| NK Maribor - Bayern Munchen | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Sergio Ramos Administrator
Broj poruka : 796 Datum upisa : 06.05.2013
| Naslov: NK Maribor - Bayern Munchen Pon Nov 16 2015, 00:49 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: NK Maribor - Bayern Munchen Sre Nov 18 2015, 18:27 | |
| | |
|
| |
Raheem Sterling
Broj poruka : 581 Datum upisa : 22.08.2013 Godina : 26
| Naslov: Re: NK Maribor - Bayern Munchen Sub Nov 21 2015, 20:55 | |
| Aj kazite, da se ne cimamo na fiksni. | |
|
| |
| Naslov: Re: NK Maribor - Bayern Munchen Ned Nov 22 2015, 16:15 | |
| | |
|
| |
Maker
Broj poruka : 345 Datum upisa : 15.08.2013 Godina : 29
| Naslov: Re: NK Maribor - Bayern Munchen Ned Nov 22 2015, 18:24 | |
| | |
|
| |
Homeland(A)
Broj poruka : 742 Datum upisa : 29.06.2013 Godina : 110
| Naslov: Re: NK Maribor - Bayern Munchen Ned Nov 22 2015, 21:22 | |
| FC Zavisni da igraju sa prvom postavom. | |
|
| |
| Naslov: Re: NK Maribor - Bayern Munchen Ned Nov 22 2015, 23:19 | |
| Znaci ovako stoje stvari, nas nema u cetvrtak pa onda ostaje jedino da se dogovorimo pre cetvrtka da odigramo inace cemo morati da odlozimo i mi. | |
|
| |
Maker
| Naslov: Re: NK Maribor - Bayern Munchen Pon Nov 23 2015, 00:06 | |
| [Only admins are allowed to see this link]Kao sto sam reko vec tvom drugu, odlozenje na odlozenje ne postoji. Jasko se buni da mu fali stranac u cetvrtak, boli me tuki. Ako bi ja napravio paniku uvjek ako meni fali jedan igrac onda bi potrosio 10 wildkarte do sad. Kao kapiten moras odgovornost da nosis. Sta god sada Jasko i ti posle toga jos izmislite i ako vam od jednom 5 igraca fale , ne verujem vam ni jednu rec vise, jel mi je previse poznata faca Jaska i kako se pokazao do sad prema ovom forumu. Ako bi mi dosao Liver, Palace, Valencia, bivsa Malaga ili koja god ekipa ove lige koja nije pickasta, lazna i pogotvo u strukturi pokvarena ekipa, ja bi se odma sa njima dogovorio kao ljudina i naso bi resenje sa njima, al vi niste zasluzili tu uslugu da vam bilo ko na forumu ucini. To je moje misljenje kao normalni korisnik i kapiten jedne ekipe ovog foruma. Evo kao kapiten Bayerna javno kazem, ne akceptiram nikakvo odlaganje novog fiksnog termina, ne zato sto je potrebno pobjedit neku jebenu igricu, nego iz principa. Nije mi odgovornost vama omogucit nesto, a u takvoj situaciji je to samo moguce uz akceptiranja obe ekipe. Molicu da saljete punu ekipu Mariborca ovde da polude kako je Bayern los, kako je Maker los i kako je cjeli sistem i liga losa, samo da niste vi. Jel na kraju znamo da ce tako izgledat tema, al ej pazite... ako sam nesto naucio ovde na SRS-u, ako negde gori vatra na forumu ... uzmi popcorn i uzivaj uz diskusiju, jel je ta diskusija samo stvorena, zato sto su se na kraju 2-3 ljudi odlucili da je njihova "pravda" sigurno toliko velika da nju mozes nasilovat na taj nacin. jbg Poz Maker | |
|
| |
Raheem Sterling
Broj poruka : 581 Datum upisa : 22.08.2013 Godina : 26
| Naslov: Re: NK Maribor - Bayern Munchen Pon Nov 23 2015, 00:27 | |
| Dobro, ako ocete uzimati defwin na finale kupa i sa time reci da smo mi pickasti tim, sto smo bili tu i vas trazili da odigramo mec i da se dogovorimo za neki drugi termin neka bude tako. Poz! | |
|
| |
| Naslov: Re: NK Maribor - Bayern Munchen Pon Nov 23 2015, 00:30 | |
| A cekaj malo. Ja sam bio pitao u temi jos pre prvog dana dogovaranja kad cemo igrati a ti tek danas odgovoris i kazes samo WC, nisi hteo ni da predlozis neki termin niti nista. Nas je bilo danas na fiksni i odigrali bismo ovo da ste i vi hteli jer je i vas bilo kad ste odigrali ligu sa Leverkusenom ali ne, ovo naravno morate igrati sa prvom postavom. Zasto onda ne bismo mogli i mi? A u cetvrtak nas verovatno nece ni biti 4 da igramo 4v4 ako mi ne verujes (barem koliko sam informisan). I zato lepo kazem, ili da se dogovorimo lepo kao ljudi da odigramo pre tog novog fiksnog termina ili cemo morati da odlozimo do nedelje osim ako neces uzeti sluzbu u finalu. | |
|
| |
Maker
| Naslov: Re: NK Maribor - Bayern Munchen Pon Nov 23 2015, 00:56 | |
| Dal bude taj final 5:0 za nas ili vas, ili Defwin ili sta god, ja pricam sada samo za iskustvo tvog kapitena i ponasanje. Njemu fali jedan igrac, koji mu je glavna struktura ekipe i nece tako da ide u tu utakmicu. Znam da ce vas biti 4,5,6 ili kolko god igraca (ima vas osmero u ekipi) ako morate igrat.
Ko je nas pito dal je u redu da se odlozi utakmica kad ste nama na 9. kolom upisali Wildcard 30! minuta pred pocetkom utakmice, i ko je nas pito dal nam odgovara novi fiksni? Dal je to 9. kolo, dal je Final ili sta god, ne vidim potrebnost i znam da vas ima ako hocete, samo imate paniku za prvu postavu.
Mozem vam jednu stvar ponudit, i to samo ako Nula akceptira kao neutralna veza administracije u vezi ove utakmice. Ne akceptiram da se odloze obe utakmice u cetvrtak. Ako akceptiram da se odlozi taj Kup koji bi trebo biti u 20 sati, onda ocekujem da utakmica/liga 18. kolo istom danu u 21:00 sati se odigra kao zadnji fiksni, znaci bez odlozenja sa vase strane. I to da se upise u dogovaranje te utakmice, da je to zadnji fiksni da ne bude neka zajebancija posle oko toga. Taj odlozeni kup onda nedeljom negde odigrat.
To je jedna ponuda sa moje strane, zato sto tebe Ramose postujem iz Maribora i ocekujem da postujete vi da se primaknemo jedan drugome.
Poslednji izmenio Maker dana Pon Nov 23 2015, 18:14, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
| Naslov: Re: NK Maribor - Bayern Munchen Pon Nov 23 2015, 18:01 | |
| Jedini ko ovde ima paniku sa prvom postavom jesi ti, ne bi smeo da igras bez Drogbenog ili sane protiv nas mada su bili obojica tu sinoc samo sto je ovom prvom ping bio sjeban pa nisi hteo da rizikujes. I uvek ste protiv nas igrali sa prvom postavom dok mi nismo nijednom. Nisi hteo da odigramo sinoc kup iako vas je bilo 6? A mi smo pre odlozili jer nismo bili sigurni jel bi nas uopste i bilo 4 a ne ovi iz prve postave. Sto se tice ova 2 meca sa vama, logicnije je da obe ekipe igraju sa prvom postavom jer ti mecevi odlucuju sampiona lige i kupa, zar ne? E sad, ako vi necete da nam izadjete u susret u cetvrtak za kup onda nista, igracemo tad ako se skupimo bar 4 u suprotnom sluzba za vas. Za ligu cemo uzeti verovatno WC jer imamo isto pravo na to kako ste i vi uzeli za kup. Nemam ja nista protiv tebe Makeru, ali morao sam ovo realno da kazem. | |
|
| |
Maker
| Naslov: Re: NK Maribor - Bayern Munchen Pon Nov 23 2015, 18:07 | |
| - Sergio Ramos ::
- igracemo tad ako se skupimo bar 4 u suprotnom sluzba za vas. Za ligu cemo uzeti verovatno WC jer imamo isto pravo na to kako ste i vi uzeli za kup.
Dogovoreno i auf wiedersehen. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: NK Maribor - Bayern Munchen | |
| |
|
| |
| NK Maribor - Bayern Munchen | |
|