[A] Velež 1-0 Chelsea EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
[A] Velež 1-0 Chelsea EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTabelaRegistruj sePristupi

[A] Velež 1-0 Chelsea

Ići dole 
+2
Oscar
SMAK
6 posters
AutorPoruka
SMAK

SMAK

Muški Broj poruka : 133
Datum upisa : 02.10.2013
Godina : 34

[A] Velež 1-0 Chelsea Empty
PočaljiNaslov: [A] Velež 1-0 Chelsea   [A] Velež 1-0 Chelsea Icon_minitimeSub Dec 21 2013, 20:39

Snimak: http://www.haxballtube.com/watch/02cf9bddd1
Sudija: Prosinečki

Velež 1 : 0 Chelsea
Posjed lopte: 50% : 50%
Šutevi: 18 : 15

Velež
Homeland
Daco
M.Game Pjanić [A] Velež 1-0 Chelsea Goal(1:07)
Alonso [A] Velež 1-0 Chelsea Cleen-sheet
-------------------
Kubalionzzale

Sub:
10:00 Kubalionzzale [A] Velež 1-0 Chelsea In     Homeland [A] Velež 1-0 Chelsea Out

Chelsea
Ramires
Kyle
Winer
Пујо Шотка

Poslednji put izmenio Пујо Шотка dana Ned Dec 22 2013, 00:41, izmenio ukupno 3 puta
Nazad na vrh Ići dole
Oscar

Oscar

Muški Broj poruka : 339
Datum upisa : 03.08.2013
Godina : 26

PočaljiNaslov: Re: [A] Velež 1-0 Chelsea   [A] Velež 1-0 Chelsea Icon_minitimeSub Dec 21 2013, 20:43

Mnogo lose sudjenje i mnogo prljava igra veleza
1. Provocirali su tokom citavog meca ali znam da ce se zavrsiti SAMO mojom kaznom za psovanje
i samo ja budem kaznjen za provociranje niko vise na ovom forumu, idemo dalje
2. Cim mi prestupimo prosinecki se hvata za pauzu i daje njima aut , ok u skladu s pravilima, zasto suprotno ne vaze ista pravila?
3. Kako to da nije pauzirao kada sam ja trazio nakon sto me neko ( ne sjecam se ko) gradio dok sam izvodio aut i nisam izveo kako treba pred sam kraj meca
4. oduzimali su vrijeme na sve nacine na kraju samo 1:16 min nadoknade, nabijali lopte kad je nas aut, zastajali mnogo vremena na autima i slicno
Ovaj put su se izvukli drugi put cemo ih nokautirati Smile
Nazad na vrh Ići dole
Homeland(A)

Homeland(A)

Muški Broj poruka : 742
Datum upisa : 29.06.2013
Godina : 110

PočaljiNaslov: Re: [A] Velež 1-0 Chelsea   [A] Velež 1-0 Chelsea Icon_minitimeSub Dec 21 2013, 20:46

1. Nismo vam nista rekli..
2. Pa sta kad prestupate, ej,o cemu pricas, Kyle 10 sekundi drzi loptu za gk, jel to normalno?
3.Trazio si pauzu u toku naseg napada, zato nije ni stavio.
4. (ovo za nokautiranje) Uradio sam statistiku meca, posed 50:50, sutevi  18-15 u nasu korist Wink.
Nazad na vrh Ići dole
Alonso

Alonso

Broj poruka : 765
Datum upisa : 05.04.2013

PočaljiNaslov: Re: [A] Velež 1-0 Chelsea   [A] Velež 1-0 Chelsea Icon_minitimeSub Dec 21 2013, 20:48

Ramires ::
Mnogo lose sudjenje i mnogo prljava igra veleza
1. Provocirali su tokom citavog meca ali znam da ce se zavrsiti SAMO mojom kaznom za psovanjei samo ja budem kaznjen za provociranje niko vise na ovom forumu, idemo dalje

Tokom čitavog meča!? Jedino sam ja na kraju govorio "POBJEDAAAAAAAAA" jer si previše ufatio fursat da su svi protiv tebe i tvog kluba Smile
Nijedna druga provokacija usmjerena protiv vas nije upućena. Idemo dalje

2. Cim mi prestupimo prosinecki se hvata za pauzu i daje njima aut , ok u skladu s pravilima, zasto suprotno ne vaze ista pravila?

Mi imamo iskustva iz Lige prvaka kako da izvodimo aute, imamo iskustva i u Kupu Nacija. Vrijeme je pred vama da naučite Wink

3. Kako to da nije pauzirao kada sam ja trazio nakon sto me neko ( ne sjecam se ko) gradio dok sam izvodio aut i nisam izveo kako treba pred sam kraj meca
Ovaj put su se izvukli drugi put cemo ih nokautirati Smile

Napiši minut, sekundu, stotinku i ime tog igrača. Mogu i ja napisati da si mi ti psovao, al` šta vrijedi kad nema istine Smile

Srdačan pozdrav (dizanje fame oko ovoga ne vodi nikome na korist)

Poslednji izmenio A. Alonso Nesta dana Sub Dec 21 2013, 20:49, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: [A] Velež 1-0 Chelsea   [A] Velež 1-0 Chelsea Icon_minitimeSub Dec 21 2013, 20:49

Ajde ne svadjaj se Ramires....GG
Nazad na vrh Ići dole
SMAK

SMAK

PočaljiNaslov: Re: [A] Velež 1-0 Chelsea   [A] Velež 1-0 Chelsea Icon_minitimeSub Dec 21 2013, 20:51

Homeland pazi od pocetka ste pisali ovo : 3 3 3 :trol face sta god to znacilo nabijali tenziju ali nema veze Ramires brzo plane pa se svadja, ali niste vi ni cvecke zato ne zelim raspravu nikakvu da vodimo svaka cast pobedili ste, i srecno dalje toliko ! Wink
Nazad na vrh Ići dole
Oscar

Oscar

PočaljiNaslov: Re: [A] Velež 1-0 Chelsea   [A] Velež 1-0 Chelsea Icon_minitimeSub Dec 21 2013, 20:53

1. Niste nista rekli? "Ovo vas mi malo pustamo da se nalozite LICNO si napisao" i mnogo jos sitnih bezvezarija prozivali ste mene najvise jer znate da sam tanak na zivcima po tim pitanjima, naravno proci cete bez kazne kao i svako kada ima problem sa mnom, ja cu proci sa kaznom to je jasno isto
2. Prestupili ste i vi 2,3 puta pa nije bio nas aut, da Kyle je drzao ali nije uspio da nagodi onu mrezu, i dobili ste na kraju korner , sto je bilo ok korner je bio
3. Ne predhodno je morao da vidi situaciju nas aut i neki me je drzao gradio da nisam mogao lijepo da izvedem govorio sam ALO ALO ALO i nista i opsovao sam naravno i za to cu bit kaznjen a vi za ono gore necete logicno
4. To sam napisao za sebe nemas ti sta tu da dopunjavas
Nazad na vrh Ići dole
Homeland(A)

Homeland(A)

Muški Broj poruka : 742
Datum upisa : 29.06.2013
Godina : 110

PočaljiNaslov: Re: [A] Velež 1-0 Chelsea   [A] Velež 1-0 Chelsea Icon_minitimeSub Dec 21 2013, 20:53

takodje, srecno dalje, a pujke, to za : 3 3 3 : je navika,jbg. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Alonso

Alonso

PočaljiNaslov: Re: [A] Velež 1-0 Chelsea   [A] Velež 1-0 Chelsea Icon_minitimeSub Dec 21 2013, 20:54

Пујо Шотка ::
Homeland pazi od pocetka ste pisali ovo : 3 3 3 :trol face sta god to znacilo nabijali tenziju ali nema veze Ramires brzo plane pa se svadja, ali niste vi ni cvecke zato ne zelim raspravu nikakvu da vodimo svaka cast pobedili ste, i srecno dalje toliko ! Wink

To možda tako izgleda, ali vjeruj da je 95% toga upućeno samo između nas (igrača Veleža). Možeš doći na naš forum, pa se uvjeriti Smile
Nazad na vrh Ići dole
Alonso

Alonso

PočaljiNaslov: Re: [A] Velež 1-0 Chelsea   [A] Velež 1-0 Chelsea Icon_minitimeSub Dec 21 2013, 20:55

Al` kao što rekoste, sretno dalje i vama također Wink

da se ne hebemo ovdje.
Nazad na vrh Ići dole
Oscar

Oscar

PočaljiNaslov: Re: [A] Velež 1-0 Chelsea   [A] Velež 1-0 Chelsea Icon_minitimeSub Dec 21 2013, 20:57

Ma neka koliko god dokaza da imam, presudice se u njihovu korist ,nikakvu zalbu nisam ni htio niti ista , msm bezze cu biti kaznjen ja naravno ne moze niko drugi osim mene .. jer su admini i ostali nerealni do jaja (cast izuzecima) ... ali mi se niste cinili do sad kao losi momci pa hajde necete ni sad, cestitam i srecno u nastavku
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: [A] Velež 1-0 Chelsea   [A] Velež 1-0 Chelsea Icon_minitimeSub Dec 21 2013, 20:59

Nemam nameru ista da komentarisem, ako iko sumnja neka pogleda snimak i sudjenje i siguran sam da ce sudjenje biti okrakterisano kao vrlo dobro.

Samo cu da se osvrnem na nesto. Ramires da li je bila jedna utakmica od pocetka da se ti nakon meca nisi zalio i potezao neke teme za raspravu? Jbt, nauci da prihvatis poraz, cestitaj pritvniku, danas su bili bolji sutra cete vi i cao zdravo.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: [A] Velež 1-0 Chelsea   [A] Velež 1-0 Chelsea Icon_minitimeSub Dec 21 2013, 21:02

Ma neka koliko god dokaza da imam, presudice se u njihovu korist ,nikakvu zalbu nisam ni htio niti ista , msm bezze cu biti kaznjen ja naravno ne moze niko drugi osim mene .. jer su admini i ostali nerealni do jaja (cast izuzecima) ... ali mi se niste cinili do sad kao losi momci pa hajde necete ni sad, cestitam i srecno u nastavku

Na jedinu vasu zalbu do sad bilo je presudjeno u vasu korist, prestani da pravis atmosferu da su svi protiv tebe i da si ti ovde neka zrtva. To je jadno.
Nazad na vrh Ići dole
Oscar

Oscar

PočaljiNaslov: Re: [A] Velež 1-0 Chelsea   [A] Velež 1-0 Chelsea Icon_minitimeSub Dec 21 2013, 21:03

Pa cestitao sam procitaj poslednji komentar xd Jbg uvijek nadjem nesto gledam sitnice i to je to
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: [A] Velež 1-0 Chelsea   [A] Velež 1-0 Chelsea Icon_minitimeSub Dec 21 2013, 21:04

1. ali znam da ce se zavrsiti SAMO mojom kaznom za psovanje

Ko ti je drmao kavez danas? Ko ti je pretio kaznom?
Nazad na vrh Ići dole
SMAK

SMAK

PočaljiNaslov: Re: [A] Velež 1-0 Chelsea   [A] Velež 1-0 Chelsea Icon_minitimeSub Dec 21 2013, 21:05

Prosinecki LOCK plz brate ne mogu da gledam vise ovo ja cu posle edit statistiku mrzi me sad, sve je Ok i posteno nema problema toliko ! LOCK
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: [A] Velež 1-0 Chelsea   [A] Velež 1-0 Chelsea Icon_minitimeSub Dec 21 2013, 21:06

Tvoj prvi komentar je bio mnogo prljava igra veleza. To se jednostavno ne radi, ruzno je i jadno, cak i da jeste tako bilo, a nije, momci su bili sasvim fer i korektni, to se ne govori. Srozavas sebe bez ikakve potrebe. Ne umes da prihvatis poraz.
Nazad na vrh Ići dole
Kubalionzzale

Kubalionzzale

Muški Broj poruka : 489
Datum upisa : 31.05.2013

PočaljiNaslov: Re: [A] Velež 1-0 Chelsea   [A] Velež 1-0 Chelsea Icon_minitimeSub Dec 21 2013, 21:17

ono : 3 3 3 : je izmedju nas igraca veleza sve bilo upuceno da znas Wink
Nazad na vrh Ići dole
Oscar

Oscar

PočaljiNaslov: Re: [A] Velež 1-0 Chelsea   [A] Velež 1-0 Chelsea Icon_minitimeSub Dec 21 2013, 21:27

Prosinečki ::

Nije niko prijetio ali znam kako se obicno zavrsavaju ovakve situacije Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: [A] Velež 1-0 Chelsea   [A] Velež 1-0 Chelsea Icon_minitimeSub Dec 21 2013, 21:31

Prosinečki ::

Nije niko prijetio ali znam kako se obicno zavrsavaju ovakve situacije Smile

Kad to obicno, jedna situacija je bila u zalbama i dosudjeno je u vasu korist, o cemu pricas?
Nazad na vrh Ići dole
Osini po prasini

Osini po prasini

Muški Broj poruka : 646
Datum upisa : 31.03.2013
Godina : 35

PočaljiNaslov: Re: [A] Velež 1-0 Chelsea   [A] Velež 1-0 Chelsea Icon_minitimeSub Dec 21 2013, 21:36

Jbt pa vi niste normalni, covek je lepo odsudio, pogresio je kod jednog auta samo i nista vise..i jos je pogresio sto na pocetku nije celziju uzeo bar 5 auta zbog prestupa, velez nije prestupe pravio. trebao si prosi i da upozoris za pisanje u toku utakmice ali generalno nema razloga za ljutnju, apsolutno niko nije ostecen, pa imali ste 20 min da date gol i nadoknade je bilo i niste ga uspeli dati.. Zadrzavali su jbg sta to je njihovo pravo i za to ide mala nadoknada nisu vam ukrali 2 minuta sigurno.. Sami ste sebi krivi za poraz, glavu gore bice bolje i to je to.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: [A] Velež 1-0 Chelsea   [A] Velež 1-0 Chelsea Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

[A] Velež 1-0 Chelsea
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» [A] Chelsea - Velez
» [A] Velez- Chelsea