Kao sto znate ostalo je jos samo par utakmica do kraja lige, koja je nikad uzbudljivija.
Newcastle
I nakon sto su izgubili par igraca na polusezoni, oni se ipak nisu predali, sta vise odlucni su u tome da osvoje Ligu i Kup.
A prema trenutnim rezultatima na pravom su putu, jer posle 14 kola u Ligi beze jedan bod Ajaxu, i sve sto treba da urade jeste da u naredna 4 kola pobede. To i ne deluje toliko tesko, ali pitanje je da li ce ekipa Njukastla uspeti da izdrzi sav taj pritisak.
Ajax
Trenutno stanje u klubu Ajaxa je nikad bolje, drze se savrseno na tabeli, iako nisu prvi zaista im malo fali.
Prvoplasirani Njukastl im bezi svega 1 bod, sto znaci da samo jedan njihov kiks ce biti dovoljan ekipi Ajaxa da bi dosli do titule.
Takodje oni imaju najbolju gol razliku i pritom su u polufinalu kupa. Imaju velike ambicije i lako ih realizuju.
Liverpool
Do 12 kola su zaostajali samo 2 boda za prvoplasiranim Njukastlom, i samo 1 bod za drugopasiranim Ajaxom, medjutim stvari su se promenile nakon 13 kola gde su izgubili i sada zaostaju cak 8 bodova za prvoplasiranim Njukastlom uz naravno mec manje.
Iako su u Kupu izgubili prerano, stavise u 1/8 Finala i to od Monaka, oni se nece demoralisati time.
Crvena Zvezda
Zvezda koja je po svemu sudeci u svim takmicenjima izneverila svoje navijaci, ipak ne zeli da se preda!
Isco, kapiten tima kaze da veruje u cuda, ali da ne veruje u Deda Mraza.
Nakon ispadanja od Ajaxa u Kupu, Zvezdi ostaje samo da se nada sto boljem plasmanu u Ligi.
Juventus
Juventus, ah da, secate ih se? Naravno, oni su ekipa koja je dosla u toku prosle sezone niotkuda i zaigrala u Kupu, i to kako, stigla do Finala gde je trebala da igra sa Crvenom Zvezdom, ali usled prekida Lige taj mec nije odigran.
Ove sezone bas im i ne ide najbolje, petoplasirani su u Ligi, i probace da se bore za cetvrto mesto kako bi otisli u Ligu Sampiona.
Vec su prosli u polufinale Kupa gde ih ocekuje Arsenal.
Arsenal
Ekipa Arsenala sada kada je potpuno preuredjenja, sa potpuno novim kapitenom i potpuno novim igracima bas i ne blista.
Deluje da je odlazak Cazorle ostavio traga, a El Maestro iako pokusava da prevazidje neke probleme u klubu, ipak u tome ne uspeva.
Oni su sada 6 na tabeli uz mec manje od Juventusa, pa se mogu i oni ukljuciti u borbu za 4 mesto. Kup igraju upravo protiv Juventusa i to polufinale.
Malaga
Posle 13 kola imaju samo 14 bodova, veoma losu gol razliku 7:17 i deluje da ce ostati bez kapitena.
Naime, nakon poraza u 14 kolu od Crvene Zvezde, igraci Malage su odlucili da smene kapitena svog tima, ujedno i novog admina ovog foruma - TB87. Sta ce se na kraju izdesavati i ko ce preuzeti Malagu cemo saznati u narednih par dana. Vec su ispali od Juventusa u Kupu, tako da im je preostalo samo jos 5 utakmica u Ligi.
Olimpijakos
Iako je ekipa posle odlaska Hamsika na fax dovela dva sjajna igraca, noblicu i osini po prasini-ja, stvari u timu se bas i ne razvijaju najbolje. Ispali su iz Kupa, a u Ligi su 8-mi posle 12 kola. Nesto definitivno mora da se preuzme pod hitno.
AS Roma
Roma je novi tim, to je ustvari bivsa Fiorentina koja je preuredjena, dovedeni su novi igraci i nov kapiten Totti (citaj Botti).
U prvoj sezoni i ne mogu bas mnogo da urade, ali verujemo da ce se njihov pravi potencijal iskazati u narednoj sezoni.
Monako
Izbaceni su iz Lige, svaki tim ce protiv njih dobiti sluzbeni.
Inace izbaceni su zbog varanja i svercovanja igraca.
Od naredne sezone ce na njihovo mesto upasti Real Madrid ili Salke.
WARNING: Sve sto sam ispisao sam radio gledaju sadasnju tabelu, ako je neko u medjuvremenu pobedio, a to u tabeli nije uneseno, nemoj da mi zameri.