|
|
| Reprezentacija Srbije | |
|
+5Isco Alarcón R.Carlos Мичу Sergio Ramos Jupiter 9 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Hєяσנ
Broj poruka : 44 Datum upisa : 31.05.2013
| Naslov: Re: Reprezentacija Srbije Ned Jun 02 2013, 22:44 | |
| | |
| | | Strumf
Broj poruka : 295 Datum upisa : 19.03.2013 Godina : 110 Lokacija : Novi Sad
| Naslov: Re: Reprezentacija Srbije Pon Jun 03 2013, 00:42 | |
| Draxler, ne znam otkud ti to da imate najjaci tim, al videcemo i to.. Kao prvo po tabeli niste bolji, kao drugo to ne znaci da trebate svi odatle da igrate | |
| | | milan22
Broj poruka : 171 Datum upisa : 03.04.2013 Godina : 33
| Naslov: Re: Reprezentacija Srbije Pon Jun 03 2013, 02:28 | |
| Strumfetice cemu tome? Iskreno da se nisam nasao na spisku reprezentacije ne bih se bunio, a ne vidim ni razlog zasto bi se iko bunio jer realno na spisku nema nijednog loseg igraca... Ako ce nekome stvarno toliko da znaci, evo ja sam voljan uz saglasnost selektora da ustupim svoje mesto toj nekoj "azdaji" koja smatra da zasluzuje da igra vise od nekoga ko je vec na spisku | |
| | | Strumf
| Naslov: Re: Reprezentacija Srbije Pon Jun 03 2013, 11:46 | |
| @milan22, ma nije u tome fora, ja ne mogu igrati svakako jer putujem za 10dana, tako da ne "guram" sebe ako si na to mislio... Nego mi je glupo kad neko prica da ima najbolju ekipu, pa zato ima dosta igraca iz te ekipe... Ne znam samo po cemu imaju najbolju ekipu, cak sta vise mislim da smo dosta izjednaceni... No, dugacka je liga | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Reprezentacija Srbije Pon Jun 03 2013, 13:22 | |
| - Strumf ::
- @milan22, ma nije u tome fora, ja ne mogu igrati svakako jer putujem za 10dana, tako da ne "guram" sebe ako si na to mislio...
Nego mi je glupo kad neko prica da ima najbolju ekipu, pa zato ima dosta igraca iz te ekipe... Ne znam samo po cemu imaju najbolju ekipu, cak sta vise mislim da smo dosta izjednaceni... No, dugacka je liga Ne forsira Cazorla nikoga, a inače od svih timova najviše mrzi Ajax . Izabrao je najboljih 12, i šta sad ako su četvorica iz Ajaxa? Zar treba da ih izbaci uprkos tome što dobro igraju? |
| | | Strumf
| Naslov: Re: Reprezentacija Srbije Pon Jun 03 2013, 14:11 | |
| @Draxler, Okej, necu da se nastavljam | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Reprezentacija Srbije | |
| |
| | | | Reprezentacija Srbije | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Statistike | Imamo 667 registrovanih korisnika Najnoviji registrovani član je Agency32
Naši korisnici su poslali ukupno 32060 članaka u 4028 teme
|
|
|