Intervju sa Isakom!
Nakon prihvatanja zahteva da bude novi selektor Reprezentacije Srbije,Isak se po ceo dan bahce sa papirima te nema vremena za odmor.Pored svega toga,uspeo sam da odradim intervju sa ovim covekom.
Vule™- "Za sada Malaga briljira u ligi,smatrate li da taj tempo mozete da odrzite do kraja lige"?
Isak- "Malaga je organizovan klub, svako ima svoj posao i svi smo slozni. Rukovodstvo je puno ulagalo u omladinsku skolu, zadrzan je kostur tima i uz jedno-dva pojacanja sa strane se to sada isplacuje. Novi kapiten Stig nas je preporodio - nasa igra je sada prepoznatljiva, klub je na celu divizije, a igraci na celu liste strelaca i asistenata. Mogu da kazem da smo veoma uigrani, svako ima svoj zadatak i u ovom trenutku ne vidim razlog zasto ne bismo nastavili ovakvim tempom".
Vule™- "Od svih igraca,ko pokazuje najveci trud i umece u Malagi trenutno"?
Isak- "Kao sto rekoh, svako ima svoj zadatak i svaki igrac je samo sraf u masineriji zvanoj Malaga. Momci sa najvise odigranih utakmica u prstima nose ekipu, a to su Zmija, Nula i Surcinac. Ako bas treba izdvojiti nekog igraca neka to bude Stig, koji je uvek spreman da popuni najdosadnije pozicije u timu, zarad timskog uspeha".
Vule™- "Planirate li mozda da promenite klupsku okoliku ili ste odredili duze vreme koje cete provesti u Malagi"?
Isak- "Vidite, meni je u Andaluziji lepo. Svidja mi se, kako klima, tako i grad. Na minutazu ne mogu da se zalim. Na kraju sezone mi istice ugovor, ali verujem da cemo ga na obostrano zadovoljstvo produziti. Domace trofeje vec imam u svojoj zbirci, iz vremena kad sam branio boje amsterdamskog Ajaxa, ali zato planiramo pohod na mesto koje vodi u evropsko takmicenje, tako da bi to bila jedna nova stranica u mojoj karijeri".
Vule™- "Proglaseni ste za novog selektora Srbije,pre svega cestitke! Koja su vasa ocekivanja u tom "Balkan Mini Kupu" "?
Isak- "Zahvaljujem! Selektorsko mesto jeste prestizno, ali nosi sa sobom i veliku dozu odgovornosti. Oci nacije su uprte u vas i znate da morate uciniti nesto veliko. Sto se tice ex_YU turnira, za format takmicenja se jos nismo odlucili (kup ili ligaski format), ali zato znamo da naemu - priprema za Kup Nacija 2014. Ocekujem da podignemo trofej, naravno. Sve drugo osim trofeja bio bi neuspeh".
Vule™- "Na koji nacin cete se izboriti sa novim virusom H1Z1(zmija virus)"?
Isak- "Koliko sam cuo, nema leka! Postoji samo preventiva - iskljuciti zvucnike, ne ulaziti na YouTube, s vremena na vreme zamoliti urednike chata da obrisu chat, ne citati Stigove postove i nikako, ponavljam NIKAKO NE CITATI OBAVESTENJE NA NASLOVNOJ STRANI. Simptomi ove bolesti su golicanje vase maste, otvaranje novog taba, trazenje ove pesme. Stvari se mogu iskomplikovati do stadijuma kada od Prosineckog trazite da na vas nik doda - Zmija. S ovim osobama se ne smete druziti".
Vule™- "Hvala na izdvojenom vremenu,svu srecu ti zelim u nastavku karijere".
Isak- "Hvala,takodje"!