Bayern München - Roma 5:0 EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Bayern München - Roma 5:0 EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTabelaRegistruj sePristupi

Bayern München - Roma 5:0

Ići dole 
3 posters
AutorPoruka
Maker

Maker

Muški Broj poruka : 345
Datum upisa : 15.08.2013
Godina : 29

Bayern München - Roma 5:0 Empty
PočaljiNaslov: Bayern München - Roma 5:0   Bayern München - Roma 5:0 Icon_minitimeČet Maj 28 2015, 21:47

http://haxrec.com/26590

Nas treci gol je od Kesegica na assista Mutinha. Golman se bacio pre sto predje liniju a nije uspeo da je skine.

Bayern München - Roma 5:0 W8ekempif6bx

Bayern München - Roma 5:0 8bavo65uzf1n
Nazad na vrh Ići dole
Sergio Ramos
Administrator
Administrator
Sergio Ramos

Muški Broj poruka : 796
Datum upisa : 06.05.2013

PočaljiNaslov: Re: Bayern München - Roma 5:0   Bayern München - Roma 5:0 Icon_minitimePet Maj 29 2015, 11:41

Morate obavezno da napisete u statistisci i kartone.
Nazad na vrh Ići dole
Maker

Maker

Muški Broj poruka : 345
Datum upisa : 15.08.2013
Godina : 29

PočaljiNaslov: Re: Bayern München - Roma 5:0   Bayern München - Roma 5:0 Icon_minitimePet Maj 29 2015, 13:26

Pre je moro sudija napisat za kartone u temi. Inace Tox i Hordas zute kartone.

Sto se tice onog Nineta u sobi ko je cjelo vreme spamovao. Od mene su link dobili Toxninho i Bruno(sudija) na pm. Moji igraci su bili vec duze vreme u sobi posto smo igrali prijateljske. Sada ne znam gde vama Tox djeli linkove i kako je mogo uc Totti. Mozda i Bruno njemu dao, sta ja znam.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bayern München - Roma 5:0   Bayern München - Roma 5:0 Icon_minitimePet Maj 29 2015, 14:11

Daj zajebite, oces da vam slikam Brunov chat mozda, ili PM?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bayern München - Roma 5:0   Bayern München - Roma 5:0 Icon_minitimePet Maj 29 2015, 17:40

Prvo,link sobe su dobili moji igraci na fb,neko je usao kao Nine pa je ubrzo banovan,pa je usao toti koji je isto banovan,i posle usao jos jedan Nine koji je do cetvrtog gola gledao pa izasao..a na forumu je toti rekao da je gledao mec do 4-tog gola.A sad ako je to bio toti,kako je mogao da udje kad je pre toga pod svojim nickom bio banovan.
Nazad na vrh Ići dole
Ziru9
Administrator
Administrator
Ziru9

Muški Broj poruka : 488
Datum upisa : 11.04.2014
Godina : 25

PočaljiNaslov: Re: Bayern München - Roma 5:0   Bayern München - Roma 5:0 Icon_minitimePet Maj 29 2015, 17:48

res ruter budalo

(all+r)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bayern München - Roma 5:0   Bayern München - Roma 5:0 Icon_minitimePet Maj 29 2015, 17:51

Znaci ja sam usao kao Nine pa sam banovan, pa sam usao kao Toti pa sam banovan, pa sam opet usao kao Nine Surprised

Rekoh, odjebite od mene
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Bayern München - Roma 5:0   Bayern München - Roma 5:0 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Bayern München - Roma 5:0
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Bayern München - Roma 7:1
» FC Bayern München - AS Roma
» AS Roma - FC Bayern München
» [KUP] Bayern München - Roma 14:0
» Bayern 1-1 Man Utd

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu