Ajax je šampion! EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Ajax je šampion! EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTabelaRegistruj sePristupi

Ajax je šampion!

Ići dole 
+3
sana ocm
sasa37
Andrej
7 posters
AutorPoruka
Gost
Gost

Ajax je šampion! Empty
PočaljiNaslov: Ajax je šampion!   Ajax je šampion! Icon_minitimeSub Jul 06 2013, 20:54

Ajax je šampion!

Nakon što su igrači Ajaxa osvojili kup, podigli su i trofej SRS lige.

Ajax je šampion! _67429575_ajax_getty

Kada je Newcastle juče savladao Ajax sa 1:0, igrači engleskog tima su već počeli slaviti titulu. Ipak, zaboravili su da im je preostao još jedan meč - sa petoplasiranim Olympiacosom. Može se reći da je takva situacija bila i u redovima Ajaxa - oni su se već bili oprostili od titule. Srećom po njih, Olimp je uspeo da iznenadi Newcastle nakon preokreta. Kada je klub iz Engleske poveo u 11. minutu meča golom Drogbenog, igrači tima koji predvodi Ramos su već počeli gubiti nadu. Međutim, u zadnjih 4 minuta, Olympiacos je uspeo da preokrene, i ne samo donese duplu krunu Ajaxu, već i sebi šanse za 4. mesto koje bi ih vodilo u Ligu Šampiona. Golove za tim iz Pireja postigli su Drogbeni (AG) i Ruy Lopez nakon odlične asistencije Saše. Ajax je sa 14 pobeda, 4 poraza ( 42 boda ) i gol razlikom +48 ( 56:8 ) osvojio titulu prvaka SRS Lige, a Newcastle, sa dva boda manje, završio je ovu sezonu na drugom mestu.

Ramos i družina su za proslavu titule napravili maskenbal.

Ajax je šampion! K3bs

Ceo snimak proslave titule možete pogledati ovde.

Poslednji put izmenio Draxler dana Ned Dec 22 2013, 15:01, izmenio ukupno 5 puta
Nazad na vrh Ići dole
Andrej

Andrej

Muški Broj poruka : 62
Datum upisa : 27.06.2013

Ajax je šampion! Empty
PočaljiNaslov: Re: Ajax je šampion!   Ajax je šampion! Icon_minitimeSub Jul 06 2013, 21:08

bravo Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Ajax je šampion! Empty
PočaljiNaslov: Re: Ajax je šampion!   Ajax je šampion! Icon_minitimeNed Jul 07 2013, 00:10

Dodao sam izveštaj sa proslave titule. Nadam se da će vam se svideti Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Ajax je šampion! Empty
PočaljiNaslov: Re: Ajax je šampion!   Ajax je šampion! Icon_minitimeNed Jul 07 2013, 11:10

Ajax je šampion! U158P5029T2D588119F24DT20130506161932

Ajax je šampion! Aja

ШАМПИОНИ! Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Ajax je šampion! Empty
PočaljiNaslov: Re: Ajax je šampion!   Ajax je šampion! Icon_minitimeNed Jul 07 2013, 11:27

Cestitke Ajaxu, zasluzeno
Nazad na vrh Ići dole
sasa37

sasa37

Muški Broj poruka : 274
Datum upisa : 20.03.2013

Ajax je šampion! Empty
PočaljiNaslov: Re: Ajax je šampion!   Ajax je šampion! Icon_minitimeNed Jul 07 2013, 11:39

Smile Ekstra,veoma dobar zavrsetak sezone,pre svega neizvestan,cestitke Ajaksu na duploj kruni...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Ajax je šampion! Empty
PočaljiNaslov: Re: Ajax je šampion!   Ajax je šampion! Icon_minitimeNed Jul 07 2013, 11:40

Hvala sasa,nista ne bi bilo bez vase jucerasnje pobede Smile
Nazad na vrh Ići dole
sana ocm

Muški Broj poruka : 111
Datum upisa : 01.06.2013

Ajax je šampion! Empty
PočaljiNaslov: Re: Ajax je šampion!   Ajax je šampion! Icon_minitimeNed Jul 07 2013, 12:05

al mi smo,barem, dokazali da smo jaci od vas, pobjedivsi vas obje ligaske tekme, ali vama svaka cast,znate kako igrati protiv 'slabih' klubova, to je nas omelo u osvajanju,jos jednom,cestitam.. Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Исак

Исак

Broj poruka : 487

Ajax je šampion! Empty
PočaljiNaslov: Re: Ajax je šampion!   Ajax je šampion! Icon_minitimeNed Jul 07 2013, 12:12

Pa, dobro sad, vi nas dvaput u ligi, mi vas dvaput u kupu, nadoknadjujemo polako Smile

Nazad na vrh Ići dole
Sergio Ramos
Administrator
Administrator
Sergio Ramos

Muški Broj poruka : 796
Datum upisa : 06.05.2013

Ajax je šampion! Empty
PočaljiNaslov: Re: Ajax je šampion!   Ajax je šampion! Icon_minitimeNed Jul 07 2013, 12:50

Hvala Sasa Smile
Sana, niste jaci. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Osini po prasini

Osini po prasini

Muški Broj poruka : 646
Datum upisa : 31.03.2013
Godina : 35

Ajax je šampion! Empty
PočaljiNaslov: Re: Ajax je šampion!   Ajax je šampion! Icon_minitimeNed Jul 07 2013, 13:07

Sve cestitke za obe ekipe na zanimljivoj borbi za titulu, Ajaxu na osvajanju, Newcastlu na prikazanoj igri i da je raspored bio malo drugaciji i uz malo srece mogli su lako do titule.
Nazad na vrh Ići dole
sasa37

sasa37

Muški Broj poruka : 274

Ajax je šampion! Empty
PočaljiNaslov: Re: Ajax je šampion!   Ajax je šampion! Icon_minitimeNed Jul 07 2013, 15:39

Upravo tako nemojte meni da se zahvaljujete OLIMP je zasluzan,ja sam tu samo mali sraf u okviru velike masinerije koja sledece sezone vraca titulu na pravo mesto(PIREUS)...Smile
Nazad na vrh Ići dole
Sergio Ramos
Administrator
Administrator
Sergio Ramos

Muški Broj poruka : 796
Datum upisa : 06.05.2013

Ajax je šampion! Empty
PočaljiNaslov: Re: Ajax je šampion!   Ajax je šampion! Icon_minitimePon Jul 08 2013, 00:47

Dupla kruna za Milana!
Nazad na vrh Ići dole
milan22

milan22

Muški Broj poruka : 171
Datum upisa : 03.04.2013
Godina : 33

Ajax je šampion! Empty
PočaljiNaslov: Re: Ajax je šampion!   Ajax je šampion! Icon_minitimeSre Jul 10 2013, 15:03

sanaocm ::
al mi smo,barem, dokazali da smo jaci od vas, pobjedivsi vas obje ligaske tekme, ali vama svaka cast,znate kako igrati protiv 'slabih' klubova, to je nas omelo u osvajanju,jos jednom,cestitam.. Very Happy

Ne znam bratko na osnovu cega si ti zakljucio da ste jaci od nas, ali ajd ako ti je tako lakse Razz Very Happy
Saigracima jos jednom cestitam na odlicnoj sezoni i duploj kruni i ostalim ekipama na fer pleju Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Ajax je šampion! Empty
PočaljiNaslov: Re: Ajax je šampion!   Ajax je šampion! Icon_minitimeSre Jul 10 2013, 15:55

Cestitke Ajaxu, ubedljivo najjacem timu u ligi Razz

IDEMO DUPLA KRUNA! \O/

Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Ajax je šampion! Empty
PočaljiNaslov: Re: Ajax je šampion!   Ajax je šampion! Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Ajax je šampion!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Liga | Kup-