Prve promene EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Prve promene EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTabelaRegistruj sePristupi

Prve promene

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
Keith Flint

Keith Flint

Muški Broj poruka : 403
Datum upisa : 20.03.2013
Godina : 31

Prve promene Empty
PočaljiNaslov: Prve promene   Prve promene Icon_minitimeUto Jun 11 2013, 23:57

Kao sto sam rekao u prvom obracanju osnovni cilj nam je spasavanje timova koji su se raspadali, i mislim da smo dosli do veoma dobrog resenja:

Monako- Problem je bila njihova neaktivnost na forumu. Popricali smo sa nekim igracima iz te ekipe i dobili smo obecanje da ce biti aktivnij u drugom delu sezone. Ekipa ostaje ista.

Fiorentina- Ovu ekipu ce u nastavku sezone preuzeti Totti i promenice ime tima u AS Roma. Sastav ekipe ce se naravno promeniti i Totti ce sada krenuti u potragu za novim igracima.

Arsenal- Ekipu su prakticno napustili svi igraci i odlucili smo da mesto kapitena ekipe poverimo El Maestru. Admini imaju poverenja u njega i igrace koje ce dovesti.

Za sad toliko, narednih dana cemo vas obavestavati o promenama i odlukama koje cemo doneti...

Poslednji put izmenio Keith Flint dana Sre Jun 12 2013, 00:04, izmenio ukupno 2 puta
Nazad na vrh Ići dole
TB87

TB87

Muški Broj poruka : 678
Datum upisa : 17.04.2013
Godina : 33

Prve promene Empty
PočaljiNaslov: Re: Prve promene   Prve promene Icon_minitimeSre Jun 12 2013, 00:00

Keith je sve ovo sam smislio ,Isca i mene nije nista pitao.. Very Happy xD salim se... Doneli smo zajednickim snagama ove odluke i nadam se da ste zadovoljni kako smo resili jedan od vecih problema ovog foruma.Nadam se da necemo morati da se vracamo na ovu temu i da ce nastavak sezone proteci u najboljem mogucem redu bez stvaranja problema sa ovom tematikom.
Nazad na vrh Ići dole

Prve promene
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Prelazni rok prve lige
» Pregled 4. kola prve SRS lige
» Promene u Upravljackom kadru foruma
» Nema promene terena i sudija na mecu
» Dopuna Pravila prve i druge lige

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu