eto ga . 3. Šta je odlučilo da ostaneš ovdje i da igraš lige? Ma nemam pojma, volim igrati haxball neka bude zbog toga. 4. Koji je bio tvoj prvi tim? Moj prvi tim bio je Olimpijakos...Lepa vremena moram reći. 5. Pošto si već iskusan igrač, da li bi nam mogao opisati neki zanimljivi trenutak u tvojoj karijeri? Najznačajniji trenutak mi je svakako ovaj sa NC sad, a najzanimljiviji ne bih mogao izdvojiti stvarno, bilo ih je dosta. 6. Koje su ambicije tvojeg tima? Ambicije su da osvojimo sve što budemo igrali ove sezone 7. Kako si saznao za sajt? Misliš li da ima mjesta za promjene, i koje bi to bile? Stvarno se ne sećam ko mi je rekao za ovaj sajt, bilo je to davno... Ma sve je super, nemam zamerki. | |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Pregled drugog kola + Intervju sa Drogbenim Čet Maj 07 2015, 16:22 | |
| Cuj iznenadjenje pobeda nad Liverom xd |
|
GaMe
Broj poruka : 419 Datum upisa : 08.04.2013 Godina : 34
| Naslov: Re: Pregled drugog kola + Intervju sa Drogbenim Čet Maj 07 2015, 16:57 | |
| dobro odradjeno | |
|
beli
Broj poruka : 493 Datum upisa : 19.03.2013 Lokacija : Beligrad
| Naslov: Re: Pregled drugog kola + Intervju sa Drogbenim Čet Maj 07 2015, 18:21 | |
| | |
|
Kubalionzzale
Broj poruka : 489 Datum upisa : 31.05.2013
| Naslov: Re: Pregled drugog kola + Intervju sa Drogbenim Čet Maj 07 2015, 23:06 | |
| Svaka cast Basa ! Beli odlicnim auto golom :PP | |
|
Нине Novinar
Broj poruka : 308 Datum upisa : 21.09.2013 Godina : 26
| Naslov: Re: Pregled drugog kola + Intervju sa Drogbenim Pet Maj 08 2015, 00:26 | |
| Dajte coveku @ zasluzio je . bravo baso | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Pregled drugog kola + Intervju sa Drogbenim | |
| |
|