[B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
[B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTabelaRegistruj sePristupi

[B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki

Ići dole 
+7
NaNi
Winer
SMAK
Aguero
Tuna
Osini po prasini
Sergio Ramos
11 posters
Idi na stranu : 1, 2  Sledeći
AutorPoruka
Sergio Ramos
Administrator
Administrator
Sergio Ramos

Muški Broj poruka : 796
Datum upisa : 06.05.2013

[B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki Empty
PočaljiNaslov: [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki   [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki Icon_minitimeNed Feb 23 2014, 22:53

http://www.haxballtube.com/watch/5530aeab07

http://prntscr.com/2v8mzk - Mi smo bili tu na chatu 5, dok oni nisu bili a duzni su da budu prisutni na forumu. JA sam trazio od Aguera da udju na forum a on je to odbio. Aguero je rekao da je tu Reina i da nije mogao uci na forum jer je valjda banovan i valjda ima 3 naloga ako ne i vise( http://www.rs-srb.com/u711 , http://www.rs-srb.com/u713 , http://www.rs-srb.com/u696 ) i tom je zabranjeno da igra ligu. I pricao je neke price da Cipiripi ne moze uci na forum jer je kao zaboravio sifru. Pazite ovo:
http://prntscr.com/2v8ts0 / http://prntscr.com/2v8uda - zadnja poseta
http://prntscr.com/2v8tba - zadnja poseta
http://prntscr.com/2v8v19 - zadnja poseta
Oni nisu usli na forum jos prosle godine i ne bi smeli igrati. Ocigledno je da su ovi iz Cukarickog fejkovali. Sa pravom trazim sluzbeni za Ajax.
Nazad na vrh Ići dole
Osini po prasini

Osini po prasini

Muški Broj poruka : 646
Datum upisa : 31.03.2013
Godina : 35

PočaljiNaslov: Re: [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki   [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki Icon_minitimeNed Feb 23 2014, 23:27

trebalo bi videti s igracima cuke da ti sto su igrali dodju na forum ovih dana da se vidi ko su i sta su..ali ako dodju i sve bude ok onda bas i nema prava za sluzbeni..ok to je nesto muljano sto je taj lik tu sa 3 profila ali ko zna ko je njega banovao i kada,a posto je registrovan znaci da ima pravo da igra...a sad za onog cipiripija je isto sumnjivo ako je dosao s drugom zastavom,ali slazem se s podolskim mozda je zbog pokvarenog kompa..tako se i meni jednom desilo sjebo se komp(valjda virus jbm li ga) i ne samo da mi je promenio zastavu na haxu u kinesku nego sam cak pricao 2 dana kineski dok nisam digao sistem novi..to su opasne stvari nije se s njima zajebavati..
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki   [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki Icon_minitimeNed Feb 23 2014, 23:29

Sami ste krivi Ramos, sto niste vi formirali bunker posle gola  nene
Nazad na vrh Ići dole
Tuna

Tuna

Muški Broj poruka : 66
Datum upisa : 24.03.2013
Godina : 26

PočaljiNaslov: Re: [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki   [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki Icon_minitimeNed Feb 23 2014, 23:34

jesi ti glup ili sta? ne radi se o bunkerima nego sto su oni svercali igrace
Nazad na vrh Ići dole
Aguero

Muški Broj poruka : 306
Datum upisa : 18.10.2013

PočaljiNaslov: Re: [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki   [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki Icon_minitimePon Feb 24 2014, 06:58

evo sad stvarno kazem da nisam znao da pepe ima 3 profila... ali onaj pepe reina je bio pravi jer je bio fb... i samo da znate: ja sam u grupi igracima cuke rekao da ne moraju da ulaze na forum, vec samo da dolaze ne meceve i ja im javljam kad su mecevi. i ne razumem kakav je problem za cipirpija?? pa mogao sam ja da dodjem sa promenjenom zastavom. to sad nema nikakve veze. ramos ja uopste nisam odbio da oni udju na forum. ti si me to pitao, ali JA NA TO NISAM NISTA REKAO.
Nazad na vrh Ići dole
SMAK

SMAK

Muški Broj poruka : 133
Datum upisa : 02.10.2013
Godina : 34

PočaljiNaslov: Re: [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki   [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki Icon_minitimePon Feb 24 2014, 11:53

Ok neka vam bude, samo da znas da protivnik ima pravo da trazi da se jave svi igraci na forum u suprotnom ne mora da igra bas zbog toga sto tako moze svako svakog da fejkuje. Ne kazem ja sada da jeste ili niste, ali mi je sve to sumnjivo da oni zadnjih 3 meseca bas niko od njih ne ulazi na forum, nebitno to sto mi nismo pobedili, i da jesmo i da nismo samo su mi sumnjivi ti igraci. Neka ostane ovako nema veze, mi smo izborili play off svakako, a i igrali smo preopusteno i neozbiljno jbg to je vec do nas.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki   [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki Icon_minitimePon Feb 24 2014, 11:56

Pa sto se pre niste zalili? Nego vam bitno samo svoje dupe, kad pobedjujete nikom nista, a kad gubite, onda trazite dlaku u jajetu... cao poz
Nazad na vrh Ići dole
SMAK

SMAK

Muški Broj poruka : 133
Datum upisa : 02.10.2013
Godina : 34

PočaljiNaslov: Re: [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki   [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki Icon_minitimePon Feb 24 2014, 12:17

Trazio sam ja i da se banuje retard kao sto si ti, nego nekom odgovara ovde da budes, verovatno jer im se ulizujes u bulju, ili dajes seke za tovarenje al jbg sta ces mora i to neko. Naravno da cu da se zalim, jer znam sta bi drugi radili, Chelseu su uzeli 10 boda jer je Luiz fejkovao gexa to je navodno Prosinecki zakljucio jer gexo nije bio na forumu to vece, jeste jedan od njih iz Chelsea posle priznao da ga jeste fejkovao ali da nije kako ti mozes da dokazes to, a ovih nema na forumu 3 meseca i sta kao sve ok. Nisam nikad obracao na paznju toliko sta se sve radi ovde, znao sam da ima prevaranata a i mislim da je ocito da se ovde mulja nesto, nego ajde da ne bude da se zalimo jer je 1:1 bilo a i pre pocetka utakmice je Ramos trazio da se jave na forum i nisu se javili, i sad ti meni kazi da mi trazimo dlaku u jajetu. Ne trazimo mi dlaku u jajetu nego istu pravdu za sve onda, osetila gospoda tvrdo pa ajde da skresemo 10 boda Chelsea, a ostali sto svercuju igrace i po 3 profila imaju to nema veze, nekad su mene i tim Ajax-a banovali sa ovog istog foruma zbog navodnog sverca a to niko nije dokazao nikad niti je to bila istina nego je isto nekome smetao Ajax jer mu je bilo krivo sto smo mnogo jak tim napravili tada. Samo posle da ne bude da mi zivimo za haxball, mislim da je ocigledno da je nekome to vise od zivota kad je na sve ovo spreman, a kad vec neki hoce da pametuju nek iznesu neke prave argumente ovde jer cu sve da ih pobijem u startu. E moj ti Botti i onaj tvoj Cmaribor vidim igracete play off haha cao 
Nazad na vrh Ići dole
Tuna

Tuna

PočaljiNaslov: Re: [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki   [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki Icon_minitimePon Feb 24 2014, 12:32

SMAK institucija!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki   [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki Icon_minitimePon Feb 24 2014, 13:36

Alooo bre igrali ste 1:1 sa cukarickim, sta se zalite bre.... Sto ih nniste lepo pobedili 3,4,5:0 i cao
Svako kolo se neko zali.....
Mnogo ozbiljno shvatate ovu IGRICU....
Nazad na vrh Ići dole
Winer

Muški Broj poruka : 196
Datum upisa : 03.11.2013

PočaljiNaslov: Re: [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki   [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki Icon_minitimePon Feb 24 2014, 16:28

ljepo kazano SMAK LEGENDO!uzeli su im 10 bodova na celzi a fejkali su 1 igrac,a + posle i su priznali,jer su neceli raspravije kako ovaj natprevar,to je pametno,i tad pricali su da se pojave gexo na forum,i ne se pojavio.....a vamo 3 igacu nisu se pojavile i to 3 meseca ne samo ovaj natprevar..pogledajte i snimak i igru cukarickog,100% su fejkali,ljepo je kazao SMAK..
1
Nazad na vrh Ići dole
NaNi

NaNi

Muški Broj poruka : 238
Datum upisa : 29.09.2013

PočaljiNaslov: Re: [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki   [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki Icon_minitimePon Feb 24 2014, 20:35

PRAVDA ZA AJAX!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki   [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki Icon_minitimePon Feb 24 2014, 20:39

Falcao ::
Alooo bre igrali ste 1:1 sa cukarickim, sta se zalite bre.... Sto ih nniste lepo pobedili 3,4,5:0 i cao
Svako kolo se neko zali.....
Mnogo ozbiljno shvatate ovu IGRICU....
Nazad na vrh Ići dole
Tuna

Tuna

PočaljiNaslov: Re: [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki   [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki Icon_minitimePon Feb 24 2014, 20:52

opet vi o rezultatu..jebem vas maloumne, ne shvacate kako su fejkali, nisu se pojavili na forumu kad smo im rekli da dodu, ovom cipiripiju se automatski mjenjaju zastave, stalno seru nesto....odjebite ako ne znate o cemu se prica, i opet se dokazuje kako imate nesto protiv ajaxa, jer kad se i u slucaju sa celzijem fejkalo bilo im je oduzeto 10 bodova makar su i priznali, i na slucaju sa olimpijakosom i borusijom isto tako zbog jednog igraca sluzbeni rezultat makar je rezultat bio 1-1 isto kao i ovdje.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki   [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki Icon_minitimePon Feb 24 2014, 21:01

Kada je Liverpool igrao s njima isto nikog nije bilo na cetu...(samo smo mi dobili jbg)
Nazad na vrh Ići dole
Winer

Muški Broj poruka : 196
Datum upisa : 03.11.2013

PočaljiNaslov: Re: [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki   [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki Icon_minitimePon Feb 24 2014, 21:35

epa auba ramos je pametan,i hoce pravdu izleziti od videlinu Wink
Nazad na vrh Ići dole
Strumf

Strumf

Muški Broj poruka : 295
Datum upisa : 19.03.2013
Godina : 110

PočaljiNaslov: Re: [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki   [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki Icon_minitimePon Feb 24 2014, 22:00

M. Tuna Mandžukić ::
opet vi o rezultatu..jebem vas maloumne, ne shvacate kako su fejkali, nisu se pojavili na forumu kad smo im rekli da dodu, ovom cipiripiju se automatski mjenjaju zastave, stalno seru nesto....odjebite ako ne znate o cemu se prica, i opet se dokazuje kako imate nesto protiv ajaxa, jer kad se i u slucaju sa celzijem fejkalo bilo im je oduzeto 10 bodova makar su i priznali, i na slucaju sa olimpijakosom i borusijom isto tako zbog jednog igraca sluzbeni rezultat makar je rezultat bio 1-1 isto kao i ovdje.

Borusija nije fejkala igraca protiv nas, vec je igrao Darko koji nije imao pravo nastupa Wink A budimo realni, da ste dobili 3:0 boleo bi vas k... dal oni fejkaju ili ne, tako da je rezultat itekako bitan.
Ali necu se mesati, niti mrzim Ajax niti vas volim ahhahha Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Mozilinjo

Mozilinjo

Broj poruka : 67
Datum upisa : 27.03.2013

PočaljiNaslov: Re: [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki   [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki Icon_minitimePon Feb 24 2014, 23:04

Dobro,kako god,ako necete ovo da sredite,onda ili recite svima da se pojavljuju na forumu pred mec ili da ne igraju,ovako ko zna ko igra.Govorim za sve ekipe,a sto se tice cuke,sta ste svi zapeli e oni tako stalno,zasto ste niste zalili itd,pa otkud sam znao,ne gledam sta rade druge ekipe,ne znam ni ko igra u pola timova.Za ovo su krivi admini sto nisu regulisali ili vec ko se time bavi.
Nazad na vrh Ići dole
Tuna

Tuna

PočaljiNaslov: Re: [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki   [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki Icon_minitimePon Feb 24 2014, 23:19

Strumf ::
M. Tuna Mandžukić ::

Borusija nije fejkala igraca protiv nas, vec je igrao Darko koji nije imao pravo nastupa Wink A budimo realni, da ste dobili 3:0 boleo bi vas k... dal oni fejkaju ili ne, tako da je rezultat itekako bitan.
Ali necu se mesati, niti mrzim Ajax niti vas volim ahhahha Very Happy
gdje sam spomenuo da su fejkali? i opet o rezultatu...
Nazad na vrh Ići dole
Strumf

Strumf

PočaljiNaslov: Re: [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki   [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki Icon_minitimePon Feb 24 2014, 23:29

Tuna ne znam sta se pravis lud oko rezultata. Evo ja tebe pitam, sto hoces sluzbeni ako ti nije stalo do rezultata? Onda moze da ostane 1:1 a da se kazni Cukaricki, zar ne?

I samo mi iskreno odgovori na pitanje:
Da li bi se zalio da je rezultat bio Ajax 4:0 Cukaricki?
Nazad na vrh Ići dole
Osini po prasini

Osini po prasini

Muški Broj poruka : 646
Datum upisa : 31.03.2013
Godina : 35

PočaljiNaslov: Re: [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki   [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki Icon_minitimePon Feb 24 2014, 23:46

Koji im kurac stalno nesto olimp prozivaju... gledajte svoja posla nismo mi nikog ni na sta naterali jos sam ja upozorio eura pre utakmice da ce verovatno biti sluzbeni ako bude igrao lik koji nema pravo oni su slagali da ima pravo i sta je tu diskutabilno vise? A i kad ste toliko za pravdu zapeli ako cukaricki fejka igrace 3 meseca sto se niste zalili pre toga (npr kad ste im nabili ne znam ni ja koliko golova prvi put)? mogli ste da odbijete da igrate ako nece da dodju na forum al niste i sta da se prica dalje..nek se ubuduce malo posveti paznje ekipama koje su sumnjive za sverc i to je to..prosle godine je bvb skinuto 9 bodova za sverc,sad celziju..ne znam ni sta tu nije jasno, pa svako s 4 grama mozga moze da skonta da je sverc zabranjen i bez citanja pravila..ne branim nikoga niti me zanima kako je ajax igro s cukom al odjebite od olimpijakosa malo svi coporativno, bolje se ugledajte malo na momke iz te ekipe ovaj forum bi mnogo bolji postao.. Samo mi iz ekipe znamo koliko smo progutali gluposti prethodnih sezona i precutali sudijskih gresaka protiv nas i ponistavali sebi golove da bi eto ispali fer i korektni i da se ne bi stvarale tenzije i rasprave, da bi zauzvrat svako samo gledao kako da nam utera kurac..napusite nam se svi, srbi prokleti..
Nazad na vrh Ići dole
Tuna

Tuna

PočaljiNaslov: Re: [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki   [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki Icon_minitimePon Feb 24 2014, 23:48

ne ovisi mi zivot o bodovima na igrici lol, i mi smo prije utakmice shvatili da nesto muljaju i svakako da bi to prijavili....a da tebe pitam ja, jel bi se ti zalio da je rezultat bio Olimpiakos 4-0 BvB?
Nazad na vrh Ići dole
Tuna

Tuna

PočaljiNaslov: Re: [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki   [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki Icon_minitimePon Feb 24 2014, 23:50

Osini, aj malo pogledaj temu, ko se sve javlja, pa da ja njima samo napisem da odjebu od ajaxa? i ja sam samo primjer navodio, bez ljutnje
Nazad na vrh Ići dole
Strumf

Strumf

PočaljiNaslov: Re: [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki   [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki Icon_minitimePon Feb 24 2014, 23:51

Tuna brate, mi smo se zalili nakon 2 dana i to ne zbog rezultata... I to imas tamo lepo objasnjeno zasto...
Nazad na vrh Ići dole
Tuna

Tuna

PočaljiNaslov: Re: [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki   [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki Icon_minitimePon Feb 24 2014, 23:55

ma sve to stoji, al eto mi jos cekamo sta ce bit s ovime...vjerojatno nista, jer se zovemo Ajax Smile
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki   [B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

[B] FC Ajax Amsterdam 1-1 FK Cukaricki
Nazad na vrh 
Strana 1 od 2Idi na stranu : 1, 2  Sledeći
 Similar topics
-
» [B] FK Čukarički - FC Ajax Amsterdam
» [B] FK Čukarički 0-7 FC Ajax Amsterdam
» [B] Ajax - Cukaricki
» [B] FC Ajax Amsterdam - FC Sevilla
» NK Maribor 1-3 FC Ajax Amsterdam

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu