Broj poruka : 646 Datum upisa : 31.03.2013 Godina : 35
Naslov: Re: [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki Uto Feb 25 2014, 00:00
tuna juce su njih 5 svakih 10 min spominjali olimp za neke sluzbene, ko da smo mi krivi sto ljudi ne znaju pravila citati..da je makar jedna ekipa prema nama ispala fer koliko smo mi prema svima uvek bili pa jos i da nam neko nesto prigovori..al nije..to sto sam ja rekao sad svima reci i ti i nadaj se da ce odjebati i nemojte prozivati nekog drugog ako nemate preke potrebe za tim
Stig
Broj poruka : 1015 Datum upisa : 07.05.2013 Godina : 32 Lokacija : Titov Vrbas
Naslov: Re: [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki Sub Mar 01 2014, 14:53
Komisija je detaljno razmotrila ovaj slucaj i jednoglasno zakljucila: Da igraci Ajaxa nemaju pravo da traze sluzbeni rezultat jer su pristali da odigraju mec iako su zatrazili da se protivnici pojave na cetu a oni to kako kazu odbili (sto protivnik ne priznaje). Ako se vec tako desilo niste morali da pocinjete mec ako ste imali sumnje, a posto ste ga i pored toga odigrali svaka zalba POSLE odigranog meca pada u vodu jer deluje da se zalite samo zato sto je rezultat na kraju ispao nepovoljan po vas (priznali vi ti ili ne).
- Sto se tice ulazaka na forum to nije relevantno jer se mnogi timovi dogovaraju na fb-u, Skype-u,... - Cini mi se da je Podolski imao problema sa automatskim menjanjem zastave tako da je i to moguce - Sto se tice multija dobio sam uveravanja od drugog admina da ako je neko imao dva ili vise naloga ne dobija ban na svim nego mu ostaje jedan na kojem nastavlja da igra
Tako da je konacan rezultat za ovu utakmicu 1:1 i racuna se sva statistika.
Sergio Ramos Administrator
Broj poruka : 796 Datum upisa : 06.05.2013
Naslov: Re: [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki Sub Mar 01 2014, 15:54
Pa da, ocekivano, da je u pitanju drugi tim dobio bi sluzbeni ali dobro gledacemo se mi u plej ofu
Osini po prasini
Broj poruka : 646 Datum upisa : 31.03.2013 Godina : 35
Naslov: Re: [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki Sub Mar 01 2014, 16:57
Ramos uopste nije tako,nemojte glumiti zrtve,jednostavno ste sami sebe zajebali..odigrali ste,nemate nikakav dokaz za to sto pricate,a protivnik nece da prizna..na osnovu toga nemate teorije dobiti sluzbeni sve da jebe rak raka...
ц з в Administrator
Broj poruka : 945 Datum upisa : 18.10.2011 Godina : 32
Naslov: Re: [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki Sub Mar 01 2014, 19:01
A najjace je, svaki tim koji ne dobije ono sto trazi uvek kaze 'e da je neki drugi tim u pitanju..' verovatno su kod mame i tate naucili da dobijaju sve sto pozele...
Sponsored content
Naslov: Re: [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki