Broj poruka : 488 Datum upisa : 11.04.2014 Godina : 25
Naslov: Re: PES 2015 Ned Nov 23 2014, 19:40
Po statistici se vidi da sam koristio svoje sanse dok ti svoje nisi.
Gost Gost
Naslov: Re: PES 2015 Ned Nov 23 2014, 20:48
Mr. Clutch ::
Вуле™ ::
Opet problem,krenem da ulazim u pes,crn ekran,i onda mi izadje iz igre i pocne u steam da mi ulazi..Ne mogu sad pes otvoriti,zna li neko do cega je problem?
Udji u steam, idi dole u levom uglu na "Add a game" pa onda "Add a non-steam game" i dodaj PES, i preko steama pokreni igricu.
To i uradim,ali cim krene da mi ulazi u igru,odma mi i izadje i pocne neki pes video da mi pokazuje na steam-u...
МилошЦЗБГ
Broj poruka : 197 Datum upisa : 02.08.2013 Lokacija : TEMERIN
Naslov: Re: PES 2015 Pon Nov 24 2014, 22:21
MilosCZBG i Ktd vs i Xpert
МилошЦЗБГ
Broj poruka : 197 Datum upisa : 02.08.2013 Lokacija : TEMERIN
Naslov: Re: PES 2015 Sre Nov 26 2014, 23:06
Pesgalaxy.com Patch 2015 1.00
FEATURES
- Complete Bundesliga added with correct kits, logos, squads - Premier League team names corrected and logos and kits added - Skybet Championship team names corrected and logos and kits added (except Rotherham) - Serie B team names corrected and logos added - Liga ZON Sagres team names corrected and logos and kits added - All fake national and classic teams corrected and lots of kits for almost all fake national teams - League and Cup logos and names corrected - All correct coaches in EPL, Championship, Bundesliga and Serie B - Correct Rivalries in Bundesliga - Correct stadiumnames for Bundesliga - New Bootpack (100 boots) - Unlock 41 Balls in Exhibition - Lots of faces for Bundesliga added (more to come for all leagues) - Camp Nou added - Few new adboards added - PesMonkey Pitch and Weather Mod included - DLC 1.00 included - 1.01 exe included - Online compatible - New Switch(de/activate faces, switch between no steam and steam exe)