Keith Flint
Broj poruka : 403 Datum upisa : 20.03.2013 Godina : 31 Lokacija : Srbija
| Naslov: Prve promene Uto Jun 11 2013, 23:57 | |
| Kao sto sam rekao u prvom obracanju osnovni cilj nam je spasavanje timova koji su se raspadali, i mislim da smo dosli do veoma dobrog resenja:
Monako- Problem je bila njihova neaktivnost na forumu. Popricali smo sa nekim igracima iz te ekipe i dobili smo obecanje da ce biti aktivnij u drugom delu sezone. Ekipa ostaje ista.
Fiorentina- Ovu ekipu ce u nastavku sezone preuzeti Totti i promenice ime tima u AS Roma. Sastav ekipe ce se naravno promeniti i Totti ce sada krenuti u potragu za novim igracima.
Arsenal- Ekipu su prakticno napustili svi igraci i odlucili smo da mesto kapitena ekipe poverimo El Maestru. Admini imaju poverenja u njega i igrace koje ce dovesti.
Za sad toliko, narednih dana cemo vas obavestavati o promenama i odlukama koje cemo doneti...
Poslednji put izmenio Keith Flint dana Sre Jun 12 2013, 00:04, izmenio ukupno 2 puta | |
|
TB87
Broj poruka : 678 Datum upisa : 17.04.2013 Godina : 33 Lokacija : Zemun
| Naslov: Re: Prve promene Sre Jun 12 2013, 00:00 | |
| Keith je sve ovo sam smislio ,Isca i mene nije nista pitao.. xD salim se... Doneli smo zajednickim snagama ove odluke i nadam se da ste zadovoljni kako smo resili jedan od vecih problema ovog foruma.Nadam se da necemo morati da se vracamo na ovu temu i da ce nastavak sezone proteci u najboljem mogucem redu bez stvaranja problema sa ovom tematikom. | |
|