Maribor-Porto EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Maribor-Porto EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTabelaRegistruj sePristupi

Maribor-Porto

Ići dole 
+5
Sergio Ramos
Homeland(A)
Podolski9
Raheem Sterling
ц з в
9 posters
Idi na stranu : 1, 2  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Maribor-Porto Empty
PočaljiNaslov: Maribor-Porto   Maribor-Porto Icon_minitimeNed Sep 28 2014, 23:18

Sluzbeni jbg ljudi cekali smo vas http://prntscr.com/4r9fh3
Nazad na vrh Ići dole
Sergio Ramos
Administrator
Administrator
Sergio Ramos

Muški Broj poruka : 796
Datum upisa : 06.05.2013

Maribor-Porto Empty
PočaljiNaslov: Re: Maribor-Porto   Maribor-Porto Icon_minitimeNed Sep 28 2014, 23:27

Vi mozete da se slikate i u 3 ujutru ali sto nisi slikao u 21:15? Tad je zadnji rok, ako niste tad bili onda je 0:0.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Maribor-Porto Empty
PočaljiNaslov: Re: Maribor-Porto   Maribor-Porto Icon_minitimeNed Sep 28 2014, 23:30

ma daj jel ti mene sad zezas?
kad uzmem sluzbu sto si uzeo sluzbu, kad ne uzmem onda sto nisi uzeo
Nazad na vrh Ići dole
Sergio Ramos
Administrator
Administrator
Sergio Ramos

Maribor-Porto Empty
PočaljiNaslov: Re: Maribor-Porto   Maribor-Porto Icon_minitimeNed Sep 28 2014, 23:34

Pa cekaj jel nije tako? Evo procitaj pravila ako vec nisi ( http://prntscr.com/4r9llt http://prntscr.com/4r9ljf http://prntscr.com/4r9nf8 ). Morate da se slikate do 21:15 da bi uzeli sluzbu a ne 2 sata kasnije.
Nazad na vrh Ići dole
Stig

Stig

Muški Broj poruka : 1015
Datum upisa : 07.05.2013
Godina : 32

Maribor-Porto Empty
PočaljiNaslov: Re: Maribor-Porto   Maribor-Porto Icon_minitimeNed Sep 28 2014, 23:43

Mudro zbori Ramos, 0-0 je i -1 bod. Ovde je sve receno http://prntscr.com/4r9or9 Jbg naivan nacin da se dobije sluzbeni al' jbg.
Nazad na vrh Ići dole
ц з в
Administrator
Administrator

Muški Broj poruka : 945
Datum upisa : 18.10.2011

Maribor-Porto Empty
PočaljiNaslov: Re: Maribor-Porto   Maribor-Porto Icon_minitimeNed Sep 28 2014, 23:54

ahahahah
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Maribor-Porto Empty
PočaljiNaslov: Re: Maribor-Porto   Maribor-Porto Icon_minitimeNed Sep 28 2014, 23:55

Hahhahahah spremite se sad da vam kesega jebe sve zivo i mrtvo
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Maribor-Porto Empty
PočaljiNaslov: Re: Maribor-Porto   Maribor-Porto Icon_minitimeNed Sep 28 2014, 23:58

Meni je czv rekao da je veloso tu pa nisam uzeo sliku na vreme.
Kad smo vec kod toga, sta je bilo na primer prosle sezone mec Maribor-Borusija slikali smo se u 21:25 a oni su dosli u 21:40 i ti stize nisi hteo da nam upises sluzbeni?
U pravilima pise da protivnik MOZE da uzme sluzbeni ne pise da mora.
Nazad na vrh Ići dole
ц з в
Administrator
Administrator

Muški Broj poruka : 945
Datum upisa : 18.10.2011

Maribor-Porto Empty
PočaljiNaslov: Re: Maribor-Porto   Maribor-Porto Icon_minitimePon Sep 29 2014, 00:00

jeste oko 9 me pito dal je tu veloso nije bio pa usao posle par min al se nije javljao
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Maribor-Porto Empty
PočaljiNaslov: Re: Maribor-Porto   Maribor-Porto Icon_minitimePon Sep 29 2014, 10:04

Ista ova pravila su vazila i prosle sezone, zasto se onda nisi pridrzavao kada je nama trebao da bude upisan sluzbeni?
I sad ti mozes opet da nastavis da kenjas kako ja pravim zrtvu od sebe i te tvoje cuvene spike, a mozes da budes realan i da upises 3:0 kao sto bi i trebalo.
Nazad na vrh Ići dole
Homeland(A)

Homeland(A)

Muški Broj poruka : 742
Datum upisa : 29.06.2013
Godina : 110

Maribor-Porto Empty
PočaljiNaslov: Re: Maribor-Porto   Maribor-Porto Icon_minitimePon Sep 29 2014, 15:16

Koliko mrzim kad se ove nebitne strane mesaju u utakmice nekih timova, ne razumem sta se javljaju  igrace Juventusa , Malage , Boke, ja na vasim temama ne pisem, tkd. nemojte ni vi na nasim...

*Rece czv tu je veloso , sad ce doce, velosa nema, mi sacekali, pricali , slikali se kasnije, mislili doci ce, jesmo mnogo cekali, ali , fazon bi bio da su dosli mi stavili temu u 21:15 ,ovi dosli 21:18 lupam, otisli svi, bilo pi koje pizde ovaj maribor nece da cekaju malo vise itd itd.. Mislili smo odigrati , al posto ih podugo nije bilo slikasmo se kasnije..  

Ne razumem ako nema nekog tima, ti ga sacekas , i onda slikas se kasnije , dobijes -1 bod zato stos hteo ispasti pravedan i hteti da odigras kasnije ako ih bude bilo..

EDIT: Oko 21,21:05 smarao sam czva da vidi jel tu veloso rece mi tu je milan , posle dodje i veloso(oko 21:13-15) mi logicno nismo slikali tad zato sto smo mislili da ce logicno biti meca cim je veloso dosao, shvatas?

p.s. Cekali smo ih i zato sto su imali 2 sluzbena pored , nismo hteli da ih izbacimo iz lige ako su vec igrali proslo kolo, mislili doce ipak kasnije malo cim je veloso dosao , al eto oces da budes dobar prema ljudima, admini uvale -1!

Poslednji put izmenio Homeland dana Pon Sep 29 2014, 15:33, izmenio ukupno 2 puta
Nazad na vrh Ići dole
Raheem Sterling

Raheem Sterling

Muški Broj poruka : 581
Datum upisa : 22.08.2013
Godina : 26

Maribor-Porto Empty
PočaljiNaslov: Re: Maribor-Porto   Maribor-Porto Icon_minitimePon Sep 29 2014, 15:22

Ne kontam foru admina... #supportmaribor
Nazad na vrh Ići dole
Podolski9

Podolski9

Muški Broj poruka : 293
Datum upisa : 30.08.2013
Godina : 30

Maribor-Porto Empty
PočaljiNaslov: Re: Maribor-Porto   Maribor-Porto Icon_minitimePon Sep 29 2014, 16:08

i vi ste kao njih cekali 2 sata i tek ste tad skuzili da nece doc? kad si vec smisljao neku pricu mogao si malo bolje to smislit Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Homeland(A)

Homeland(A)

Muški Broj poruka : 742
Datum upisa : 29.06.2013
Godina : 110

Maribor-Porto Empty
PočaljiNaslov: Re: Maribor-Porto   Maribor-Porto Icon_minitimePon Sep 29 2014, 16:16

jok, mi smo ih cekali i nadali se da ce doc, jedno 1h :v, ali posle se zapricali, svj kakve veze ima kad smo mi dosli oni ne?

Al' evo opet sto ja kazem javljaju se oni koji ne igraju ni za 1 ni drugi tim, i koji nisu admini da donose odluke Smile

Da roma ima 2 sluzbena, da smo vas cekali ovoliko i da se ipak niste skupili , kladim se da se ne bi bunio zato sto smo pokusali da sacekamo i odigramo Smile
Nazad na vrh Ići dole
Sergio Ramos
Administrator
Administrator
Sergio Ramos

Maribor-Porto Empty
PočaljiNaslov: Re: Maribor-Porto   Maribor-Porto Icon_minitimePon Sep 29 2014, 16:49

Dobro bre Home, jel imate vi dokaz da ste bili bar cetvorica na fiksni termin? Da imate pisali bi ste sluzbeni bez problema i kako ti kazes da ste ih 'cekali' da ne bi oni popili trecu sluzbu ali moras imati dokaz da je vas bilo bar cetvorica u to vreme tako da ti ova prica ne pije vodu.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Maribor-Porto Empty
PočaljiNaslov: Re: Maribor-Porto   Maribor-Porto Icon_minitimePon Sep 29 2014, 17:59

Ramose pre nego sto krenes da kenjas ovde mogao bi makar neka osnovna pravopisna pravila da naucis. Nemamo sliku sa foruma koja pokazuje da nas je bilo jer je czv rekao da je veloso tu, ja sam cak pogledao na listu clanova pisalo je da je rade bio tu u 8:40 a veloso (dusan tadic) u sedam i nesto ne secam se tacno. Uz to czv je rekao da su i flint i xpert tu ali kao gledali su NFL?!?!
I sad ce naravno da se nadju pametnjakovici da kenjaju kako to ja koji od kako sam dosao na forum samo idem na sluzbene sad kao cekam 2 sata.
Nazad na vrh Ići dole
Sergio Ramos
Administrator
Administrator
Sergio Ramos

Maribor-Porto Empty
PočaljiNaslov: Re: Maribor-Porto   Maribor-Porto Icon_minitimePon Sep 29 2014, 18:29

Vadi se sad na drugu temu jer nemas nista pametno da kazes. Ako nema dokaz (slika) u 21:15, pise se 0:0 i -1 bod a vi mozete da pricate sta hocete.
Nazad na vrh Ići dole
Raheem Sterling

Raheem Sterling

Muški Broj poruka : 581
Datum upisa : 22.08.2013
Godina : 26

Maribor-Porto Empty
PočaljiNaslov: Re: Maribor-Porto   Maribor-Porto Icon_minitimePon Sep 29 2014, 18:34

Ramose no ofense al glupo je sto se petljas u tudje teme... Kaj ima veze dal ce biti sluzba za ove ili -1??? A na kraju krajeva tu su admini da to presude... Lock temu!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Maribor-Porto Empty
PočaljiNaslov: Re: Maribor-Porto   Maribor-Porto Icon_minitimePon Sep 29 2014, 18:49

Hahahaha nemam nista pametno da kazem, pa sinko ja barem znam gramatiku i ne zabadam nos u tudja posla ko baba od 80 godina. I voleo bih jako da mi neko ovde napise jedan ok razlog da nastavim da vodim ovaj tim pored svih obaveza koje imam i ovih suludih kaznjavanja bez ikakvih razloga.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Maribor-Porto Empty
PočaljiNaslov: Re: Maribor-Porto   Maribor-Porto Icon_minitimePon Sep 29 2014, 18:56

I ne razumem ovog stiga jebote pa lik mi dve sezone kenja kako ne smem da uzmem sluzbeni da bi liga bila stabilnija i onda nas na kraju kazni bez realnog razloga. Lik koji od starta sezone pokusava da nas ujebe, zbog koga su mi tri aktivna igraca napustila tim i lik koji nije dao da registrujem igrace iz deportiva i tako mi dodatno otezao posao kapitena. Ostaje mi samo da prijavim tim za bundes ligu jer ovde nema nikakvog smisla biti kapiten kad te pola foruma jebe u mozak sto oces da ispadnes fer.
Nazad na vrh Ići dole
Sergio Ramos
Administrator
Administrator
Sergio Ramos

Maribor-Porto Empty
PočaljiNaslov: Re: Maribor-Porto   Maribor-Porto Icon_minitimePon Sep 29 2014, 19:05

http://prntscr.com/4rhm1k Ne znam sta ti nije jasno ovde sve pise i da me zajebete sa tim vasim pricama Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Maribor-Porto Empty
PočaljiNaslov: Re: Maribor-Porto   Maribor-Porto Icon_minitimePon Sep 29 2014, 19:08

Pa majmune poremeceni niko te ne bi "zajebavao" da se nisi mesao bez potrebe
Nazad na vrh Ići dole
Sergio Ramos
Administrator
Administrator
Sergio Ramos

Maribor-Porto Empty
PočaljiNaslov: Re: Maribor-Porto   Maribor-Porto Icon_minitimePon Sep 29 2014, 19:16

Ajde vredjaj sad kad nemas sta da kazes drugo, uostalom ti proradi na svom vaspitanju i kulturnosti a ne da vredjas ljude bez razloga. Jel imas nesto da kazes u vezi ove slike http://prntscr.com/4rhm1k ili da zavrsimo diskusiju?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Maribor-Porto Empty
PočaljiNaslov: Re: Maribor-Porto   Maribor-Porto Icon_minitimePon Sep 29 2014, 19:45

Sine moj rekao sam ti vec nekoliko puta ali ti si ocigledno nepismen pa ne umes da procitas. Nemoj ti meni ovde da drzis neka predavanja o kulturi i pravilima foruma jer da si znao kako se vodi tim sigurno ne bi razjebao tim kakav je bio ajaks.
Nazad na vrh Ići dole
Ziru9
Administrator
Administrator
Ziru9

Muški Broj poruka : 488
Datum upisa : 11.04.2014
Godina : 25

Maribor-Porto Empty
PočaljiNaslov: Re: Maribor-Porto   Maribor-Porto Icon_minitimePon Sep 29 2014, 19:54

Lockuj to mater vam jebem
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Maribor-Porto Empty
PočaljiNaslov: Re: Maribor-Porto   Maribor-Porto Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Maribor-Porto
Nazad na vrh 
Strana 1 od 2Idi na stranu : 1, 2  Sledeći
 Similar topics
-
» [A] NK Maribor - Porto