[B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki - Page 2 EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
[B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki - Page 2 EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTabelaRegistruj sePristupi

[B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki

Ići dole 
+7
NaNi
Winer
SMAK
Aguero
Tuna
Osini po prasini
Sergio Ramos
11 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2
AutorPoruka
Osini po prasini

Osini po prasini

Muški Broj poruka : 646
Datum upisa : 31.03.2013
Godina : 35

[B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki   [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki - Page 2 Icon_minitimeUto Feb 25 2014, 00:00

tuna juce su njih 5 svakih 10 min spominjali olimp za neke sluzbene, ko da smo mi krivi sto ljudi ne znaju pravila citati..da je makar jedna ekipa prema nama ispala fer koliko smo mi prema svima uvek bili pa jos i da nam neko nesto prigovori..al nije..to sto sam ja rekao sad svima reci i ti i nadaj se da ce odjebati i nemojte prozivati nekog drugog ako nemate preke potrebe za tim
Nazad na vrh Ići dole
Stig

Stig

Muški Broj poruka : 1015
Datum upisa : 07.05.2013
Godina : 32

PočaljiNaslov: Re: [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki   [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki - Page 2 Icon_minitimeSub Mar 01 2014, 14:53

Komisija je detaljno razmotrila ovaj slucaj i jednoglasno zakljucila:
Da igraci Ajaxa nemaju pravo da traze sluzbeni rezultat jer su pristali da odigraju mec iako su zatrazili da se protivnici pojave na cetu a oni to kako kazu odbili (sto protivnik ne priznaje). Ako se vec tako desilo niste morali da pocinjete mec ako ste imali sumnje, a posto ste ga i pored toga odigrali svaka zalba POSLE odigranog meca pada u vodu jer deluje da se zalite samo zato sto je rezultat na kraju ispao nepovoljan po vas (priznali vi ti ili ne).

- Sto se tice ulazaka na forum to nije relevantno jer se mnogi timovi dogovaraju na fb-u, Skype-u,...
- Cini mi se da je Podolski imao problema sa automatskim menjanjem zastave tako da je i to moguce
- Sto se tice multija dobio sam uveravanja od drugog admina da ako je neko imao dva ili vise naloga ne dobija ban na svim nego mu ostaje jedan na kojem nastavlja da igra

Tako da je konacan rezultat za ovu utakmicu 1:1 i racuna se sva statistika.

Nazad na vrh Ići dole
Sergio Ramos
Administrator
Administrator
Sergio Ramos

Muški Broj poruka : 796
Datum upisa : 06.05.2013

PočaljiNaslov: Re: [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki   [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki - Page 2 Icon_minitimeSub Mar 01 2014, 15:54

Pa da, ocekivano, da je u pitanju drugi tim dobio bi sluzbeni ali dobro gledacemo se mi u plej ofu Smile
Nazad na vrh Ići dole
Osini po prasini

Osini po prasini

Muški Broj poruka : 646
Datum upisa : 31.03.2013
Godina : 35

PočaljiNaslov: Re: [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki   [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki - Page 2 Icon_minitimeSub Mar 01 2014, 16:57

Ramos uopste nije tako,nemojte glumiti zrtve,jednostavno ste sami sebe zajebali..odigrali ste,nemate nikakav dokaz za to sto pricate,a protivnik nece da prizna..na osnovu toga nemate teorije dobiti sluzbeni sve da jebe rak raka...
Nazad na vrh Ići dole
ц з в
Administrator
Administrator

Muški Broj poruka : 945
Datum upisa : 18.10.2011
Godina : 32

PočaljiNaslov: Re: [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki   [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki - Page 2 Icon_minitimeSub Mar 01 2014, 19:01

A najjace je, svaki tim koji ne dobije ono sto trazi uvek kaze 'e da je neki drugi tim u pitanju..' Very Happy
verovatno su kod mame i tate naucili da dobijaju sve sto pozele...
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki   [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki - Page 2 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

[B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki
Nazad na vrh 
Strana 2 od 2Idi na stranu : Prethodni  1, 2
 Similar topics
-
» [B] FK Čukarički - FC Ajax Amsterdam
» [B] FK Čukarički 0-7 FC Ajax Amsterdam
» [B] Ajax - Cukaricki
» [B] FC Olympiacos 0-4 FC Ajax Amsterdam
» [B] FC Ajax Amsterdam 0-1 FC Olympiacos

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu