To da ste nas danas cekali 45 min to je potpuno tacno,nije nas bilo i uzeli ste sluzbeni,sto se toga tice sve je tacno i regularno.Tacno je i to da je juce jedan nas igrac kasnio i da nas je bilo 3 u 21h (Joel je bio na forumu a kesega i ja na fejsu),ali isto tako nije bilo ni vas u to vreme..jer nam je Jasko rekao da nema aube i tukka,nekoliko minuta nakon toga Jasko javlja da je auba stigao,tad je stigao i homeland.Kad smo hteli da igramo hax nije radio,u to vreme bilo je i nas i vas..bili smo na forumu svi i znam vrlo dobro da te je Kesegic pitao da li imate naloge na shb jer je njihov hax radio..ti si to iskulirao i posle nekoliko minuta ste otisli bez reci.Ovo ne pricam zbog toga sto smo popili sluzbeni,daleko od toga jer sam realan i prvi sam se javio na forumu i rekao da nas nema i da pisete sluzbeni,za to sto ste nas cekali 45min svaka cast i respect.Ali morao sam da te ispravim za ovo sto si napisao jer zaista nije bilo tako kako ti kazes.A ti Kesegicu nemas pravo da se ljutis jer su ljudi ispali fer i korektni i cekali nas 45min,mogli su odma u 21:15 da okace sliku i da ih boli uvo.GG i srecno u nastavku