Jos malo pa gotovo! EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Jos malo pa gotovo! EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTabelaRegistruj sePristupi

Jos malo pa gotovo!

Ići dole 
+3
Alonso
Исак
DaNte TVRiper
7 posters
AutorPoruka
DaNte TVRiper

DaNte TVRiper

Broj poruka : 413
Datum upisa : 19.03.2013

Jos malo pa gotovo! Empty
PočaljiNaslov: Jos malo pa gotovo!   Jos malo pa gotovo! Icon_minitimeUto Jun 25 2013, 10:46

Kao sto znate ostalo je jos samo par utakmica do kraja lige, koja je nikad uzbudljivija.

Newcastle

I nakon sto su izgubili par igraca na polusezoni, oni se ipak nisu predali, sta vise odlucni su u tome da osvoje Ligu i Kup.
A prema trenutnim rezultatima na pravom su putu, jer posle 14 kola u Ligi beze jedan bod Ajaxu, i sve sto treba da urade jeste da u naredna 4 kola pobede. To i ne deluje toliko tesko, ali pitanje je da li ce ekipa Njukastla uspeti da izdrzi sav taj pritisak.

Jos malo pa gotovo! NewcastleDejectionR_468x352

Ajax

Trenutno stanje u klubu Ajaxa je nikad bolje, drze se savrseno na tabeli, iako nisu prvi zaista im malo fali.
Prvoplasirani Njukastl im bezi svega 1 bod, sto znaci da samo jedan njihov kiks ce biti dovoljan ekipi Ajaxa da bi dosli do titule.
Takodje oni imaju najbolju gol razliku i pritom su u polufinalu kupa. Imaju velike ambicije i lako ih realizuju.

Jos malo pa gotovo! Article-2222652-15AAE57E000005DC-877_634x421

Liverpool

Do 12 kola su zaostajali samo 2 boda za prvoplasiranim Njukastlom, i samo 1 bod za drugopasiranim Ajaxom, medjutim stvari su se promenile nakon 13 kola gde su izgubili i sada zaostaju cak 8 bodova za prvoplasiranim Njukastlom uz naravno mec manje.
Iako su u Kupu izgubili prerano, stavise u 1/8 Finala i to od Monaka, oni se nece demoralisati time.

Jos malo pa gotovo! Gerrard%2Bcrying

Crvena Zvezda

Zvezda koja je po svemu sudeci u svim takmicenjima izneverila svoje navijaci, ipak ne zeli da se preda!
Isco, kapiten tima kaze da veruje u cuda, ali da ne veruje u Deda Mraza.
Nakon ispadanja od Ajaxa u Kupu, Zvezdi ostaje samo da se nada sto boljem plasmanu u Ligi.

Jos malo pa gotovo! V257914p0

Juventus

Juventus, ah da, secate ih se? Naravno, oni su ekipa koja je dosla u toku prosle sezone niotkuda i zaigrala u Kupu, i to kako, stigla do Finala gde je trebala da igra sa Crvenom Zvezdom, ali usled prekida Lige taj mec nije odigran.
Ove sezone bas im i ne ide najbolje, petoplasirani su u Ligi, i probace da se bore za cetvrto mesto kako bi otisli u Ligu Sampiona.
Vec su prosli u polufinale Kupa gde ih ocekuje Arsenal.

Jos malo pa gotovo! Tumblr_m6fty6rV7f1qkrtr4o1_r1_400

Arsenal

Ekipa Arsenala sada kada je potpuno preuredjenja, sa potpuno novim kapitenom i potpuno novim igracima bas i ne blista.
Deluje da je odlazak Cazorle ostavio traga, a El Maestro iako pokusava da prevazidje neke probleme u klubu, ipak u tome ne uspeva.
Oni su sada 6 na tabeli uz mec manje od Juventusa, pa se mogu i oni ukljuciti u borbu za 4 mesto. Kup igraju upravo protiv Juventusa i to polufinale.

Jos malo pa gotovo! Arsenal_players

Malaga

Posle 13 kola imaju samo 14 bodova, veoma losu gol razliku 7:17 i deluje da ce ostati bez kapitena.
Naime, nakon poraza u 14 kolu od Crvene Zvezde, igraci Malage su odlucili da smene kapitena svog tima, ujedno i novog admina ovog foruma - TB87. Sta ce se na kraju izdesavati i ko ce preuzeti Malagu cemo saznati u narednih par dana. Vec su ispali od Juventusa u Kupu, tako da im je preostalo samo jos 5 utakmica u Ligi.

Jos malo pa gotovo! 8218397

Olimpijakos

Iako je ekipa posle odlaska Hamsika na fax dovela dva sjajna igraca, noblicu i osini po prasini-ja, stvari u timu se bas i ne razvijaju najbolje. Ispali su iz Kupa, a u Ligi su 8-mi posle 12 kola. Nesto definitivno mora da se preuzme pod hitno.

Jos malo pa gotovo! 2012-634923987778341045-834

AS Roma

Roma je novi tim, to je ustvari bivsa Fiorentina koja je preuredjena, dovedeni su novi igraci i nov kapiten Totti (citaj Botti).
U prvoj sezoni i ne mogu bas mnogo da urade, ali verujemo da ce se njihov pravi potencijal iskazati u narednoj sezoni.

Jos malo pa gotovo! Andreassolaroafp460

Monako

Izbaceni su iz Lige, svaki tim ce protiv njih dobiti sluzbeni.
Inace izbaceni su zbog varanja i svercovanja igraca.
Od naredne sezone ce na njihovo mesto upasti Real Madrid ili Salke.

Jos malo pa gotovo! 495129614-29052011211917

WARNING: Sve sto sam ispisao sam radio gledaju sadasnju tabelu, ako je neko u medjuvremenu pobedio, a to u tabeli nije uneseno, nemoj da mi zameri.
Nazad na vrh Ići dole
Исак

Исак

Broj poruka : 487
Datum upisa : 20.03.2013

PočaljiNaslov: Re: Jos malo pa gotovo!   Jos malo pa gotovo! Icon_minitimeUto Jun 25 2013, 11:06

Bravooo \o/
Mada, mozda je otkad je Cazorla otisao, Arsenalu i svanulo, videcemo Smile
Nazad na vrh Ići dole
Alonso

Alonso

Broj poruka : 765
Datum upisa : 05.04.2013

PočaljiNaslov: Re: Jos malo pa gotovo!   Jos malo pa gotovo! Icon_minitimeUto Jun 25 2013, 13:22

od one 4 iz arsenala, samo volkot igra u njemu Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Jos malo pa gotovo!   Jos malo pa gotovo! Icon_minitimeUto Jun 25 2013, 13:29

alonso,i dalje bezimo 1 bod ajaxu i 2 newu jer smo dobili sluzbeni protiv monaca umesto sto smo izzgubili Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Исак

Исак

Broj poruka : 487

PočaljiNaslov: Re: Jos malo pa gotovo!   Jos malo pa gotovo! Icon_minitimeUto Jun 25 2013, 13:30

bezite bod ajaxu i 2 njukaslu? Gde je logika... Smile
Nazad na vrh Ići dole
Isco Alarcón

Isco Alarcón

Broj poruka : 1018

PočaljiNaslov: Re: Jos malo pa gotovo!   Jos malo pa gotovo! Icon_minitimeUto Jun 25 2013, 13:31

Vise ne.Izgubili ste od Njukastla.Sad vam bezi Njukastl 5, a Ajax 4 boda.Gledaj malo tabelu Vule
Nazad na vrh Ići dole
Alonso

Alonso

Broj poruka : 765
Datum upisa : 05.04.2013

PočaljiNaslov: Re: Jos malo pa gotovo!   Jos malo pa gotovo! Icon_minitimeUto Jun 25 2013, 13:32

nisam ja pisao članak Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Keith Flint

Keith Flint

Muški Broj poruka : 403
Godina : 31

PočaljiNaslov: Re: Jos malo pa gotovo!   Jos malo pa gotovo! Icon_minitimeUto Jun 25 2013, 13:54

Kunem vam se kad sam procitao ono sto je napisao o Romi, znao sam da ce se neko iz Rome javiti da kaze: "mogao si spomenuti pobedu protiv Njukasla" Smile
Nazad na vrh Ići dole
DaNte TVRiper

DaNte TVRiper

PočaljiNaslov: Re: Jos malo pa gotovo!   Jos malo pa gotovo! Icon_minitimeUto Jun 25 2013, 14:20

Ovo sam napisao jutros, moze se reci i na brzinu, cisto malo da osvezim Vesti kad vec to ne rade novinari. Valjda ce napisati jos nesto, ali nesto malo bolje Smile
O ponekim timovima je pisano vise, o ponekim manje, zavisi naravno iz kola u kolo to ce se menjati.
Nisam pisao nikome neke pojedine pobede, pa necu ni Romi, ajd sad da pisem koga je pobedila Zvezda u zadnja 2-3 kola, pa Olimp, pa Ajax, pa New, pa Arsenal i tako redom...
Inace sto se tice odlaska Cazorle, ja mislim da su bolje igrali tad i imali dosta bolje igrace, ali dobro videcemo do kraja kako ce se pokazati Smile
Nazad na vrh Ići dole
beli

Muški Broj poruka : 493

PočaljiNaslov: Re: Jos malo pa gotovo!   Jos malo pa gotovo! Icon_minitimeUto Jun 25 2013, 14:27

Vekija greska napisana da su igraci Malage trazili smenu kapitena. Ja to prvi put cujem danas. Molim te ne pisi vise ovakve dezinormacije. Drugo, Njuastlu si stavio tuznu sliku (namerno) iako su od starta lige 1. i drze uspesno tu poziciju.
Nazad na vrh Ići dole
Keith Flint

Keith Flint

Muški Broj poruka : 403
Godina : 31

PočaljiNaslov: Re: Jos malo pa gotovo!   Jos malo pa gotovo! Icon_minitimeUto Jun 25 2013, 14:45

Necemo sad razpinjati Dantea, ali sto jest jest, ima nekoliko gresaka i propusta ali dobro. Ono sto hocu sad da kazem a to je da u buduce oni koji nisu novinari ne pisu clanke bez dozvole i provere od strane Alonsa i Draxlera, bas zbog ovakvih stvar. Ako mislis da ne rade dovoljno dobro ili cesto, ne znaci da sad trebas da ti sastvaljas tekstove jel to onda znaci da moze svako sa vremena na vreme da napise i onda "funkcija" novinara prakticno gubi smisao. Opet kazem ako vam novinari dozvole mozete da napisete ili da dobijete "funkciju" novinara.
Nazad na vrh Ići dole
DaNte TVRiper

DaNte TVRiper

PočaljiNaslov: Re: Jos malo pa gotovo!   Jos malo pa gotovo! Icon_minitimeUto Jun 25 2013, 14:56

beli ::
Vekija greska napisana da su igraci Malage trazili smenu kapitena. Ja to prvi put cujem danas. Molim te ne pisi vise ovakve dezinormacije. Drugo, Njuastlu si stavio tuznu sliku (namerno) iako su od starta lige 1. i drze uspesno tu poziciju.

U temi Malage je pisano i stavljan je na kraju smajli, medjutim posto nisam unutar tima, nisam znao da li je to istina ili se samo zezate, pa sam zato tako napisao...
Sto se tice Njukastla, nije ovo tuzna slika, ovo je posle poluvremena slika kako krecu u drugo poluvreme, inace izmoreni, ne tuzni, ali dobro mogla je i bolja slika da se nadje, da nisam na brzinu Very Happy

Keith Flint ::
Necemo sad razpinjati Dantea, ali sto jest jest, ima nekoliko gresaka i propusta ali dobro. Ono sto hocu sad da kazem a to je da u buduce oni koji nisu novinari ne pisu clanke bez dozvole i provere od strane Alonsa i Draxlera, bas zbog ovakvih stvar. Ako mislis da ne rade dovoljno dobro ili cesto, ne znaci da sad trebas da ti sastvaljas tekstove jel to onda znaci da moze svako sa vremena na vreme da napise i onda "funkcija" novinara prakticno gubi smisao. Opet kazem ako vam novinari dozvole mozete da napisete ili da dobijete "funkciju" novinara.

U redu, izvinjavam se onda, nisam znao da je tako. U buduce cu pripaziti i pitati za dozvolu. Naravno ovo sam sve uradio iz dobre namere, ne da bi bilo kakva pravila prekrsio ili bilo koga uvredio.
Nazad na vrh Ići dole
El Maestro

El Maestro

Muški Broj poruka : 29

PočaljiNaslov: Re: Jos malo pa gotovo!   Jos malo pa gotovo! Icon_minitimeUto Jun 25 2013, 15:21

Bravo dante svaka cast zablistace arsenal polako Smile
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Jos malo pa gotovo!   Jos malo pa gotovo! Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Jos malo pa gotovo!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Liga | Kup-
Skoči na: