Sta ce biti sa Monakom, Arsenalom i Fiorentinom? EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Sta ce biti sa Monakom, Arsenalom i Fiorentinom? EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTabelaRegistruj sePristupi

Sta ce biti sa Monakom, Arsenalom i Fiorentinom?

Ići dole 
+2
TB87
DaNte TVRiper
6 posters
AutorPoruka
DaNte TVRiper

DaNte TVRiper

Broj poruka : 413
Datum upisa : 19.03.2013

Sta ce biti sa Monakom, Arsenalom i Fiorentinom? Empty
PočaljiNaslov: Sta ce biti sa Monakom, Arsenalom i Fiorentinom?   Sta ce biti sa Monakom, Arsenalom i Fiorentinom? Icon_minitimeSub Jun 08 2013, 12:52

Zanima me sta ce se desiti sa ova tri tima, jer po svemu sudeci Monako se uopste ne pojavljuje na forumu, Fiorentina je suspendovana do polusezona, a da li ce se pojaviti u drugom delu je takodje pod znakom pitanja, a i Arsenal se izgleda raspao, jer Cazorla kapiten odlazi (tako on kaze), a sa njim odlaze i Ozil, Di Maria i Jordi Alba je vec otisao/dosao u Zvezdu.
Nazad na vrh Ići dole
TB87

TB87

Muški Broj poruka : 678
Datum upisa : 17.04.2013
Godina : 33

PočaljiNaslov: Re: Sta ce biti sa Monakom, Arsenalom i Fiorentinom?   Sta ce biti sa Monakom, Arsenalom i Fiorentinom? Icon_minitimeSub Jun 08 2013, 13:01

Arsenal ce najverovatnije preuzeti Drogbeni,ako Fiore ne krene da igra , nacice se drugi kapiten koji ce voditi ekipu do kraja sezone, a za Monako trenutno nznm , videcemo u nastavku da li ce se pojaviti ili ne.
Nazad na vrh Ići dole
Исак

Исак

Broj poruka : 487
Datum upisa : 20.03.2013

PočaljiNaslov: Re: Sta ce biti sa Monakom, Arsenalom i Fiorentinom?   Sta ce biti sa Monakom, Arsenalom i Fiorentinom? Icon_minitimeSub Jun 08 2013, 13:11

Ima puno slobodnih igraca koji ne mogu da naprave tim jer nema slobodnih mesta. Ukoliko se Fiorentina ne pojavi do kraja polusezone, mogao bi neko od slobodnih igraca preuzeti Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Sta ce biti sa Monakom, Arsenalom i Fiorentinom?   Sta ce biti sa Monakom, Arsenalom i Fiorentinom? Icon_minitimeSub Jun 08 2013, 13:18

Ja sam uvek za saradnju, mada ne bih da vodim tim, vise bih da budem igrac koji igra za neki tim
Nazad na vrh Ići dole
Aaron Ramsey

Aaron Ramsey

Muški Broj poruka : 175
Datum upisa : 25.03.2013
Godina : 31

PočaljiNaslov: Re: Sta ce biti sa Monakom, Arsenalom i Fiorentinom?   Sta ce biti sa Monakom, Arsenalom i Fiorentinom? Icon_minitimeSub Jun 08 2013, 13:22

Zvanicna informacija: Drogbeni ostaju u Newcastle United-u do kraja sezone.
P.S. Slobodni igraci nek popunjavaju rupe u klubovima gde je potrebno.
Nazad na vrh Ići dole
Bruno Mezenga

Bruno Mezenga

Muški Broj poruka : 286
Datum upisa : 31.03.2013
Godina : 31

PočaljiNaslov: Re: Sta ce biti sa Monakom, Arsenalom i Fiorentinom?   Sta ce biti sa Monakom, Arsenalom i Fiorentinom? Icon_minitimeSub Jun 08 2013, 13:26

javio sam ovima iz monaka da pocnu dogovarati utakmice...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Sta ce biti sa Monakom, Arsenalom i Fiorentinom?   Sta ce biti sa Monakom, Arsenalom i Fiorentinom? Icon_minitimeSub Jun 08 2013, 14:03

Evo, resio sam da preuzmem Arsenal, posto niko nece, a dobro stoje na tabeli... Zainteresovani nek mi se jave da zajedno vodimo taj klub do novih pobeda Very Happy
I da, je l' je moguce promeniti ime kluba? xD
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Sta ce biti sa Monakom, Arsenalom i Fiorentinom?   Sta ce biti sa Monakom, Arsenalom i Fiorentinom? Icon_minitimeSub Jun 08 2013, 14:08

toti da , vidis da je cotbus promenio ime u monaco...
Nazad na vrh Ići dole
TB87

TB87

PočaljiNaslov: Re: Sta ce biti sa Monakom, Arsenalom i Fiorentinom?   Sta ce biti sa Monakom, Arsenalom i Fiorentinom? Icon_minitimeSub Jun 08 2013, 15:11

Totti ,posto drogbeni ostaje u svom timu ti ces imati mogucnost preuzimanja Arsenala. Porazgovaracu sa ostalima pa ako se sloze dogovor ce biti postignut. nanad se da sam ti dao dobar odgovor.. Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Sta ce biti sa Monakom, Arsenalom i Fiorentinom?   Sta ce biti sa Monakom, Arsenalom i Fiorentinom? Icon_minitimeNed Jun 09 2013, 22:51

I sta je konacno? Da znam da spremam tim za drugu polusezonu Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
TB87

TB87

PočaljiNaslov: Re: Sta ce biti sa Monakom, Arsenalom i Fiorentinom?   Sta ce biti sa Monakom, Arsenalom i Fiorentinom? Icon_minitimeNed Jun 09 2013, 23:57

Sto se mene tice ti imas zeleno svetlo za vodjenje Arsenala.
Nazad na vrh Ići dole
Røssø⑨ λlvλrєs

Muški Broj poruka : 2
Datum upisa : 28.09.2013

PočaljiNaslov: Re: Sta ce biti sa Monakom, Arsenalom i Fiorentinom?   Sta ce biti sa Monakom, Arsenalom i Fiorentinom? Icon_minitimeNed Sep 29 2013, 16:19

r
[right][right][right][right]

[/right][/right][/right][/right]
Nazad na vrh Ići dole
Røssø⑨ λlvλrєs

Muški Broj poruka : 2
Datum upisa : 28.09.2013

PočaljiNaslov: Re: Sta ce biti sa Monakom, Arsenalom i Fiorentinom?   Sta ce biti sa Monakom, Arsenalom i Fiorentinom? Icon_minitimeNed Sep 29 2013, 16:19

[/hide][/hide][/hide][/hide][/hide]
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Sta ce biti sa Monakom, Arsenalom i Fiorentinom?   Sta ce biti sa Monakom, Arsenalom i Fiorentinom? Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Sta ce biti sa Monakom, Arsenalom i Fiorentinom?
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Kanta :: Kanta-
Skoči na: