(2. gol Juventusa se ponistava, posto je gol pao zbog greske sudije.)
1. pol -
2. pol -
Gost Gost
Naslov: Re: Liverpool 0 - 1 Juventus Pon Feb 09 2015, 17:10
To mi samo nije jasno, kako se ponistava kada u pravilima pise da se prihvata bilo kakva greska sudije i nastavlja se sa igrom(aut jeste bio b, ali kakvih pravila se vi pridrzavata ako ponistavate golove posle meca?)
Raheem Sterling
Broj poruka : 581 Datum upisa : 22.08.2013 Godina : 26
Naslov: Re: Liverpool 0 - 1 Juventus Pon Feb 09 2015, 19:48
Nemam pojma, ako nesto nije tacno, moze admin prepraviti, ja sam vidio svi pisali da se ponistava pa sam tako i napisao, jbg...
Gost Gost
Naslov: Re: Liverpool 0 - 1 Juventus Pon Feb 09 2015, 20:10
Pierre-Emerick Aubameyang ::
To mi samo nije jasno, kako se ponistava kada u pravilima pise da se prihvata bilo kakva greska sudije i nastavlja se sa igrom(aut jeste bio b, ali kakvih pravila se vi pridrzavata ako ponistavate golove posle meca?)
Ovo je pitanje fair play-a,a ako se vi toga ne pridrzavate,pisite slobodno 2-0
Gost Gost
Naslov: Re: Liverpool 0 - 1 Juventus Pon Feb 09 2015, 20:31
pitanje je pravila(principa) ako tako pise po pravilima tako i treba da se radi a ne zaboravili da menjaju pravila al ajd...ja sam rekao da je b bila lopta ali ne pitam se ja za aut vec sudija ako je on pogresio a to smo saznali tek nakon snimka nismo mi bili ne fer tada...
Strumf
Broj poruka : 295 Datum upisa : 19.03.2013 Godina : 110 Lokacija : Novi Sad
Naslov: Re: Liverpool 0 - 1 Juventus Pon Feb 09 2015, 20:44
Вуле™ ::
Pierre-Emerick Aubameyang ::
Ovo je pitanje fair play-a,a ako se vi toga ne pridrzavate,pisite slobodno 2-0