| Deportivo la Coruna 3-0 Manchester United (sluzba) | |
|
+5Maker GaMe Daco Čićarito Darko 9 posters |
Autor | Poruka |
---|
Darko
Broj poruka : 71 Datum upisa : 17.08.2013 Godina : 27
| Naslov: Deportivo la Coruna 3-0 Manchester United (sluzba) Pet Mar 06 2015, 21:21 | |
| | |
|
| |
GaMe
Broj poruka : 419 Datum upisa : 08.04.2013 Godina : 34
| Naslov: Re: Deportivo la Coruna 3-0 Manchester United (sluzba) Pet Mar 06 2015, 22:49 | |
| ma kakav sluzebni,nema vas na fiksnom i onda odgodite utakmicu u terminu koji nama ne odgovara pa recite sad da je to fer i korektno | |
|
| |
GaMe
| Naslov: Re: Deportivo la Coruna 3-0 Manchester United (sluzba) Pet Mar 06 2015, 23:07 | |
| uzimaze sluzbeni na odgodjen mec,i onda mi neko kaze ne idemo mi na to da uzmemo sluzbeni,pa jeste tu da uzmte sluzbeni ili da igramo kad ste vec uzeli wc mogli ste se dogovorit sa nama kad da odigramo. povuci cu man utd iz lige pa ne nekog drugog zajebajte i pravite sebi ligu i pravila kako vama pase | |
|
| |
Čićarito
Broj poruka : 150 Datum upisa : 08.01.2014 Godina : 27
| Naslov: Re: Deportivo la Coruna 3-0 Manchester United (sluzba) Pet Mar 06 2015, 23:17 | |
| Ako ste već uzeli wild card, to znači da odgađate utakmicu za sutradan, e sad je na vama da se dogovorite za termin, ne mora da se igra na fiksnom, isto kao što ne mora i kad nije odgođena neka utakmica.
To ste trebali da se dogovorite, što niste odigrali prije ako jednoj od ekipa ne odgovara taj termin u 21:15h. | |
|
| |
GaMe
| Naslov: Re: Deportivo la Coruna 3-0 Manchester United (sluzba) Pet Mar 06 2015, 23:21 | |
| oni su sami odredili termin bez da su nas ista pitali | |
|
| |
Daco
Broj poruka : 196 Datum upisa : 04.08.2013
| Naslov: Re: Deportivo la Coruna 3-0 Manchester United (sluzba) Pet Mar 06 2015, 23:27 | |
| Ma sta sam odredio sam, napiso sam ti na temu za dogovaranje da uzimam wild card i stavio petak 21h, nisi se od ponedeljka javio na tu temu, nikome nisi nista rekao da ti odgovara ? | |
|
| |
GaMe
| Naslov: Re: Deportivo la Coruna 3-0 Manchester United (sluzba) Pet Mar 06 2015, 23:30 | |
| ako ne odigramo mec necete ti vi uzeti sluzbeni | |
|
| |
GaMe
| Naslov: Re: Deportivo la Coruna 3-0 Manchester United (sluzba) Pet Mar 06 2015, 23:47 | |
| Trazim od admina do poniste ovaj sluzbeni rezlutat i da deportivo dobije -1 bod. U pravilima pise: Ako se mec ne odigra bice -1 za oba tima.
Mozda ce oni reci da se ja nisam javio ili da ovo nema smisla sto pisem,ali pravila su tu da ih postujemo. Da li cemo saznati da li ove sezone nova administracija bolja od predhodne koja je mjenjala pravila u pola sezone ili je ovo administacija koja drzi do sebe i ne da na sebe,ostaje da vidimo u narednom periodu. | |
|
| |
Maker
Broj poruka : 345 Datum upisa : 15.08.2013 Godina : 29
| Naslov: Re: Deportivo la Coruna 3-0 Manchester United (sluzba) Sub Mar 07 2015, 00:08 | |
| Kolko ja znam ako se uzme taj wildcard novi fiksni termin je sutradan 21:00 ustvari 21:15. Znaci po tom pravilu Deportivo je u pravu. Tako je i bilo ja mislim kod matcha Bayern-Malaga. Nedelje nije bilo malage pa smo odigrali sutradan(ponedeljak) kao sto pise u pravilima da se mora. Poz | |
|
| |
Nula
Broj poruka : 980 Datum upisa : 14.06.2013 Godina : 109
| Naslov: Re: Deportivo la Coruna 3-0 Manchester United (sluzba) Sub Mar 07 2015, 00:11 | |
| Najsmesnije je sto je bilo mancestera, al im nije mogao uci 4. igrac u sobu, i onda je kuba rekao da deportivo pise sluzbeni, i rasterao svoje. E sad, jedino ako hocete neki fer plej, mogli bi do nedelje odigrati ovo, ali u sustini sve je po pravilima. Kad neko uzme wild card, moraju ovi drugi biti spremni da odigraju 1 dan kasnije. Ima vas 8 u ekipi.
| |
|
| |
GaMe
| Naslov: Re: Deportivo la Coruna 3-0 Manchester United (sluzba) Sub Mar 07 2015, 00:12 | |
| problem je u tom sto ste vi mogli igrati sa njima drugi dan a mi nismo | |
|
| |
Hamsik
Broj poruka : 152 Datum upisa : 23.03.2013 Godina : 30 Lokacija : Sarajevo
| Naslov: Re: Deportivo la Coruna 3-0 Manchester United (sluzba) Sub Mar 07 2015, 00:19 | |
| - GaMe ::
- Trazim od admina do poniste ovaj sluzbeni rezlutat i da deportivo dobije -1 bod.
U pravilima pise: Ako se mec ne odigra bice -1 za oba tima.
Mozda ce oni reci da se ja nisam javio ili da ovo nema smisla sto pisem,ali pravila su tu da ih postujemo. Da li cemo saznati da li ove sezone nova administracija bolja od predhodne koja je mjenjala pravila u pola sezone ili je ovo administacija koja drzi do sebe i ne da na sebe,ostaje da vidimo u narednom periodu. Bravo majstore, izvukao si kljucnu recenicu iz citavog citata o pravilima wild karda. Jel ti lijepo pise, ako ekipa iskoristi wild card, termin je sutradan 21:15 osim ako se ne dogovorimo drugacije. Jesmol se dogovorili ? Naravno da nismo, jer se niko od vas nije udostojio da dodje na forum i predlozi novi termin. Sto automatski znaci da je termin u 21:15 petak i tu nema nikakve rasprave. Dosli smo na vrijeme i cekali smo vas. Falio vam je jedan igrac, a ti si otisao sa foruma malo pred utakmicu. I sta sad hoces od nas ? Sta smo ti tu krivi mi i "administracija" portala ? Mi smo htjeli igrati, zato sam vas i cekali. Vikend definitivno ne odgovara, tako da nema smisla da vam izlazimo u susret zbog vase neodgovornosti. Lijep pozdrav. | |
|
| |
Daco
| Naslov: Re: Deportivo la Coruna 3-0 Manchester United (sluzba) Sub Mar 07 2015, 00:22 | |
| Necemo igrat iz principa, prije svega mene nema naredna 2 dana, a cisto da ce neko biti tu sutra. Nisi se javio na temu nijednom od ponedeljka, u srijedu sam ti reko da nas mozda nece bit za fixni da cemo uzet wc, napiso sam na temu petak 21h, da si mi u bilo kojem trenutki reko da ne mozete ppmjerili bi to. Ni na kraj pameti nam nije bilo da uzmemo sluzbu da nam tvoji igraci nisu rekli da to uradimo. | |
|
| |
Stig
Broj poruka : 1015 Datum upisa : 07.05.2013 Godina : 32 Lokacija : Titov Vrbas
| Naslov: Re: Deportivo la Coruna 3-0 Manchester United (sluzba) Sub Mar 07 2015, 00:29 | |
| Jbg ne mogu da izdrzim ali... sta je prosla administracija menjala u toku sezone? Pitaj samo Kesegu koliko je bila dosledna To se sada menja i fotosopira A kad sam vec tu da potvrdim ono Makerovo za nas mec i da dodam da je po meni glupo to sto mora odmah sutra da se odigra bas zbog ovakvih situacija, ako se vec uvodi taj WC i daje mogucnost da se produzi rok zasto to da ne bude npr do sat vremena pred pocetak sledeceg fixnog ( znaci ako se mec od cetvrtka odlozi da se moze odigrati najkasnije do nedelje 20h, pritom naravno da se pazi da se ne odigra sledece kolo pre te utakmice ) | |
|
| |
Нине Novinar
Broj poruka : 308 Datum upisa : 21.09.2013 Godina : 26
| Naslov: Re: Deportivo la Coruna 3-0 Manchester United (sluzba) Sub Mar 07 2015, 09:25 | |
| ispadnite fer, ljudi dajte da odigramo ovo, koja je svrha ovoga , nas bude na fiksnom znate da vas nece biti i lupite wc na dan koji nama ne odgovara... koj kurac ste i uvodili taj wc onda , kad samo sjebe ligu. | |
|
| |
Daco
| Naslov: Re: Deportivo la Coruna 3-0 Manchester United (sluzba) Sub Mar 07 2015, 11:44 | |
| Da se bilo ko od vas javio na temu i reko da vam ne odgovata petak, pomjerili bi termin. Nama ne odgovara vikend da ovo igramo, nismo dzabe sinoc odigrali naredno kolo, sami ste sebi krivi gg
Lock ovu temu, zavrsili smo s ovim | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Deportivo la Coruna 3-0 Manchester United (sluzba) | |
| |
|
| |
| Deportivo la Coruna 3-0 Manchester United (sluzba) | |
|