Gost Gost
| Naslov: Legenda Sale napravio korak vise Ned Dec 22 2013, 12:54 | |
| Legenda Sale napravio korak vise Pre par dana,forum je na malo duze vreme napustio veteran koji je od osnivanja foruma bio aktivan-Sale.On je napravio korak vise i uskoro odlazi na medeni mesec sa svojom lepsom polovinom.Olympiacos je dosta pogondjen ovim odlaskom i tvrde da ce u njihovom timu,kao i u srcu biti uvek mesta za Saleta..Pitavsi osinija kako se oseca nakon ove odlike Saleta,osini je odgovorio jecavim i drhtavim glasom kratko ali jasno : „Ko da su mi nogu amputirali i pozvali me na livadicu da pikam fudbal“ .Sale ce biti upamcen po mnogim prelepim golovima,jos lepsim asistencijama ali ce takodje biti upamcen i po veoma fair-play ponasanju.Pitavsi Saleta koliko mu tesko pada napustanje foruma,ali i pre svega Olympiacosa,odgovorio je : „Tesko da cu ga ikada i napustiti,i forum a pogotovo OLIMP..,Jednostavno na neko vreme cu biti odsutan i necu prisustvovati utakmicama,ali cim se to zavrsi ako sve bude ok eto mene opet nazad u Beograd,ovog puta kao ozenjen covek. Verujem da ce forum funkcionisati kao i dosad ima tu dosta kvalitetnih novinara,a sto se OLIMP-a tice,ma znaju oni sve,ja duboko verujem da oni svi,svih sedmoro(osmoro ako se hamsa pojavi).Imaju sve potrebne kvalitete da daleko doguraju,ako se sve kockice sloze cak i do titule..”
Dosavsi na stadion Olympa da se oprosti od svojih navijaca,ceo stadion se za veoma kratko vreme napunio i izazvao inzvarednu atmosferu.Navijaci su mu uzvikivali pesme,sjajne koreografije izvodili,medju kojima je bila i sledeca. Zelimo Saletu sto lepsi oporavak u Grckoj,pa da nam se vrati sto pre i zablista ponovo za Olymp! |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Legenda Sale napravio korak vise Ned Dec 22 2013, 12:57 | |
| Sale, hvala ti za sve! P.S. Vule, bravo za članak |
|