Intervju sa TB87!
Evo ga,jos jedan intervju u nizu,u pitanju je zavodnik koji ne moze da nabroji ribe sa kojima je na prstima obe ruke! U pitanju je TB87.
Vule™
- Sta mislis,ima li Malaga taj potencijal da osvoji Ligu ili kup ?
TB87
- Malaga je tim koji je u pripremnom periodu pokazao dosta potencijala ,pre svega svojom igrom ,a zatim i ponasenjam na terenu .Mislim da cemo ove sezone imati mnogo vece sanse za osvajanje kupa ili lige. Ne bih zeleo da izdvajam ni jednog igraca Malage ,jer mi funkcionisemo kao celina i mnogo mi je drago zbog toga. Zeleo bih da porucim samo igracima moga kluba da ih TB voli i ljubi(osmeh).
Vule™
- Da li planirate da dovedete nekoga igraca Malagu?
TB87
- Postoje igraci koji bi svojim kvalitetom pomogli Malagi u narednoj sezoni, medju njima se nalaze Jack Wilshere,Dr. Tuna ,Fly Boy i jos par igraca cija imena ne bih da otkrivam.
Vule™
- Koga smatras za velikog konkurenta u Ligi?
TB87
- Svaka ekipa je jaka na svoj nacin tako da se ni jedna ne moze izdvojiti kao izraziti favorit,svako ima uspone i padove tako da su svi skoro jednaki i naravno da dodam da postoji prijateljski rivalitet sa ekipom Liverpool-a(FK Novinari ), posto smo sa njima odigrali ubedljivo najvise prijateljskih utakmica u pripremnom periodu.
Vule™
- Sta mislis o Jack Wilsheru,u kakvim si odnosima sa njim?
TB87
- Jack Wilshere je dobar igraci,decko na mestu , moj drug ,prijatelj. Jos samo da mu nadjemo devojku i bice skoro pa savrsen(osmeh). Salim se malo ,sve pohvale mom bratu.
Vule™
- Kako si reagovao na velikodusnu dobrodoslicu i pozdrav El Shaarawyaa nakon sto se vratio na forum?
TB87
- El Shaarawy je decak koji je ne shvacen od strane mnogih clanova foruma, on je takav kakav je ,mlad je , radoznao i sve ga zanima.Pao sam sa stolice kada me je El Shaarawy pozdravio , jer nisam to ocekivao od njega(osmeh). TB uvek izlazi u susret svakom clanu na forumu i pokusava da sa svakim ostvari prijateljski odnos.
Vule™
- Hvala na odvojenom vremenu,sve najbolje u predstojecoj sezoni!
TB87
- Nema na cemu.