| Maribor-Porto | |
|
+5Sergio Ramos Homeland(A) Podolski9 Raheem Sterling ц з в 9 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Homeland(A)
Broj poruka : 742 Datum upisa : 29.06.2013 Godina : 110
| Naslov: Re: Maribor-Porto Pon Sep 29 2014, 19:58 | |
| - Sergio Ramos ::
- Vadi se sad na drugu temu jer nemas nista pametno da kazes. Ako nema dokaz (slika) u 21:15, pise se 0:0 i -1 bod a vi mozete da pricate sta hocete.
- Hah, sto bih davao sliku ako je oko 21:15 reko da je veloso tu, logicno sam mislio da cemo igarti, tako da nemam potrebe da slikam ako je ovaj tu bio... | |
|
| |
Sergio Ramos Administrator
Broj poruka : 796 Datum upisa : 06.05.2013
| Naslov: Re: Maribor-Porto Pon Sep 29 2014, 20:12 | |
| Haha pazi to kome on kaze da je nepismen a ne ume da odgovori na jedno pitanje koje ponavljam 2 puta... Koliko vidim i ti ces da razjebes ovaj Maribor uskoro a to sto sam ja ugasio Ajaks ne mozes da kazes jer me zajebavao internet, faq a i tim ne moze vecito da postoji svemu dodje kraj. Ne vredi se raspravljati sa budalama, kraj diskusije. | |
|
| |
Homeland(A)
| Naslov: Re: Maribor-Porto Pon Sep 29 2014, 20:16 | |
| Jeboga ljudi , znas kako , ajde stig procitaj ti lepo sve, i reci odluku(koliko vidim ti si se slozio sa ramosom nis nista ovo cito, vrv posto se ne mesas i upisaces nam -1 zato sto smo ih ocigledno po vama PREVISE CEKALI , ne znam kakve veze ima sto smo ih cekali toliko al ajd) Ja vam garantujem ponasacu se pederski onako ko Maribor sto se poneo bio 1 prema velezu prosle sez, dog se da nas cekaju a oni nisu.. nebitno to ne bih sad ulazio u to da se raspravlja o tome, ali 21:15, slikamo se, i odoh necu vas cekati ni minut posto je vama kad neko nekog previse ceka, sto ne vidim zasto je lose (imali su 2 sluzbe ovo im bilo za izbacivanje ako ne dodju) cekati nekog iz dobre volje. EDIT: Mislim po vama neko treba ispasti picka i odmah u 21:15 iako je njihov kapiten bio tu znaci pisi jebes to sto su bili tu, mislim jel tako treba da biste nekom upisali 3 boda za sluzbu, kritikujete kad cekamo previse, i kritikujete kad je premalo, mislim koliko onda trebam cekati? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Maribor-Porto Pon Sep 29 2014, 20:33 | |
| Pazi ovog klinca balavog sto je pustio muda a ja mu odgovorio jos juce xexe. Sto se tice dokaza, nemam sliku ali moze da potvrdi da smo bili tu na forumu. A eto cak i taj mec koji je homos naveo, nije ih bilo u 21:15 slikali smo se i na kraju je stig rekao da ide njima sluzba ako Maribor ne bude hteo da odigra. Zasto onda nije ispostovano ovo pravilo???? Mislim da bi bilo glupo da se kazni Maribor zbog ovog propusta jer svi znaju da smo bili tu, e sad to sto je vas 2-3 toliko napaceno se resava tako sto odete kod cika doktora, on vam da neke lekice i kraj price. Ako bas zelis da nas kaznis stig kazni nas uslovno jer bi to po mom misljenju bilo najkorektnije (koliko se secam takva odluka je bila doneta u jednoj sezoni). |
|
| |
Ziru9 Administrator
Broj poruka : 488 Datum upisa : 11.04.2014 Godina : 25
| Naslov: Re: Maribor-Porto Pon Sep 29 2014, 20:46 | |
| Sto da se Maribor slika u 21:15, kada su tada dosli iz Porta, da se slikaju a ima i jednih i drugih ? Nema logike.. Posle sta je bilo, ne znam, nisu odigrali i tad su se slikali. Znaci da su se slikali, i da slika pokazuje da ima i Maribora i Porta, ne bi dobili sluzbeni LOGICNO
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Maribor-Porto Pon Sep 29 2014, 20:56 | |
| identicna situacija kao i sa mecom junajted-zvezda, igraci junajteda dosli sat vremena nakon isteka termina ali uzalud... kesega, mogu da potvrdim da vas je bilo oko 21h ali ovo je tvoja greska, jbg. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Maribor-Porto Pon Sep 29 2014, 21:02 | |
| Pa jeste greska nisam ni rekao da nije, ali zar nije onda realnije da nas kazne uslovno a ne odma da nam brisu poene kao da nas je boleo kurac da igramo. Apsolutno sam siguran da ni jedan normalan kapiten ne bi slikao da mu admin kaze da je protivnik tu.
edit: za razliku od junajtedovih igraca nas je bilo na vreme samo sto nismo uzeli sliku na forumu jbg |
|
| |
MajstorRade Administrator
Broj poruka : 398 Datum upisa : 16.07.2013 Lokacija : ВYКОВАР
| Naslov: Re: Maribor-Porto Pon Sep 29 2014, 22:03 | |
| Hahahha, pa nemate dokaz da vas je bilo, i nas je bilo u 22:30 al sto da se slikamo kad je prosao fiksi, glupost, ovde nemas sta da se zalis kesega, pravila su jednostavna (ili?) | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Maribor-Porto Pon Sep 29 2014, 22:05 | |
| mi imamo dokaz da nas je bilo to i jeste poenta ^^ |
|
| |
Homeland(A)
| Naslov: Re: Maribor-Porto Pon Sep 29 2014, 22:07 | |
| - MajstorSmrade ::
- Hahahha, pa nemate dokaz da vas je bilo, i nas je bilo u 22:30 al sto da se slikamo kad je prosao fiksi, glupost, ovde nemas sta da se zalis kesega, pravila su jednostavna (ili?)
Moram se vratiti na ovaj mec jos 1... JAO RADE JEBOTE, BILO 7 LJUDI NA CETU U 22:30, ZNAM , GLEDAO SAM BAS DA AKO SLUCAJNO DODJETE, NEMOJ SAD SRATI TU.. EDIT: Ako vas je bilo sto niste dosli majke ti?!?
Poslednji izmenio Homeland dana Pon Sep 29 2014, 22:13, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Maribor-Porto Pon Sep 29 2014, 22:11 | |
| pa cekaj kako sad jebote mi smo uzeli sliku u 23h a vas bilo u 22:30 onda ispada da vi namerno niste dosli da bi mi dobili -1 poen?! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Maribor-Porto Pon Sep 29 2014, 22:40 | |
| |
|
| |
| Naslov: Re: Maribor-Porto Pon Sep 29 2014, 23:32 | |
| Niste razumeli, bili smo na skajpu ne na forumu, a ja sam usao na forum (ne na čet) i vidio nema nikoga, pa nisam ni ulazio (bilo je 22:48, imam proveren dokaz heh). Mada meni je svejedno, ja ionako ne mislim igrati vise tako da http://prntscr.com/4rkbse slobodno me kaznie | |
|
| |
Homeland(A)
| Naslov: Re: Maribor-Porto Uto Sep 30 2014, 14:00 | |
| Ja bio na cetu od 21h, do 23:15 , da sam te video odma bih pitao da igramo, a to sto vi ako ste bili tu niste usli na forum? mislim ko da niste iimali ni nameru da igrate | |
|
| |
Maker
Broj poruka : 345 Datum upisa : 15.08.2013 Godina : 29
| Naslov: Re: Maribor-Porto Uto Sep 30 2014, 14:50 | |
| Poz, mozda bi mogo sinu Kesegicu i sinu (od druge zene) Homelu da pomognem. Ima jedan Screen od fiksnog termina kad je Livepool trebo igrat protiv Chelsea (isti fiksni i za Maribor), na kraju su Vule i ja svoje igrace nagovorili da odigramo ono a da ne uzmemo Chelseaju sluzbeni, al to je druga prica. Na slici se vidi 3 igraca maribora i jos pitanje Homela dal ce doci Veloso/Gayloso(na slici). Ja se sjecam da je odgovorio kratko posle toga da ga ima, znaci da je ipak moguce i ja sam siguran da je Maribor planiro da odigra to, tako da Porto ne dobije zadnji sluzbeni. Sada vi odlucite dal vam je to neka pomoc. http://prntscr.com/4r7tv6 | |
|
| |
Podolski9
Broj poruka : 293 Datum upisa : 30.08.2013 Godina : 30
| Naslov: Re: Maribor-Porto Uto Sep 30 2014, 18:18 | |
| eo ova slika makera dokazuje da i maribora nije bilo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Maribor-Porto Uto Sep 30 2014, 19:00 | |
| pa jesi glup picka ti materna |
|
| |
Homeland(A)
| Naslov: Re: Maribor-Porto Uto Sep 30 2014, 19:58 | |
| - Podolski9 ::
- eo ova slika makera dokazuje da i maribora nije bilo
A evo sad cu ti i obj. zasto Ja sam trazio njih, ostalima sam rekao da budu na fb , i da cu ja naci sve, albi je vrv istekao onaj rok od 15 min sto te drzi kad si na cetu ali nista ne pises(saziv timeout il kak vec) pa je verovatno alba bio diskonektovan tad, razumeo? | |
|
| |
| Naslov: Re: Maribor-Porto Uto Sep 30 2014, 21:37 | |
| Al sta nije jasno, ako vas je vec bilo, uslikate se u 21:15 i onda dogovarate ako bas hocete da igrati, ako necete, pokupite se i odete.. Vi dodjete sat vremena posle uslikate se i trazite sluzbeni ? | |
|
| |
Stig
Broj poruka : 1015 Datum upisa : 07.05.2013 Godina : 32 Lokacija : Titov Vrbas
| Naslov: Re: Maribor-Porto Uto Sep 30 2014, 23:03 | |
| Sluzbeni rezultat ekipa moze dobiti samo uz dokaz (sliku) da su najmanje 4 njena igraca bili na forumskom cetu u vreme fiksnog termina ( http://prntscr.com/4r9or9 ). Iz ove slike ( http://prntscr.com/4r7tv6 ) se vidi da je u vreme fiksnog termina na cetu 3 clana Maribora i nijedan Porta. Utakmica se registruje sluzbenim rezultatom 0-0 i oduzimanjem po bod za obe ekipe.+ http://prntscr.com/4rvmkh
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Maribor-Porto | |
| |
|
| |
| Maribor-Porto | |
|