Liverpul-Celsi EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Liverpul-Celsi EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTabelaRegistruj sePristupi

Liverpul-Celsi

Ići dole 
+5
Homeland(A)
Aaron Ramsey
Maker
GaMe
Oscar
9 posters
Idi na stranu : 1, 2  Sledeći
AutorPoruka
Oscar

Oscar

Muški Broj poruka : 339
Datum upisa : 03.08.2013
Godina : 26

Liverpul-Celsi Empty
PočaljiNaslov: Liverpul-Celsi   Liverpul-Celsi Icon_minitimeNed Nov 09 2014, 22:06

http://prntscr.com/54q41q

Odlucite sta ocete xxd
Nazad na vrh Ići dole
GaMe

GaMe

Muški Broj poruka : 419
Datum upisa : 08.04.2013
Godina : 34

Liverpul-Celsi Empty
PočaljiNaslov: Re: Liverpul-Celsi   Liverpul-Celsi Icon_minitimeNed Nov 09 2014, 22:38

pa sluzebni za vas sta hos ? Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Oscar

Oscar

Liverpul-Celsi Empty
PočaljiNaslov: Re: Liverpul-Celsi   Liverpul-Celsi Icon_minitimeNed Nov 09 2014, 22:41

Ako su oni slikali u 21:15 nije.. Oni su adminski tim pa ce uzeti za zlo jer nismo bili tu ranije da se slikamo i slicno Very Happy Vidjecemo
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Liverpul-Celsi Empty
PočaljiNaslov: Re: Liverpul-Celsi   Liverpul-Celsi Icon_minitimePon Nov 10 2014, 03:25

1. ne mozete da se udostojite da odgovorite na temu za dogovaranje utakmica koja sigurno nije napravljena bezveze http://www.rs-srb.com/t3905-liverpool-celzi
2. to koliko ste neaktivni pokazuje i cinjenica da ni ne znas ko cini "adminski tim" na forumu
3. ako se vec nismo slikali u 21:15 (to ne znam da li su saigraci uradili) ide po -1 obema ekipama jer se posle fiksnog termina slicice ne racunaju
da je neka normalna ekipa da ne navodim primer sad pa ajde i nekako, al mi koji smo medju najaktivnijima ako ne i najaktivnija ekipa na forumu da gubimo od ovakvog tima na ovakav nacin, pa ne bas...
Nazad na vrh Ići dole
Oscar

Oscar

Liverpul-Celsi Empty
PočaljiNaslov: Re: Liverpul-Celsi   Liverpul-Celsi Icon_minitimePon Nov 10 2014, 06:37

1. znas kad je fiksni termin nisi mutav (valjda haha)
2. Znam ko cini adminski tim ali imate admina u ekipi, tako da ce to da prevagne,ko god ima admina u ekipi i neko mudo za mene je adminski tim
3. TO neka vide,rekao sam nek odluce sta hoce ne zanima me

i to 4. boli me kurac
Nazad na vrh Ići dole
GaMe

GaMe

Liverpul-Celsi Empty
PočaljiNaslov: Re: Liverpul-Celsi   Liverpul-Celsi Icon_minitimePon Nov 10 2014, 09:03

amigo i vi ste se protiv nas slikali u 21:30 i kad je black doso posle 5 minuta nije vas bilo da igramo
Nazad na vrh Ići dole
Maker

Maker

Muški Broj poruka : 345
Datum upisa : 15.08.2013
Godina : 29

Liverpul-Celsi Empty
PočaljiNaslov: Re: Liverpul-Celsi   Liverpul-Celsi Icon_minitimePon Nov 10 2014, 11:33

Prvo, kako te nije sramota Game da ovde kenjas a mi smo vas cekali jedno vece SAT VREMENA. I jos kad je bio fiksni nas je bilo, samo smo vas cekali posto ste rekli da vas ima, a da vam je jedan afk ili sta god? Ako bi taj tvoj madjar doso prije mogli bi odigrat al Vule je otiso i onda je sliko. Kad je sliko nema veze jel znate i sami da je nas bilo cjelo vreme i da smo vas samo cekali. Stvarno sramota i nemam vise nikakav respekt prema tebi kao covek.

Sto se tice Chelsea, evo vam ovo: http://www11.pic-upload.de/10.11.14/qes97l337c1.png
Nula je bio cjelo vreme na chatu i video situaciju da smo ih cekali, nisu dosli. Nula je sam reko da je to sluzba za Liverpool, a pogotovo Chelsea sam je to reko dok se nisu sjetili posle fiksnog da se slikaju od jednom. Nemogu da verujem kolko retardina ima u ovoj ligi i kolko brzo se zaboravi fair ponasanje izmedju ekipe. Samo da posjetim da je Chelsea prvi match protiv Liverpool zakasnio i ja jos bio onaj koji svoje ljude nagovorio da im neuzmemo sluzbeni i da odigramo. Nek vam Luiz objasni pa da se opametite.

Vi gubite glavni razlog zasto se ovo igra. Iz zajebancije, da se malo zabavljas sa ljudima koji su ti simpaticni, da odigras neku tekmu ako imas vremena i da skupljas svoje bodove. Drugima je izgleda smesnije da smaraju po forumu, da ganjaju sluzbene rezultate i ako nisu u pravu. Jos me zanima odkud nama admin u ekipi. Ima ih 3 komada i oni nemaju nista za liverpulom, svi neutralni u drugoj ekipi ili bez ekipe.
Nazad na vrh Ići dole
Aaron Ramsey

Aaron Ramsey

Muški Broj poruka : 175
Datum upisa : 25.03.2013
Godina : 31

Liverpul-Celsi Empty
PočaljiNaslov: Re: Liverpul-Celsi   Liverpul-Celsi Icon_minitimePon Nov 10 2014, 11:55

Kao prvo Luiz ja nisam admin, kao drugo ti si toliki mali pacov da i sam znas, ko god je bio na cetu ja te od 20:50 ovo pitam i ti svaki put iskuliras [04:55:39] @ Blaise Matuidi : Luiz jel igrate vi nekad ili samo na fiksnim terminima? (Ovo 04 je 20 na forumu) ... Zato sto ste male cavice koje samo tad igrate bas zbog ovih situacija i posle trazis neku pravdu, mi smo vas cekali, u 21:15 si rekao da pisemo sluzbu, cekao se kec da udje na forum i odjednom se okupljate posle 5 minuta i kazete da vas ima, kako je usao kec apostol mi smo hteli da igramo, vi ste rekli da vas nema, zatim je i gejt usao i opet si ponovio da vas nema, nema sta da se prica sa tobom jer si smrad mali, samo sam hteo da pojasnim situaciju za ove neobavestene kao Game sto je cao pozz
Nazad na vrh Ići dole
Oscar

Oscar

Liverpul-Celsi Empty
PočaljiNaslov: Re: Liverpul-Celsi   Liverpul-Celsi Icon_minitimePon Nov 10 2014, 12:30

Nisi ti admin ali Nula jeste .... Rekao sam da pisete sluzbu jer ste navilili da vas ima a mi smo dosli kasnije, tada vi niste bili tu.. ako ste se slikali u 21:15 rekao sam fino sluzba je vasa ako niste onda neka se odluci.... sta sad ako sam ja rekao da pisete sluzbu vi se ne morate slikati i okupiti?
Vi ste dosli tek nakon par minuta kada je otisao nas lik (kalu) da igra na shb ili sta vec

Maker nismo mi insistirali tad i nagovarali da ne uzmete sluzbu.. ja sam rekao ako hocete da igramo ako necete da uzmete sluzbu, ali da odmah reknete sta hocete vi ste htjeli da igrate, ako smo vas nagovorili eto... xd Tako da nemoj da seres
Nazad na vrh Ići dole
Homeland(A)

Homeland(A)

Muški Broj poruka : 742
Datum upisa : 29.06.2013
Godina : 110

Liverpul-Celsi Empty
PočaljiNaslov: Re: Liverpul-Celsi   Liverpul-Celsi Icon_minitimePon Nov 10 2014, 13:06

Oscar ::
Nisi ti admin ali Nula jeste .... Rekao sam da pisete sluzbu jer ste navilili da vas ima a mi smo dosli kasnije, tada vi niste bili tu.. ako ste se slikali u 21:15 rekao sam fino sluzba je vasa ako niste onda neka se odluci.... sta sad ako sam ja rekao da pisete sluzbu vi se ne morate slikati i okupiti?
Vi ste dosli tek nakon par minuta kada je otisao nas lik (kalu) da igra na shb ili sta vec

Maker nismo mi insistirali tad i nagovarali da ne uzmete sluzbu.. ja sam rekao ako hocete da igramo ako necete da uzmete sluzbu, ali da odmah reknete sta hocete vi ste htjeli da igrate, ako smo vas nagovorili eto... xd Tako da nemoj da seres

Nije tema mog tima, ali moram da se posteno ismejem(HAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHA) kakve veze ima 0 sa Liverom i Celsijem, Nula igra u Malagi ne u Liveru
Nazad na vrh Ići dole
Ziru9
Administrator
Administrator
Ziru9

Muški Broj poruka : 488
Datum upisa : 11.04.2014
Godina : 25

Liverpul-Celsi Empty
PočaljiNaslov: Re: Liverpul-Celsi   Liverpul-Celsi Icon_minitimePon Nov 10 2014, 13:11

uvek frka i problem sa ovim celzijem, daj izbacite ih iz lige dajte im zabranu resite to, pa i protiv borusije, i nismo mi jedini, da ne nabrajam, ali u ovom slucaju se moram oglasiti. likovi su najjadniji i najslabiji u ligi i samo cekaju fiksni termin, da ako bude protivnika izgube, a ako pak ne, uzmu sluzbu. najbolje tako ok Shocked

EDIT: Evo za Makera, i sve kojima se sjebalo vreme posto je Stig drkao vremenske zone

Step 1: http://prntscr.com/54wvva
Step 2: http://prntscr.com/54wwc2
Step 3: http://prntscr.com/54wwn7

gg bb ^^
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Liverpul-Celsi Empty
PočaljiNaslov: Re: Liverpul-Celsi   Liverpul-Celsi Icon_minitimePon Nov 10 2014, 13:19

I zabranite vise ovom gameu da pise na tudjim temama bilo sta mislim covek je bolesno retardiran. Da neko ko je normalan pise na skoro svakoj temi pa opet da mu kazes da prestane, a ne on koji nije video u zivotu f od fer pleja.
Nazad na vrh Ići dole
Luizdinho

Muški Broj poruka : 259
Datum upisa : 13.05.2013

Liverpul-Celsi Empty
PočaljiNaslov: Re: Liverpul-Celsi   Liverpul-Celsi Icon_minitimePon Nov 10 2014, 13:59

Aj svi mrs sa teme, admini ce odlicuti, koga boli kurac za misljenje zirua, i ostalih.
Lock temu.
Nazad na vrh Ići dole
Ziru9
Administrator
Administrator
Ziru9

Muški Broj poruka : 488
Datum upisa : 11.04.2014
Godina : 25

Liverpul-Celsi Empty
PočaljiNaslov: Re: Liverpul-Celsi   Liverpul-Celsi Icon_minitimePon Nov 10 2014, 14:21

goni se idiote :*
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Liverpul-Celsi Empty
PočaljiNaslov: Re: Liverpul-Celsi   Liverpul-Celsi Icon_minitimePon Nov 10 2014, 14:48

Koji vam je kurac, kad je ova sezona propala vec, i -3 da bude isti kurac Very Happy

Ali ovom Luizu treba zabraniti da vodi tim, valjda ce 0 i Cica da regulisu to naredne sezone
Nazad na vrh Ići dole
Oscar

Oscar

Liverpul-Celsi Empty
PočaljiNaslov: Re: Liverpul-Celsi   Liverpul-Celsi Icon_minitimePon Nov 10 2014, 15:46

Home otkud znam gdje je covjek znam da je pisao na stranu Liverpula kontao sam i da igra s njima Very Happy Kao da pratim ko igra za koga Very Happy Pardon

ziru kada smo bili sa normalnim pingom i kako treba izg smo samo 1 utakmicu Wink

kesega ja cesto vidim tebe da pises po svakakvim temama, tako pises i ovde ajde mrs Smile

toti jedino sto mi treba zabranit je da ti sad ne jebem mater, ajde bjezi pun mi te kurac Smile

Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Liverpul-Celsi Empty
PočaljiNaslov: Re: Liverpul-Celsi   Liverpul-Celsi Icon_minitimePon Nov 10 2014, 16:02

/ban Dovla
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Liverpul-Celsi Empty
PočaljiNaslov: Re: Liverpul-Celsi   Liverpul-Celsi Icon_minitimePon Nov 10 2014, 18:41

I meni je bio pun kurac tebe pa sam te ispraznio, pre 10-ak godina.. Jbg, svi grese
Nazad na vrh Ići dole
Oscar

Oscar

Liverpul-Celsi Empty
PočaljiNaslov: Re: Liverpul-Celsi   Liverpul-Celsi Icon_minitimePon Nov 10 2014, 18:51

Sto te nisam svrsio u wc solju... kad tako buncas Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Liverpul-Celsi Empty
PočaljiNaslov: Re: Liverpul-Celsi   Liverpul-Celsi Icon_minitimePon Nov 10 2014, 20:24

Ubedljivo najdebilniji igraci i tim lige..ne vredi s njima
Nazad na vrh Ići dole
Oscar

Oscar

Liverpul-Celsi Empty
PočaljiNaslov: Re: Liverpul-Celsi   Liverpul-Celsi Icon_minitimePon Nov 10 2014, 21:46

Slazem se da ste takvi Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Liverpul-Celsi Empty
PočaljiNaslov: Re: Liverpul-Celsi   Liverpul-Celsi Icon_minitimePon Nov 10 2014, 23:42

Oscar ::
Sto te nisam svrsio u wc solju... kad tako buncas Very Happy
cuj ga, a jos ni u pubertet nisi usao
a za ovo sa prve stranice jel si ti retardiran, senilan, slep ili sta, lepo sam napisao kad je fiksni a ti mi glumis neko ludilo ovde.
nek tata i mama opet iznajme kafic neki na par sati, sednes tu sam lepo ono da te niko ne ometa kao sto umes, popijes picence neko i dobro porazmislis o svom ponasanju
ps. sto se tice tebe gejm, znas da nisam bio za to da vam se uzme sluzba al eto, splet okolnosti Smile
Nazad na vrh Ići dole
GaMe

GaMe

Liverpul-Celsi Empty
PočaljiNaslov: Re: Liverpul-Celsi   Liverpul-Celsi Icon_minitimeUto Nov 11 2014, 01:35

ma np amigo meni samo krivo sto se maker nako naljuti...
Nazad na vrh Ići dole
Stig

Stig

Muški Broj poruka : 1015
Datum upisa : 07.05.2013
Godina : 32

Liverpul-Celsi Empty
PočaljiNaslov: Re: Liverpul-Celsi   Liverpul-Celsi Icon_minitimeUto Nov 11 2014, 01:56

Koje rasulo majke vam jebem i jos na kraju i ja budem prozvan. Nisam nista ja petljao to je do foruma bilo pa se vreme ujebalo. Bilo kako bilo odma sam i rekao kako da se vrati vreme: http://www.rs-srb.com/t4052-sat
Nazad na vrh Ići dole
GaMe

GaMe

Liverpul-Celsi Empty
PočaljiNaslov: Re: Liverpul-Celsi   Liverpul-Celsi Icon_minitimeUto Nov 11 2014, 09:37

ja sam htio samo da kazem da se se timovi i prije slikavali posle fiksnog nekih 15 min posle maxmimalno,a vi namene navalili ko da sam covjeka ubio i neosporavam sluzbu sto je live uzeo protiv nas
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Liverpul-Celsi Empty
PočaljiNaslov: Re: Liverpul-Celsi   Liverpul-Celsi Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Liverpul-Celsi
Nazad na vrh 
Strana 1 od 2Idi na stranu : 1, 2  Sledeći
 Similar topics
-
» Zvezda - Celsi
» Liverpul - Velež