Deportivo 1-2 Manchester United EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Deportivo 1-2 Manchester United EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTabelaRegistruj sePristupi

Deportivo 1-2 Manchester United

Ići dole 
+6
Nula
Darko
Daco
beli
GaMe
Javier Aguirre!
10 posters
AutorPoruka
Javier Aguirre!

Javier Aguirre!

Muški Broj poruka : 33
Datum upisa : 18.08.2014

Deportivo 1-2 Manchester United Empty
PočaljiNaslov: Deportivo 1-2 Manchester United   Deportivo 1-2 Manchester United Icon_minitimeČet Jun 04 2015, 22:14

Snimak utakmice: http://haxrec.com/28631

Statistika:
1.pol. http://prntscr.com/7d6624
2.pol. http://prntscr.com/7d66yh

http://prntscr.com/7d63ar
Prvi gol Uniteda je neregularan.Lopta je očigledno dirala belog a Nula je dosudio aut za plavu ekipu u ovom slučaju United.
Nazad na vrh Ići dole
GaMe

GaMe

Muški Broj poruka : 419
Datum upisa : 08.04.2013
Godina : 34

PočaljiNaslov: Re: Deportivo 1-2 Manchester United   Deportivo 1-2 Manchester United Icon_minitimeČet Jun 04 2015, 22:17

tesko je bilo odlucite kad se gleda normalno snimak prosla je lopta pored belog bez problema
Isti slucaj je bio na mecu Maribor Liverpool identicna situacija tada je presudjeno u korist Liverpoola sto je po meni i pravedno jer je kontakt sa loptom minimalan i kao i u RL fudbalu daje se prednost napadacu kod takvih situacija.
Nazad na vrh Ići dole
beli

Muški Broj poruka : 493
Datum upisa : 19.03.2013

PočaljiNaslov: Re: Deportivo 1-2 Manchester United   Deportivo 1-2 Manchester United Icon_minitimeČet Jun 04 2015, 22:19

samo da kazem, nemojte da stavljate slike, jer slika ne moze da dokaze. na snimku se vidi kako lopta ide pravilnom putanjom na dole, i prolazi me, a nije me okrznula nista. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Daco

Muški Broj poruka : 196
Datum upisa : 04.08.2013

PočaljiNaslov: Re: Deportivo 1-2 Manchester United   Deportivo 1-2 Manchester United Icon_minitimeČet Jun 04 2015, 22:20

http://prntscr.com/7d6aal
Jel vi ne vidite mozda, jel treba jos uvećat ?
Nazad na vrh Ići dole
GaMe

GaMe

PočaljiNaslov: Re: Deportivo 1-2 Manchester United   Deportivo 1-2 Manchester United Icon_minitimeČet Jun 04 2015, 22:22

By Maker: Pozdrav, samo da se izjasnim ovde posto je Nula sam sada da odluci posto je Ramos deo jedne ekipe. U svakoj utakmici se dese greske sudije i ta situacija niti je bio cist aut ni za jednu ni za drugu stranu jel je vrlo uska situacija. To je za svaku sudiju 50:50 sansa da pogodi cija je (i ako se ubaci slowmotion tesko videt). Posto u pravilima pise da administracija moze samo nesto da uradi ako je ocigledno "velika greska" se desila, ja ne vidim ovde nikako fintu zasto da se brise gol. Druga stvar je i da iz tog auta nije direktno pao gol da neki igrac ide sam na prazan gol, nego je maribor bio u stanju da odbrani, sto nije uspeo. Nije posao admninistracije (Nule u tom slucaju) da poredi svaku sitnicu sudije i da broji koji gol da brise.  Budite malo realni i razmislite kako to u pravom fudbalu funkcionise. Poz

by Nula
pravilo je *Ukoliko je doslo do velike greske sudije tokom auta/kornera zbog laga ili cega god vec, po zavrsetku utakmice, gol se moze ponistiti. Zavisno od situacije, gol moze vaziti i ostati ako nije bilo namere ili ako je tesko bilo proceniti*
Nazad na vrh Ići dole
GaMe

GaMe

PočaljiNaslov: Re: Deportivo 1-2 Manchester United   Deportivo 1-2 Manchester United Icon_minitimeČet Jun 04 2015, 22:23

Daco ::
http://prntscr.com/7d6aal
Jel vi ne vidite mozda, jel treba jos uvećat ?

ajmo posle svake utakmice tako praviti slike pa da vidimo koliko je autovoa pravilno dosudjeno ?
Nazad na vrh Ići dole
Darko

Muški Broj poruka : 71
Datum upisa : 17.08.2013
Godina : 27

PočaljiNaslov: Re: Deportivo 1-2 Manchester United   Deportivo 1-2 Manchester United Icon_minitimeČet Jun 04 2015, 22:24

Jel mozete prestat spamat i da ljudi napisu jel 1-1 ili 1-2?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Deportivo 1-2 Manchester United   Deportivo 1-2 Manchester United Icon_minitimeČet Jun 04 2015, 22:24

Brt trazis dlaku u jajetu, mozda ga je i kacila, ali kontakt nije bio ocigledan, a jos je i lag bio... Ovakve situacije su 50:50, na zalost Deportiva, aut je dosudjen u korist UTD...

Kad je Maradona dao gol rukom, to su trebali ponistiti kasnije, sta?
Nazad na vrh Ići dole
Javier Aguirre!

Javier Aguirre!

Muški Broj poruka : 33
Datum upisa : 18.08.2014

PočaljiNaslov: Re: Deportivo 1-2 Manchester United   Deportivo 1-2 Manchester United Icon_minitimeČet Jun 04 2015, 22:26

Bitno da si se ti umešao Totti. Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
GaMe

GaMe

PočaljiNaslov: Re: Deportivo 1-2 Manchester United   Deportivo 1-2 Manchester United Icon_minitimeČet Jun 04 2015, 22:27

mislim stvarno sad ne treba nam sudija na utakmici ajde igramo utakmice bez sudije i onda svaki aut,gk,ck slikamo i diskutujemo ovde na forumu
Nazad na vrh Ići dole
Nula

Muški Broj poruka : 980
Datum upisa : 14.06.2013
Godina : 109

PočaljiNaslov: Re: Deportivo 1-2 Manchester United   Deportivo 1-2 Manchester United Icon_minitimeČet Jun 04 2015, 22:39

2;1 po meni ostaje, videcemo jos Ramos i Maker ako imaju nesto da dodaju, ali situacija vrlo slicna kao prethodni put + meni je bio 130 ping, pa nisam mogao lepo videti, a i svima je lagovalo, moze se videti bas u tom minutu.
Nazad na vrh Ići dole
Raheem Sterling

Raheem Sterling

Muški Broj poruka : 581
Datum upisa : 22.08.2013
Godina : 26

PočaljiNaslov: Re: Deportivo 1-2 Manchester United   Deportivo 1-2 Manchester United Icon_minitimeČet Jun 04 2015, 22:41

Nula sta si ono rekao samo kod mene lagujes hehehehe
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Deportivo 1-2 Manchester United   Deportivo 1-2 Manchester United Icon_minitimeČet Jun 04 2015, 22:42

Vidi se da lopta dirala belog ocigledno.Ne znam sta vam je tu 50:50 . Junajted ovako po drugi put osvaja bodove.SRAMOTA!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Deportivo 1-2 Manchester United   Deportivo 1-2 Manchester United Icon_minitimeČet Jun 04 2015, 22:43

Neko isto koliko i tebe.
Nazad na vrh Ići dole
osa

osa

Muški Broj poruka : 72
Datum upisa : 22.01.2014
Godina : 28

PočaljiNaslov: Re: Deportivo 1-2 Manchester United   Deportivo 1-2 Manchester United Icon_minitimeČet Jun 04 2015, 22:44

Već ste nam jednom ukrali bodove i mnogo bi bilo drugi put. Malagi i Mariboru odgovara da bude remi ali nije našalost. Lopta ga nije takla, nije menjala pravac, fudbal je ovo, desavaju se sudijske greske, Partizan je uzeo mnogo titula tako. Tako i da ga je takla, a nije 2-1,ne kradite nam bodove više molim vas, hvala Smile
Nazad na vrh Ići dole
GaMe

GaMe

PočaljiNaslov: Re: Deportivo 1-2 Manchester United   Deportivo 1-2 Manchester United Icon_minitimeČet Jun 04 2015, 22:45

ocita da mnogo ljudi ima nesto protiv nas
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Deportivo 1-2 Manchester United   Deportivo 1-2 Manchester United Icon_minitimeČet Jun 04 2015, 22:45

Cuj ga nama ste uzeli 2 boda.A i ne kontam,pises lopta ga nije takla,i onda za 5 rijeci desavaju se sudijske greske.Ne navijam za nikoga ali realno ga je dirala i vi to vidite,nego su vam bodovi vazni.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Predlazem da se ponovi prvih 3 ipo minuta tekme hh
Nazad na vrh Ići dole
ц з в
Administrator
Administrator

Muški Broj poruka : 945
Datum upisa : 18.10.2011
Godina : 32

PočaljiNaslov: Re: Deportivo 1-2 Manchester United   Deportivo 1-2 Manchester United Icon_minitimeČet Jun 04 2015, 23:41

Pozdrav, ja inace vodim brigu oko tehnicke stvari foruma i pomazem ramosu i nuli u glavnom i za brisenje spamova i tako to al ako se trazi moje misljenje ovde, onda cu se izjasnit.

Po meni se previse jasi na onom pravilu da mora biti velika greska da bi administracija nesto uradila. Za mene to pravilo postoji da mozes neke greske da ponistis koje su sudije ocigledno namerno uradili (da pomogne drugoj ekipi ili da sudi protiv jednu, naprimer ako bi totti sudio utakmicu rome i namerno ocigledne situacije sudi za protivnika i tako to). Ili ako sudija napravi gresku posto nije gledo na ekran ili ako je zbog laga tolko pogresno sudio da je ociglednu 100% situaciju nije dobro osudio.

Ovde je slicno kao ona druga utakmica sa Mariborom-Liveom posto ova lopta koja se odbila od belog nije promjenila na veliko smer da se moze rec to je "velika greska". Velika greska je ako se odbije toliko da promjeni smer na veliko i sudija to ne vidi. Necu da kazem da je ovo 50:50 situacija posto se ovde malo vise vidi da beli pipa loptu nego tamo kod Livea, al ako budemo realni nije ovo razlog da se ponisti gol.

Sada jedna stvar u toj situaciji koja mene malo buni je, u toj istoj sekundi kad se to desilo sa belom nula je napiso u chat "lag je bas". Sada meni nije toliko problem dal je Nuli lag bilo, nego dal je on u toj situaciji u opste gledo na ekran ili je gledo na tastaturu pa kad je opet gledo na ekran video je da je beli krenuo na loptu pa je onda bubno B. To se mora onda Nula izjasnit dal je on video tu situaciju kao "B" pa je tako odlucio ili on u opste nije gledo na ekran posto je tipko jel je to za mene razlika. U svakoj utakmici se desi po 10 greska od sudije, u tome nije problem i to se mora akceptirat kao u normalnom fudbalu, al ako on nije bio svestan situacije onda se desi ono sto sam gore vec napiso. To je sada samo spekulacija od mene, mozda je i Nula gledo na ekran al ako nije onda je trebo u toku utakmice odma rec "e momci nisam gledo na ekran ne znam cija je" pa ja mislim da bi se oba ekipe izjasnile cija je i nebi odma pao gol iz auta.

U svakom slucaju nije za mene razlog da se ponisti gol, samo ako nije sudija svestan sta je uradio onda nek se javi u toku utakmice, nece ga niko ubit ako se treba 5 sekunde pauzirat da se poprica to kratko.

Poz Maker
Nazad na vrh Ići dole
Sergio Ramos
Administrator
Administrator
Sergio Ramos

Muški Broj poruka : 796
Datum upisa : 06.05.2013

PočaljiNaslov: Re: Deportivo 1-2 Manchester United   Deportivo 1-2 Manchester United Icon_minitimePet Jun 05 2015, 14:10

Ja se slazem sa ovim sto je Maker rekao, lepo se vidi da je lopta dirala belog al posto je Nula bio sudija na utakmici i rekao je da ce se videti posle meca ako je bio R onda ce se gol ponistiti, tako da nek on odluci hoce li se gol uvaziti.
Nazad na vrh Ići dole
Nula

Muški Broj poruka : 980
Datum upisa : 14.06.2013
Godina : 109

PočaljiNaslov: Re: Deportivo 1-2 Manchester United   Deportivo 1-2 Manchester United Icon_minitimePet Jun 05 2015, 21:35

Rekao sam da cu videti dal je R ili B da. Ako je bilo blizu onda da vidim sa Ramosom i Makerom dal ostaje gol ili ne da se izglasa nas 3, a ako je bas ocigledan R, da se ponisti. E sad Maker se ovde slaze sa mnom da nije situacija za ponistavanje gola iako je R, pa tako ostaje 2:1.

I normalno da sam gledao Maker u istoj sec sam napisao i B, znam ja da kucam u tastaturu i bez gledanja. Very Happy
Kazem, bio je lag pa nisam ni primetio da je uopste neko od R dodirnuo isprve, i kad se Darko posle bunio, rekao sam videcemo posle meca dal da se ponisti ili sta sam vec napisao.

I slazem se sa Makerom, mozda bi ovo pravilo trebalo ispraviti da umesto 'velike greske" pise "namerne greske" ili tako nesto.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Deportivo 1-2 Manchester United   Deportivo 1-2 Manchester United Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Deportivo 1-2 Manchester United
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Manchester United 0-0 Deportivo
» Deportivo 3-1 Manchester United
» Manchester United F.C. - Deportivo de La Coruña
» Deportivo de La Coruna - Manchester United
» Manchester United F.C. - Deportivo de La Coruña 0-3

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu