Pozdrav dragi čitaoci!,
u ovom broju zvaničnih novina SRS lige, čitaćete o sljedećim temama:
-Utakmici između
Manchester United-a i Deportiv-a-Utakmici između
NK Maribor-a i Malage CF-Kao i intervju sa
Brunom Mezengom Manchester United-Deportivo
Rezultat utakmice: 2-0
Mančester Unajted je tim Deportiv-a dočekao na
Old Trafordu, zajedno sa navijačima Mančestera. Isti tim je iskoristio i iskoristio tu prednost te je odnio pobjedu protiv Deportiv-a. Za gostojući tim su igrali sljedeći igrači:
Daco, Lallana., Darko, Gerrard i Hamšik, a domaće miljenike su predstavljali:
b e l i, osa, GaMe i Kubalionzzale. Oba gola je postigao igrač
osa, jedan minut nakon početka, i jedan minut pred kraj. Samim tim, on je odgovorio Drogbenom koji je postigao 3 gola, te ostavio kandidaturu za najboljeg strijelca lige.
Igrači Mančestera dogovaraju taktiku za ovaj meč NK Maribor-Malaga CF
Rezultat utakmice: 3-0
Posljednja utakmica za ovo kola završena je debaklom od stane Maribora ka Malagi. Tim pobjedničke ekipe predstavljali su:
jasko, Kiko, Homeland, Sergio Ramos, a tim gubitnika:
Stig, Isak, Milance i Nula. Početak hladnog tuša za tim Malage nagovijestio je
Sergio Ramos na asistenciju
Kika, a ujedno to je bio i jedini gol u prvom poluvremenu. Na sredini drugog poluvremena se upisao i
Kiko, koji je i na kraju opet asistirao
Sergio Ramos-u, za ubjedljivu pobjedu tima Maribora koji je pokazao da sa njima nema šale.
Igrač Malage zapanjen odličnom igrom Maribora Intervju sa Brunom Mezengom
1. Kada si, i kako se počeo igrati haxball?-Poceo sam igrati ekzbol pre 4 god.
2. Čemu takav nik? -Navijac sam Zvezde ,a Mezenga je jedno vreme igrao u Zvezdi.
3. Šta je odlučilo da ostaneš ovdje i da igraš lige?-Odlucila je moja neprikosnovena dominacija na utakmicama.
4. Koji je bio tvoj prvi tim?-Moj prvi tim je bio Kotbus,osnovao sam ga sa tajlerom,uEom i white devilom.
5. Pošto si već iskusan igrač, da li bi nam mogao opisati neki zanimljivi trenutak u tvojoj karijeri?-Najzanimljiviji trenutak u karijeri mi je bio dok sam igrao u Napoliju sa jelom,dodom i ostalim igracima.
6. Koje su ambicije tvojeg tima?-Ambicije su nam da budemo ove sezone bar u top 5,a za sledecu cemo jos da vidimo.
7. Kako si saznao za sajt? Misliš li da ima mjesta za promjene, i koje bi to bile?- Za sajt sam saznao preko nena belana,on mi je rekao za sajt dok sam igrao u njegovoj sobi. Ne razmisljam trenutno o promenama
8. Nešto za čitaoce?
-Srecan vucozic svima,forza sge!
Hvala!