Pregled drugog dijela prvog kola + Intervju sa Brunom Mezengom! EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Pregled drugog dijela prvog kola + Intervju sa Brunom Mezengom! EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTabelaRegistruj sePristupi

Pregled drugog dijela prvog kola + Intervju sa Brunom Mezengom!

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
Baša
Novinar
Novinar

Broj poruka : 109
Datum upisa : 06.04.2013

Pregled drugog dijela prvog kola + Intervju sa Brunom Mezengom! Empty
PočaljiNaslov: Pregled drugog dijela prvog kola + Intervju sa Brunom Mezengom!   Pregled drugog dijela prvog kola + Intervju sa Brunom Mezengom! Icon_minitimePet Maj 01 2015, 12:03

Pozdrav dragi čitaoci!,

u ovom broju zvaničnih novina SRS lige, čitaćete o sljedećim temama:

-Utakmici između Manchester United-a i Deportiv-a
-Utakmici između NK Maribor-a i Malage CF
-Kao i intervju sa Brunom Mezengom

Manchester United-Deportivo

Rezultat utakmice: 2-0

Mančester Unajted je tim Deportiv-a dočekao na Old Trafordu, zajedno sa navijačima Mančestera. Isti tim je iskoristio i iskoristio tu prednost te je odnio pobjedu protiv Deportiv-a. Za gostojući tim su igrali sljedeći igrači: Daco, Lallana., Darko, Gerrard i Hamšik, a domaće miljenike su predstavljali: b e l i, osa, GaMe i Kubalionzzale. Oba gola je postigao igrač osa, jedan minut nakon početka, i jedan minut pred kraj. Samim tim, on je odgovorio Drogbenom koji je postigao 3 gola, te ostavio kandidaturu za najboljeg strijelca lige.

Pregled drugog dijela prvog kola + Intervju sa Brunom Mezengom! Manchester-united-wayne-rooney-juan-mata
Igrači Mančestera dogovaraju taktiku za ovaj meč

NK Maribor-Malaga CF

Rezultat utakmice: 3-0

Posljednja utakmica za ovo kola završena je debaklom od stane Maribora ka Malagi. Tim pobjedničke ekipe predstavljali su:jasko, Kiko, Homeland, Sergio Ramos, a tim gubitnika: Stig, Isak, Milance i Nula. Početak hladnog tuša za tim Malage nagovijestio je Sergio Ramos na asistenciju Kika, a ujedno to je bio i jedini gol u prvom poluvremenu. Na sredini drugog poluvremena se upisao i Kiko, koji je i na kraju opet asistirao Sergio Ramos-u, za ubjedljivu pobjedu tima Maribora koji je pokazao da sa njima nema šale.

Pregled drugog dijela prvog kola + Intervju sa Brunom Mezengom! Joaquin%20Sanchez%20-%20Malaga%20-%201
Igrač Malage zapanjen odličnom igrom Maribora

Intervju sa Brunom Mezengom

1. Kada si, i kako se počeo igrati haxball?
-Poceo sam igrati ekzbol pre 4 god.
2. Čemu takav nik?
-Navijac sam Zvezde ,a Mezenga je jedno vreme igrao u Zvezdi.
3. Šta je odlučilo da ostaneš ovdje i da igraš lige?
-Odlucila je moja neprikosnovena dominacija na utakmicama.
4. Koji je bio tvoj prvi tim?
-Moj prvi tim je bio Kotbus,osnovao sam ga sa tajlerom,uEom i white devilom.
5. Pošto si već iskusan igrač, da li bi nam mogao opisati neki zanimljivi trenutak u tvojoj karijeri?
-Najzanimljiviji trenutak u karijeri mi je bio dok sam igrao u Napoliju sa jelom,dodom i ostalim igracima.
6. Koje su ambicije tvojeg tima?
-Ambicije su nam da budemo ove sezone bar u top 5,a za sledecu cemo jos da vidimo.
7. Kako si saznao za sajt? Misliš li da ima mjesta za promjene, i koje bi to bile?
- Za sajt sam saznao preko nena belana,on mi je rekao za sajt dok sam igrao u njegovoj sobi. Ne razmisljam trenutno o promenama
8. Nešto za čitaoce?
-Srecan vucozic svima,forza sge!

Hvala!
Nazad na vrh Ići dole
Baša
Novinar
Novinar

Broj poruka : 109
Datum upisa : 06.04.2013

PočaljiNaslov: Re: Pregled drugog dijela prvog kola + Intervju sa Brunom Mezengom!   Pregled drugog dijela prvog kola + Intervju sa Brunom Mezengom! Icon_minitimePet Maj 01 2015, 12:06

Žlim napomenuti da je R@le trebao da napiše ovaj članak, ali sam ga ja napisao zbog njegove nemogućnosti Smile
Nazad na vrh Ići dole
Nula

Muški Broj poruka : 980
Datum upisa : 14.06.2013
Godina : 109

PočaljiNaslov: Re: Pregled drugog dijela prvog kola + Intervju sa Brunom Mezengom!   Pregled drugog dijela prvog kola + Intervju sa Brunom Mezengom! Icon_minitimePet Maj 01 2015, 15:38

dobar, samo nastavi.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Pregled drugog dijela prvog kola + Intervju sa Brunom Mezengom!   Pregled drugog dijela prvog kola + Intervju sa Brunom Mezengom! Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Pregled drugog dijela prvog kola + Intervju sa Brunom Mezengom!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Pregled prvog dijela prvog kola SRS lige!
» Intervju sa Brunom Mezengom!
» Pregled Prvog Kola A Divizije
» Pregled drugog kola + Intervju sa Drogbenim
» Pregled 9.Kola

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Liga | Kup-
Skoči na: