|
| Gdje su, šta rade? | |
| | Autor | Poruka |
---|
Alonso
Broj poruka : 765 Datum upisa : 05.04.2013
| Naslov: Gdje su, šta rade? Sre Jul 03 2013, 13:54 | |
| Neki se ne sjećaju, dok se većina sjeća...Bila jednom jedna liga, igralo se zezalo se... Tada su igrali i Boka Juniors i Valensija. Ne tako davno, prije 2-3 mjeseca, ta dva su kluba postojala, igrali su prvu sezonu Real Soccer lige. Boka Juniors je ostavila, zaista zapažen trag na ovim prostorima. Bila je na vrhu tabele, zajedno sa Crvenom zvezdom. Valensija i nije bila baš u vrhu, imali su 5 bodova, ali i dobar timski duh. Nažalost, ta sezona je prekinuta, a ova dva kluba trajno izgubljena. Danas se samo možemo sjećati tog vremena, a ovih dana sam uspio prikupiti par intervjua o Boki i Valensiji te ćemo se malo prisjetiti. Boka JuniorsKapiten tim je bio цзв, danas član Juventusa. Ostatak ekipe su činili: -Oz- Veloso SMAK Aaron Ramsey kus kus pujoNeki od njih i danas aktivno igraju Real Soccer. Naveli smo da je kapiten u Juventusu dok Aaron Ramsey igra za drugoplasirani Newcsatle. Ostatak ekipe se pomalo vrati sokeru, a neki su se davno oprostili. Veloso je donedavno bio član Crvene zvezde, pa se je danas posvetio običnom haxu. kus kus je bio saigrač Remzija u Njukaslu, ali je napustio ligu. Za puju se ne zna šta je s njim, dok su Oz i SMAK odavno otišli. SMAK je banovan u aferi "Ramos i ostali" kad se je prekinula prva sezona, dok se Oz povremeno vidi u Real Soker sobama. O uspjesima je suvišno govoriti. Dovoljno je reći da su dijelili prvu poziciju na tabeli, dok su u četvrtfinalu Kupa ispali od tada tek osnovanog Juventusa. Izjave od nekih bivših igrača kluba sa La Bombonjere možete vidjeti u sljedećm prilogu: цзв: "Pa bila je extra atmosfera u ekipi (smijeh). Pa mislim da smo bili prvi na tabeli kad se raspala liga i preslo se na onaj drugi forum gde su se timovi raspali. Smak je banovan nece da igra vise ovaj real soker iznervirao se valjda i psovao sve, a ova 2 za puju ne znam, a oz on igra ovako kad udje u sobu ne ulazi na forume.."Veloso: "Nemam sad vremena da ti pisem nesto vise, ali mogu ti reci da je bila super atmosfera u timu. Kad nam nije islo nismo se nikad svadjali, vredjali i sve to kao sto je situacija sada u nekim klubovima.. U vreme stvaranja Boke, Oz, SMAK, czv i ja smo igrali bukvalno svako vece hax, nekad real nekad obican kako kad.. Uglavnom smo sva 4 bili tu od 00h pa dok ne odemo na spavanje Smile Voleo bih da se vrati ta ekipa ponovo, ali u originalnom sastavu, najvise mi je prijalo dok sam igrao za njih."Aaron Ramsey: "Posle završene sezone u kojoj sam igrao standardno, izabrao sam destinaciju za odmor, jedan prelep grad - Buenos Ajres. Otišao sam sa prijateljima da se dobro odmorim i zabavim, ali nisam očekivao da se neću vratiti s njima. Posle par dana sam sreo mog starog prijatelja, koji inace drzi menadžersku agenciju u Argentini i predložio mi je da odem na par treninga Boke Juniors, da održavam formu. U klubu su me lepo primili, od igrača, trenera pa čak i ekonoma kluba. Osećao sam se kao kod kuće. Predložili su mi da predjem kod njih, i sa zadovoljstvom sam to prihvatio. Imali smo tim za sam vrh tabele. Sa czv-om na golu, Velosom koji je održavao vezu i ubojitim SMAKOM smo bili jedna od najjačih ekipa u ligi. U trenutku prekida lige smo delili prvo mesto sa Crvenom Zvezdom i imali odličnu atmosferu u svlačionici. Igrač koji je trebao da nam pomogne da ostanemo na vrhu je stigao. U pitanju je kus kus koji je i pored nekoliko ponuda odlučio da zaigra za La Bomboneru. Da se nije desio krah sa ligom, mogli smo da uspostavimo dominaciju i sad ostaje žal za time. Velika je šteta sto nismo mogli da budemo upamćeni kao tim koji je u prvoj sezoni Real soccer lige osvojio titulu i ušao u istoriju. Ali, nikad nije kasno .. "Remzi: "Šta bi od onakvog kluba!?"Od tadašnje sile, danas su "živa" samo dva igrača. Možda ih nekad sreća pogleda, pa se opet okupe, al do tada... ValenciaKapiten kluba sa Mestalje je bio Adil Rami, koji se je oprostio od karijere. Ostatak ekipe su činili: Obilic Chicharito PepaPrase Adil Rami Di Maria Noblic@ Keith Flint Strumf qwertimit Iz ove ekipe, izraslo je dosta poznatih Real Soker igrača. Tako je recimo Di Maria jedan od uzdanica prvoplasiranog Ajaxa. Noblic@ je u Olimpijakosu, koji je u vrijeme dok je Noblic@ bio u Valensiji, bio Top3 stare sezone. Keith Flint i Strumf čine okosnicu Njukasla. PepaPrase se je prije nekoliko dana vratio i osnovao Rubin iz Kazana. Chicharito dođe nekad u sobu i igra, al od povratka nema ništa. Obilic i qwertimir su se oprostili od aktivnog bavljenja sokerom. Pošto kapitena nema, uvodnu riječ će održati Di Maria, rasni strijelac iz Hrvatske, član Ajaxa: "Ah sta reci , pa poceo sam u valensiji i to sve zbog keitha on me doveo upozno sam se sa ramijom i bio je odlican kapetan nemam rijeci i sad sa ajaxom definitvno valensija mi je bila najdrazi klub i ako smo bili zadnji bili smo slozna ekipa borili se za opstanak trudili smo se borili to mi se najvise svidilo u valensiji, a o ramiju imam samo rec odlican je bio zao mi je sto vise ne igra jer je ozbiljno to shvatio slao nam je slike formacija svaka mu cast. VRATI SE RAMI <3." (smijeh) Di Maria: "Rami vrati se!"Noblic@: "E, ovako. Za mene je Valensija bila prvi tim kad sam se registrovao. Ime kluba je skroz ok. (smijeh) Kapiten je bio Strumf (gotivan lik totalno) i on nas je donekle drzao na okupu. Tu su bili i Di Marija i Rami... i stvarno su svi ljudi ok. Nazalost, cesto smo propustali utakmice i to je bio razlog da cak i Strumf prestane da okuplja ljude.To je to u kratkim crtama i koliko se ja uopste secam."PepaPrase: "U Valensiji sam odigrao samo 1 mec.Remi iz nekog razloga ne znam ni ja kog nije bio kapiten nego qwetimir ali on nije bio tu a neki mac nas je pripremao u timu je bio i obilic.Taj mec smo izgubili sa 5-0 onda nesto taj kapiten mac nije hteo vise da igra.Secam se i startne postave,remi i obilic nazad ja u sredini i mac napred (ne znam da li je macu bio takav nick ali na skajpu jeste,a posle meca me je izbrisao iz prijatelja na skajpu). qwetimir je zakasnio na mec pa su ga banovali,a pojavio se i jedan pepa prase koji nije bio pravi ali sam ubadio na skajpu da jesam...Ja i qwetimir smo se dogovarali za sledeci mec koji mi termin odgovara,ali ostali se nisu javljali i ja vise nisam ni igrao hax.Krenuo sam pre jedno dve nedelje i sada sam napravio svoj tim i imam svoje igrace."Eto kako vrijeme odleti, neki su zaboravili ko im je kapiten bio. Sve u svemu, ostaje žal za ovakva dva kluba. Nesumnjivo, danas bi Boka pojačala konkurenciju u vrhu, dok bi Valensija žestokom borbom pokušala uzeti kartu za Ligu Prvaka. Danas kada se pogleda, Valensija je imala itekako kvalitetan tim. I tako jednog dana, se raspadoše Boka i Valensija... Možda se vrate, ko zna.Hvala, do sljedećeg puta
Poslednji izmenio Alonso F1 dana Sre Jul 03 2013, 22:48, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje su, šta rade? Sre Jul 03 2013, 13:59 | |
| bravo za tekst |
| | | Andrej
Broj poruka : 62 Datum upisa : 27.06.2013
| Naslov: Re: Gdje su, šta rade? Sre Jul 03 2013, 14:49 | |
| bravo Alonso | |
| | | Alonso
Broj poruka : 765 Datum upisa : 05.04.2013
| Naslov: Re: Gdje su, šta rade? Sre Jul 03 2013, 20:29 | |
| hvala vam | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje su, šta rade? Čet Jul 04 2013, 11:40 | |
| Auu kolega! Svaka čast |
| | | Adil Rami
Broj poruka : 30 Datum upisa : 19.03.2013 Lokacija : Valencia
| Naslov: Re: Gdje su, šta rade? Sre Jul 10 2013, 14:41 | |
| Svaka cast Alonso, definitivno imas smisla za pisanje. | |
| | | Keith Flint
Broj poruka : 403 Datum upisa : 20.03.2013 Godina : 31 Lokacija : Srbija
| Naslov: Re: Gdje su, šta rade? Sre Jul 10 2013, 22:33 | |
| Ja samo mogu da kazem da je Valensija najjaca ekipa ikada sto se tice likova koji su igrali u njoj. Cinili su je najnormalniji i slobodno mogu da kazem i jedni od najboljih ljudi koji su igrali ovde. Bilo smo ocajni na pocetku ali niko ni jednog trenutka nije pomisljao na neke svadje ili tako nesto, sve je bilo u redu zato sto su to bili ljudi koji su znali da je sve ovo zajebancija. Strumf, Rami, Noblica, i Di Maria su carevi i najbolje sam se zajebavao dok sam s njima igrao, eto... | |
| | | Adil Rami
Broj poruka : 30 Datum upisa : 19.03.2013 Lokacija : Valencia
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: Gdje su, šta rade? | |
| |
| | | | Gdje su, šta rade? | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Statistike | Imamo 667 registrovanih korisnika Najnoviji registrovani član je Agency32
Naši korisnici su poslali ukupno 32060 članaka u 4028 teme
|
|