Ekskluzivan intervju sa Keith Flintom!
Na molbu Keitha,odlucio sam da ne cenzurisem ovaj intervju ali zelim da naglasim da nije za mladje on 18 godina.
Pre nego sto sam poceo da postavljam pitanja,Keith je zeleo da kaze nesto za pocetak:
Keith Flint- "Prvo da kazem da ste vi novinari najveci sljam ovog foruma, a to pre svega mislim na Alonsa, Draxlera i Velosa. NJih trojica su najveci provokatori i stalno im kazem, dajte mi pitanjima svojim, rasturite me, rasturite zivog coveka jer ja sam tu na forumu stalno glavom i bradom. I stalno vas zovem i kazem dodjite vas trojica novinara i zovite koga ocete sve cu vas pobediti, al jos vas nisam video. Al mucki iza ledja, govorim ne svi, mucki iza ledja to znate raditi, to vam dobro ide. Alonso kaze „U klub su stigli wanna-be upravnik foruma Keith Flint...“! Pa picka li ti materina da ti picka materina, tebi i wanna-be upravniku. Picka ti materina balava, nepismena neces na mom prezimenu dobijati jeftine poene djubre jedno smrdljivo. I to da ti na forumskim novinama neko omogucava smece jedno. I ja sad opet moram paziti sta govorim jer to su te mucke stvari, Draxler to sad gleda i to sad slusa i onda pise „izgovorio ovu rec- prostak, izgovorio ovu rec- utuzivo“ , pa naravno budite sigurno kad ne budem u Juventusu a kad ga sretnem da cu ga prebiti. A Veloso je jedan lazov i njega pamtim celo vreme kao lazova i vodeceg falsifikatora svega. On je jedan pokvareni lazov, monstrum i napravio je ovde predstavu kad je napisao „Juventus (pojacan ne igranjem Flinta...“ jer to je njegov cilj, on je provokator. Pa majku ti jebem to nisu radili najveci agonti prevaratori i zapamti koga ja prokljinjem Veloso, a tebe prokljinjem nece dobro zavristi djubre jedno smrdljivo. I sto se krijes iza funkcije novinara, sto mi to sve ne kazes „face to face“. I znaj, kad ne budes vise novinar, prebicu te ko maćku jer onda cu moci to radi, i nemojte vise dobili ste i previse, ajde Vule postavljaj pitanja."
Pa da krenemo!Vule™- "Da li je istina da ti se svidja Velosova mama" ?
Keith Flint- "Velosova mama je jedna fina dama, gospodja i stvarno ne znam na koga je ona spodoba Veloso. Njegova mama je pre svega jedna umetnica u svakom smislu te reci i to mogu da posvedoce brojni clanovi ovog foruma".
Vule™- "Koliko se cesto vidjas sa Milanovom sekom" ?
Keith Flint- "Cesto, svake dve tri veceri ona, posle faksa, svrati do mene i skokom leoparda preskoci onu ogradu i upadne kod mene u dvoriste. Jedino sto je plasljiva pa moram kera stalno zatvarati pre nego sto dodje al dobro".
Vule™- "Kako komentarises Real Soccer Toleta(цзв)"?
Keith Flint- "Drago mi je da si to pitao, zato sto sam mislio da neces posto ste vi novinari njegovi pijuni i sve radite po njegovom naredjenju. Ja sam jos prosle sezone upozoravao da je czv najvece zlo ovog foruma i on stoji iza brojnih namestanja i unistavanja klubova na ovom forumu. Evo da cu vam neke primere njegovog rada. Pocnimo od unistavanja klubova. 1. Sezona 2. Lige je pocela sa 8 timova a koliko ih je zavrsilo? Samo 3. Dakle on je 5 timova unistio u drugoj ligi naocigled svih i na kraju je osvojio. Dalje, kada je video da sigurno ulazi u prvu ligu sta je uradio? Odstranio je konkurenciju. Koja su dva najjaca tima bila prosle sezone? Newcastle i Ajax, a gde su sada ta dva tima? Pa logicno ne postoje. Oni ih je brutalno rasturio, prvo Newcastle a onda i Ajax. Kada sam ja govorio „czv ce unistiti Ajax kao Newcastle“ svi su mi se smejali i govorili ma nema sanse Ajax opstaje ovo ono i u roku od 2 dana nista od Ajax nije ostalo osim uspomena. A kako on to radi? Pa preko svojih pijuna. On ima svoje pijune po celom forumu i oni rade za njega te gnusne radnje. Da cu vam ocigledan primera njegovih pijuna a to su Angel Di Maria i Santi Cazorla Gonzales. Ono sto ovu dvojicu povezuje jeste da gde god su bili taj tim se raspao. Njih dvojica su se sada povukla zato sto su odradila svoj posao, Di Maria je otisao kod svog gazde a Cazorla se povukao skroz pa je pitanje ko je sledeci. O namestanju utakmica i namestanju zreba necu ni da pricam. Jednom prilikom sam pokusao da uhvatim czv-a na delu kako namesta zreb i poslao sam mu pare da mi namesti da Juventus igra prva dva kola sa Malagom i nekim drugoligasem i naravno tako je i bilo. Da ne bude da lazem imam i dokaz za ovo poslednje pa ko zeli moze na pm da mu posaljem. I ovim putem javno pozivam na linc czv-a i svi oni koji su slobodni ili bar razmisljaju tako da se udruze protiv ovog zlotovra kako bi ovaj forum ponovo video svetlije dane. Nekoliko puta sam ja pokusavao da mu se suprotstavim zajedno sa onim madjarom Nocerinom al bezuspesno je to bilo zbog toga sto nas je malo. Eto toliko sto se toga tice, svi koji zele da mi se pridruze mogu da me kontaktiraju na pm".
Vule™- "Juventus je dosta lose poceo sezonu,u 4 odigrane utakmice imaju samo 3 boda.Sta mislis,ocete li se uspeti dici i uskociti u borbu za top 4"?
Keith Flint- "To treba da pitate naseg botovskog kapitena Xperta. Decko veze nema sa trenerskim poslom i ja sam nekoliko puta rekao da Lewa treba da bude kapiten al ne moze se od alavog Xperta nista. Ne zna covek postavku da napravi, igramo sa 3 golmana, uzas. Jos nam igraju botovi kao sto su sana i Arteta a najveca zvezda tima (ja) je povredjena. Tako da nam druga liga ne gine".
Vule™- "Uskoro pocinje BPL,samim tim i fantazy.Iako si pricao da ces biti 1.,pao si na 4.mesto.Da li ce tvoj botovski tim uspeti da se izbori za 1. mesto i samim tim prestigne Vuletov tim"?
Keith Flint- "Jako sam sretan kad tebe vidim Vule proljev sam dobio odma. Da imas malo mozga shvatio bi da je ovo tek pocetak i da za 2,3 kola ima da zauzmem prvo mesto i bodovno odmaknem, nece me Bog dragi stici".
Vule™-"Hvala na ovim interesantnim odgovorima,zelim ti brz oporavak i svu srecu u nastavku lige".
Keith Flint- "Nema na cemu".