| Man Utd 1-0 Maribor (PREKID) | |
|
+6Oscar Kubalionzzale hipoahb fly boy Homeland(A) GaMe 10 posters |
Autor | Poruka |
---|
GaMe
Broj poruka : 419 Datum upisa : 08.04.2013 Godina : 34
| Naslov: Man Utd 1-0 Maribor (PREKID) Ned Nov 09 2014, 22:23 | |
| http://haxrec.com/3786Utakmica prekinuta nakon sto je kapiten Maribora banovo sudiju fly boya (kojeg smo jedva nasli) | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Man Utd 1-0 Maribor (PREKID) Ned Nov 09 2014, 22:25 | |
| niste ga vi nasli nego mi, a vi ste ko neki carevi govorili igraj igraj sve u svemu evo vam pobeda kad ste tolko zeljni |
|
| |
Homeland(A)
Broj poruka : 742 Datum upisa : 29.06.2013 Godina : 110
| Naslov: Re: Man Utd 1-0 Maribor (PREKID) Ned Nov 09 2014, 22:33 | |
| | |
|
| |
GaMe
| Naslov: Re: Man Utd 1-0 Maribor (PREKID) Ned Nov 09 2014, 22:34 | |
| ne razumjem samo sta hoces od nas,mi smo igrali potupno fer i korektnu,sudiske greske se desvaju svakodnevno,a tvoj je problem kesega sto se ponasas kao dijete i nepodnosis poraaz | |
|
| |
fly boy
Broj poruka : 91 Datum upisa : 23.05.2013 Godina : 29
| Naslov: Re: Man Utd 1-0 Maribor (PREKID) Ned Nov 09 2014, 22:37 | |
| moja greska je kod ovog auta a gol zbog toga nije pao , vec ste imali gol aut iz kojeg je pao gol jer vratar nije dobro ispucao loptu | |
|
| |
hipoahb
Broj poruka : 18 Datum upisa : 26.05.2013
| Naslov: Re: Man Utd 1-0 Maribor (PREKID) Ned Nov 09 2014, 22:37 | |
| heh dosadilo kesegicu igrati
| |
|
| |
Kubalionzzale
Broj poruka : 489 Datum upisa : 31.05.2013
| Naslov: Re: Man Utd 1-0 Maribor (PREKID) Pon Nov 10 2014, 19:28 | |
| - Diego Cholo Simeone ::
- niste ga vi nasli nego mi, a vi ste ko neki carevi govorili igraj igraj
sve u svemu evo vam pobeda kad ste tolko zeljni Ovako, dosao je na chat a na chatu sam bio ja, ostavio sam link xaviju ali nije dosao pa sam rekao flaju i on je usao, prvo to si slagao A drugo vi ste prvi rekli tj home cini mi se nisam siguran da bolje da igramo bez sudije Ponovo lazes i jebavas utakmicu ... EDIT : Evo sad sam pogledao, sto se tice auta lopta je cisto udarila u ili u kesegu ili homa nezz sad u nekoga je udarila, pogledajte na 0.5x brzine, a sto se tice gol auta Game je bio izvan 16 a pravila kazu da kad se izvodi goal kick igraci ne smiju biti unutar 16, znaci i gol aut je bio vazeci, eto toliko ^^ | |
|
| |
Oscar
Broj poruka : 339 Datum upisa : 03.08.2013 Godina : 26
| Naslov: Re: Man Utd 1-0 Maribor (PREKID) Pon Nov 10 2014, 19:53 | |
| Ovde nema oko cega da se raspravlja.. Banovali su sudiju gubili su 1-0 sta ima dalje da se prica | |
|
| |
Ziru9 Administrator
Broj poruka : 488 Datum upisa : 11.04.2014 Godina : 25
| Naslov: Re: Man Utd 1-0 Maribor (PREKID) Pon Nov 10 2014, 20:12 | |
| Ima da se kaze da opet na svaku temu kenjas dovla | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Man Utd 1-0 Maribor (PREKID) Pon Nov 10 2014, 20:22 | |
| Oscare sta trazis na ovoj temi? Ja sam odmah rekao cim sam banovao sudiju da uzmu pobedu Kubo, ako neko jebava meceve onda ste to ti i onaj retard game, ja se ne secam utakmice gde ste vi posteno igrali. Nije lepo da lazes ko pas i jos nabedjujes nas odnosno mene i homea da lazemo. Sto se tice gola ti bi prvi trebao da znas posto igras u bundes ligi (mada ne znam na koju foru posto nisi nista posebno) da igrac mora da stoji naspram kaznenog, dakle ne sme da stoji sa strane. Jedino mi je krivo sto su Jordi i Home ispali budale sto su cekali 2h, za vas me boli kurcina posto se iz vaseg ponasanja na svim mecevima vidi da vam nije u cilju da igrate fer i korektno. (kraj rasprave) |
|
| |
Kubalionzzale
Broj poruka : 489 Datum upisa : 31.05.2013
| Naslov: Re: Man Utd 1-0 Maribor (PREKID) Pon Nov 10 2014, 21:56 | |
| - Diego Cholo Simeone ::
- Oscare sta trazis na ovoj temi? Ja sam odmah rekao cim sam banovao sudiju da uzmu pobedu
Kubo, ako neko jebava meceve onda ste to ti i onaj retard game, ja se ne secam utakmice gde ste vi posteno igrali. Nije lepo da lazes ko pas i jos nabedjujes nas odnosno mene i homea da lazemo. Sto se tice gola ti bi prvi trebao da znas posto igras u bundes ligi (mada ne znam na koju foru posto nisi nista posebno) da igrac mora da stoji naspram kaznenog, dakle ne sme da stoji sa strane. Jedino mi je krivo sto su Jordi i Home ispali budale sto su cekali 2h, za vas me boli kurcina posto se iz vaseg ponasanja na svim mecevima vidi da vam nije u cilju da igrate fer i posteno. Pitaj koga hoces pa cemo viditi ko je u pravu, ja sam rekao istinu sta se desilo, usput mozes uzeti pobjedu ako ti toliko znaci, usput u bundes igram preko veze, mejker mi namjestio pa zato sam u hp-u, a to je bundes liga, ovo je druga liga te nemaju srodnosti nikakve ^^ | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Man Utd 1-0 Maribor (PREKID) Pon Nov 10 2014, 23:04 | |
| Banovati Kesegu (i Luiza) i forum ce bit normalniji, i liga, bok |
|
| |
GaMe
| Naslov: Re: Man Utd 1-0 Maribor (PREKID) Pon Nov 10 2014, 23:19 | |
| Kesega ja jebavam meceve ? Aj kad tako pricas o nama nadji mi jedan mec gdje smo se ponasali nefer i nekorektno prema drugim ekipama,nemoj tako da pricas o nama,ako je ovdje neko retard onda si to ti,banovati sudiju sa meca stvarno moras biti veliki kreten za takvo nesto i treba ti dat dozivotnu zabranu igranja I da... ovom prilikom bi da ti sluzbeno jebem sve po spisku majmune maloumni(banujte me nema problema moro sam ovom moronu da se nagovorim malo)
I da sto se tice gola pogledaj neku tekmu pa ces znati nesto i o fudbalu Nije dzabe okvir 16-terca ovakav
i----------------/linija koja oznacava kraj 16-terca i i i i i----------------/linija koja oznacava kraj 16-terca
Po tvom ove linije sto sam oznacio nemaju nikakvu ulogu evo kako ti to zamisljas
i i i i (linija 16-terca)
i i i i Valjda si skonto trudio sam se da skontas malo neka osnovna pravila u fudbalu,ako nisi javi se da ti pojasnim i jos nesto ako ti nije jasno npr.zasto golman ne smije dodati loptu igracu u 16-tercu ili da golman izbaci loptu ispred 16 i udarije ili granice 16-terca,5-terca ili tako nesto slicno javi se da te poducim. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Man Utd 1-0 Maribor (PREKID) Pon Nov 10 2014, 23:35 | |
| Napravi sliku game nisam razumeo |
|
| |
GaMe
| Naslov: Re: Man Utd 1-0 Maribor (PREKID) Pon Nov 10 2014, 23:52 | |
| ZELENA BOJA OZNACAVA GDJE IGRACI SMIJU DA BUDU NA TERENU KADA SE IZVODI GK CRVENE BOJA OZNACAVA GDJE NE SMIJU IGRACI DA BUDU KADA SE IZVODI GK BIJELA BOJA OZNACAVA DIJELOVE TERENA SIVA BOJA OZNACAVA STA SE NALAZI IZA TERENA TJ TO NIJE TEREN I TU SE NE IGRA KESEGA MISLI DA TO IZGLEDA OVAKO: | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Man Utd 1-0 Maribor (PREKID) Uto Nov 11 2014, 01:01 | |
| Pa nisam ozbiljno reko al svaka cast |
|
| |
GaMe
| Naslov: Re: Man Utd 1-0 Maribor (PREKID) Uto Nov 11 2014, 01:34 | |
| hahah sta ja znam | |
|
| |
beli
Broj poruka : 493 Datum upisa : 19.03.2013 Lokacija : Beligrad
| Naslov: Re: Man Utd 1-0 Maribor (PREKID) Uto Nov 11 2014, 02:39 | |
| Kesegicu ne brukaj se ne znas de stojis de sutiras de ides trcis. Budalo . | |
|
| |
RvP20
Broj poruka : 439 Datum upisa : 27.06.2013
| Naslov: Re: Man Utd 1-0 Maribor (PREKID) Uto Nov 11 2014, 08:21 | |
| - GaMe ::
- Kesega ja jebavam meceve ?
Aj kad tako pricas o nama nadji mi jedan mec gdje smo se ponasali nefer i nekorektno prema drugim ekipama,nemoj tako da pricas o nama,ako je ovdje neko retard onda si to ti,banovati sudiju sa meca stvarno moras biti veliki kreten za takvo nesto i treba ti dat dozivotnu zabranu igranja I da... ovom prilikom bi da ti sluzbeno jebem sve po spisku majmune maloumni(banujte me nema problema moro sam ovom moronu da se nagovorim malo)
I da sto se tice gola pogledaj neku tekmu pa ces znati nesto i o fudbalu Nije dzabe okvir 16-terca ovakav
i----------------/linija koja oznacava kraj 16-terca i i i i i----------------/linija koja oznacava kraj 16-terca
Po tvom ove linije sto sam oznacio nemaju nikakvu ulogu evo kako ti to zamisljas
i i i i (linija 16-terca)
i i i i Valjda si skonto trudio sam se da skontas malo neka osnovna pravila u fudbalu,ako nisi javi se da ti pojasnim i jos nesto ako ti nije jasno npr.zasto golman ne smije dodati loptu igracu u 16-tercu ili da golman izbaci loptu ispred 16 i udarije ili granice 16-terca,5-terca ili tako nesto slicno javi se da te poducim. Objasnio... Banovati debelog smrada sa foruma i odma mir ima da bude...Buni se kada ne igra u repki ili nesto, a najgluplji lik na forumu... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Man Utd 1-0 Maribor (PREKID) Uto Nov 11 2014, 11:01 | |
| Ovde je situacija jasna,gledam snimak na 0.5 jasno se vidi da posle kubinog udarca lopta udara o kesegu jer da nije sigurno ne bi zavrsila u autu,posle toga game cak ispostuje homea koji je stao tokom igre i ispucava u gol aut i ako nije morao,a sto ce tice samog gol auta mislim da su pravila jasna : "*Prilikom izvodjenja gol auta svi igraci moraju da napuste sesnaesterac".Maribor ovde nema sta da se buni,toliko |
|
| |
Ziru9 Administrator
Broj poruka : 488 Datum upisa : 11.04.2014 Godina : 25
| Naslov: Re: Man Utd 1-0 Maribor (PREKID) Uto Nov 11 2014, 11:19 | |
| Cekaj bre, pa ovde je upravu flaj bio, jeste bio R i ne deluje mi bas da je Game dao loptu u gol aut (mozda gresim, jer jeste home stao), nego da nije ni mogao zabiti, no nebitno, bilo kako bilo, sudijska odluka je u tom trenutku ispravna i posle gol aut, sve cisto..
EDIT: a da je flaj gresio, jeste i to puno puta EDIT2: ne mozete gejmu nista reci jer nije ni imao vremena da se skloni odande (iako sme tamo da bude) kesega je odmah ispucao misleci da ce izbaciti odmah dva igraca (kubu i game-a) i ostaviti svojim igracima 3v2. | |
|
| |
Čićarito
Broj poruka : 150 Datum upisa : 08.01.2014 Godina : 27
| Naslov: Re: Man Utd 1-0 Maribor (PREKID) Uto Nov 11 2014, 15:07 | |
| Greške se dešavaju u suđenju, što je normalno, niko od nas nije bezgrešan. Odluka je: Manchester pobjednik meča koji je bio na snazi u toku utakmice (1:0). Kazna za kapitena Maribora zbog bana sudije je zabrana igranja 18. kola lige. @ostali koji nisu akteri, čitajte ovo http://www.rs-srb.com/t4083-bezvezno-komentarisanje-tema | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Man Utd 1-0 Maribor (PREKID) | |
| |
|
| |
| Man Utd 1-0 Maribor (PREKID) | |
|