Juventus 8-0 Atletico de Madrid EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Juventus 8-0 Atletico de Madrid EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTabelaRegistruj sePristupi

Juventus 8-0 Atletico de Madrid

Ići dole 
+4
Maker
Raheem Sterling
GaMe
Strumf
8 posters
AutorPoruka
Raheem Sterling

Raheem Sterling

Muški Broj poruka : 581
Datum upisa : 22.08.2013
Godina : 26

Juventus 8-0 Atletico de Madrid Empty
PočaljiNaslov: Juventus 8-0 Atletico de Madrid   Juventus 8-0 Atletico de Madrid Icon_minitimeČet Jan 15 2015, 21:48

Juventus (3) 8 - 0 (0) Atletico de Madrid

Sudija : strumfeta i Ramos
Snimak : http://www.haxballtube.com/watch/2f5c0b7896

Clean sheet-Ramos (trebao bi i smurf za 2. pol dobiti cs)

Statistika :

1. pol -

Juventus 8-0 Atletico de Madrid YmVtgJ5

2. pol -

Juventus 8-0 Atletico de Madrid 8weTPsB
Nazad na vrh Ići dole
GaMe

GaMe

Muški Broj poruka : 419
Datum upisa : 08.04.2013
Godina : 34

PočaljiNaslov: Re: Juventus 8-0 Atletico de Madrid   Juventus 8-0 Atletico de Madrid Icon_minitimePet Jan 16 2015, 09:37

ja mislim da CS dobia samo onaj koji je poceo utakmicu
Nazad na vrh Ići dole
Strumf

Strumf

Muški Broj poruka : 295
Datum upisa : 19.03.2013
Godina : 110

PočaljiNaslov: Re: Juventus 8-0 Atletico de Madrid   Juventus 8-0 Atletico de Madrid Icon_minitimePet Jan 16 2015, 11:19

To znači da onaj drugi brani za prvog. Recimo da sam ja primio gol, Ramos ne bi imao CS, iako nije primio gol.
Glupost.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Juventus 8-0 Atletico de Madrid   Juventus 8-0 Atletico de Madrid Icon_minitimePet Jan 16 2015, 11:27

Neka bude da golman ako brani 2/3 utakmice, a ne primi gol, onda da mu se pise CS... Nevezano da li je ovaj koji ga posle tih 13:30 (2/3) zamenio primi gol... Ili da brani 15 minuta da bi ostvario uslov za CS :3
Nazad na vrh Ići dole
GaMe

GaMe

Muški Broj poruka : 419
Datum upisa : 08.04.2013
Godina : 34

PočaljiNaslov: Re: Juventus 8-0 Atletico de Madrid   Juventus 8-0 Atletico de Madrid Icon_minitimePet Jan 16 2015, 12:01

Maker to bolje zna mislim da je on i donio CS u ligu.
Nazad na vrh Ići dole
Raheem Sterling

Raheem Sterling

Muški Broj poruka : 581
Datum upisa : 22.08.2013

PočaljiNaslov: Re: Juventus 8-0 Atletico de Madrid   Juventus 8-0 Atletico de Madrid Icon_minitimePet Jan 16 2015, 13:54

U njemackoj (PRO) ligi je tako, da ima 2 CS-a na utakmicu, znaci 1 na poluvrijeme sto je po meni najbolje... Dok ima sansa neka se to promjeni, to govorim vec 2. sezonu... A drugo je sad sto neki kazu, da kopiramo neke strane lige...
Nazad na vrh Ići dole
Maker

Maker

Muški Broj poruka : 345
Datum upisa : 15.08.2013
Godina : 29

PočaljiNaslov: Re: Juventus 8-0 Atletico de Madrid   Juventus 8-0 Atletico de Madrid Icon_minitimePet Jan 16 2015, 14:15

Za mene je pravi cleansheet samo za jednog igraca i pogotovo samo ako je utakmica zavrsila bez gola. Ono u njemackoj ligi je najvece sranje da das cleansheet za 10 minuta jel to nije pravi cleansheet, to su tamo samo uveli posto vecina golmani/ekipe nije uspelo izdrzit 20 minuta bez gola, u njemackoj ligi su tada samo 2-3 golmana u toj statistiki nesto uspeli pa su uveli onaj cs-point da bi oni slabiji isto dobili po neku statistiku, nek svako sebi smisli dal mu se to svidja. To je stvar administracije ovde nek ona odluci, nije potrebna neka diskusija.

Gorija stvar ovde da se ve vidi kako ce se zavrsit sa Atleticom i koliko je bezveze i skroz nemoguce napravit neke statistike koje nesto vrede. Ja cisto sumljam da ce oni uzivat u tome da gube i dalje u toj visini a protivnici se nece oslabit puno. Na kraju ce oni ili Milan posle par kola da se raspadaju i 50% ekipa su uspeli naterat satistiku a 50% ekipa na srs-u nisu uspeli i onda da mi neko jos kaze da ove statistike necemu vrede ako se tako sklapaju. Kad sam video da ste odlucili da krenete sa 8 kvalitetni i ozbiljni ekipa reko sam, bogte prvi put da ima neka dominantna i pametna administracija al da ste se sada za ovo odlucili sa 10 ekipa sinovi moji, to ce na kraju biti kao svake sezone, par njih ce da gine pred krajom. Statistika nece biti prava, Defwin/Defloss ce biti puno, Svadje jos vise, Bice puno igraca blokirani za buduce sezone, Tabelu moras opet napravit sa rukom posto ce biti puno Defwina i tako dalje. Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Juventus 8-0 Atletico de Madrid   Juventus 8-0 Atletico de Madrid Icon_minitimePet Jan 16 2015, 14:27

Голман који игра на утакмици и не прими гол, значи да је сачувао своју мрежу, односно "clean sheet". Дакле, ми овде имамо забуну, јер су два голмана играла, и по мом мишљењу оба голмана су током меча сачувала своју мрежу што значи да требају добити ЦС.

Али, ако би се тако наставило онда би врло лако могло доћи до злоупотребе тога, односно до прелаког напумпавања статистике. По мом мишљењу, да би се све то избегло, и да би добили неку реалну статистику, тамо где стоји 'одиграни мечеви', требало би да стоји следеће. На пример:

У овом случају, Рамос је био стартер голман на мечу против Атлетика, и све до измене он је сачувао своју мрежу, и њему би требало да пише, Одиграни мечеви - 1, Clean Sheets - 1. Што се тиче Штрумфа, који је ушао изменом, и такође до краја меча сачувао свој гол, требало би да пише, Одиграни мечеви - (1), Clean Sheets - 1.

Дакле, када се уписује број одиграних мечева у статистику, број без заграде би означавао колико пута је играч био стартер на утакмици, док број у загради би требало да означава да је играо меч, али да је ушао путем измене. То би требало да важи за све, не само за голмане. Нешто слично као у менаџеру, и наравно, уколико се ово уведе, имали би нешто реалнију статистику, то јест, реалнију оцену играча.
Nazad na vrh Ići dole
Immo

Immo

Muški Broj poruka : 60
Datum upisa : 03.08.2014

PočaljiNaslov: Re: Juventus 8-0 Atletico de Madrid   Juventus 8-0 Atletico de Madrid Icon_minitimePet Jan 16 2015, 16:21

Necemo se mi raspasti,i posle ove utakmice nije bila svadja,jer nismo ni ocekivali pobedu a i nismo bilo nimalo uigrani. Tako da ja msm da cemo mi izdrzati citavu ligu da se ne raspadnemo. Btw Juventus brv za ovaj mec i nadam se da cete osvojiti ovu ligu Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Kiko

Muški Broj poruka : 146
Datum upisa : 29.08.2013

PočaljiNaslov: Re: Juventus 8-0 Atletico de Madrid   Juventus 8-0 Atletico de Madrid Icon_minitimePet Jan 16 2015, 18:39

Epa ete neka se prodolzi so istiot nacin. GK koj igra minium 1 pol celo dobiva CS, se pomalku od toa (dokolku vleze 13 minuta primer ne dobiva nisto i da ne primi do kraj gol). E sega nekoj kje se luti zasto za 10 min se dobiva CS koga toj 20 min ne primil gol (Nine vcera) pa tuka moze da se uvede nekoj dupli CS (2 CS, odnosno 1 CS po poluvreme).
Nazad na vrh Ići dole
Osini po prasini

Osini po prasini

Muški Broj poruka : 646
Datum upisa : 31.03.2013
Godina : 35

PočaljiNaslov: Re: Juventus 8-0 Atletico de Madrid   Juventus 8-0 Atletico de Madrid Icon_minitimePet Jan 16 2015, 18:40

i nas je juve namlatio prosle sezone nikom nista,bitno da su aktivni i ne debilisu se i ne svadjaju i rezultati ce doci.. A sto se clean sheet tice, mislim da samo golman koji odigra celu utakmicu i ne primi gol treba dobiti cs,jer i jeste fazon da to ne bude lako nego mu dodje kao neka nagrada kao i hat trick npr.. Sta bi bilo da se broje het trikovi pa kao ja sam dao 2 pa onaj sto je mene zamenio dao je jos 1 pa ajmo pisati hettrick meni a njemu u zagradici..ili ja sam u jednoj dao 2 (ne mislim bukvalno ja,ja cu u ligi mozda dat ukupno 2 gola) al sam izaso na poluvremenu pa sam sledecu utakmicu dao jos 1 za 10 min pisite mi het trik..znaci cs bi samim tim uvelicao kvalitet gk-a sto em mora da brani celu utakmicu i da ne primi gol..pa ako niko ne ostvari to jbg bolje da ima 0 nego 72 komada.
Nazad na vrh Ići dole
Исак

Исак

Broj poruka : 487
Datum upisa : 20.03.2013

PočaljiNaslov: Re: Juventus 8-0 Atletico de Madrid   Juventus 8-0 Atletico de Madrid Icon_minitimePet Jan 16 2015, 20:14

Bas tako, igraj ceo mec za klin sit i to je to.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Juventus 8-0 Atletico de Madrid   Juventus 8-0 Atletico de Madrid Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Juventus 8-0 Atletico de Madrid
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Atletico de Madrid 0-8 Juventus FC
» Atletico de Madrid - Juventus FC
» Juventus F.C. - Atletico Madrid
» Atletico Madrid-Juventus F.C 2:12
» Juventus FC - Atletico de Madrid

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu