Deportivo - Maribor EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Deportivo - Maribor EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTabelaRegistruj sePristupi

Deportivo - Maribor

Ići dole 
5 posters
AutorPoruka
Stig

Stig

Muški Broj poruka : 1015
Datum upisa : 07.05.2013
Godina : 32

Deportivo - Maribor Empty
PočaljiNaslov: Deportivo - Maribor   Deportivo - Maribor Icon_minitimeUto Sep 16 2014, 02:00

!
Nazad na vrh Ići dole
Javier Aguirre!

Javier Aguirre!

Muški Broj poruka : 33
Datum upisa : 18.08.2014

PočaljiNaslov: Re: Deportivo - Maribor   Deportivo - Maribor Icon_minitimeNed Nov 09 2014, 23:43

Kad cemo?
Nazad na vrh Ići dole
Daco

Muški Broj poruka : 196
Datum upisa : 04.08.2013

PočaljiNaslov: Re: Deportivo - Maribor   Deportivo - Maribor Icon_minitimePon Nov 10 2014, 20:07

Srijeda oko 22h il cetvrtak na fiksni Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Deportivo - Maribor   Deportivo - Maribor Icon_minitimePon Nov 10 2014, 20:09

Moze
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Deportivo - Maribor   Deportivo - Maribor Icon_minitimeUto Nov 11 2014, 16:02

Povodom ove sulude kazne koju je cicarito napisao na temi Manutd-Maribor
Ja cu svakako igrati mec protiv Deportiva, a admini mogu slobodno da upisu sluzbeni za Deportivo ili da izbace Maribor iz ove raspale lige. Od kako sam kapiten tima nije se desilo da sam protestovao na nekom mecu zbog lose odluke sudija a bilo ih je dosta, vecina njih je bila namerna, cak sam i svoje igrace opominjao da se ne bune kolko god da je sudijska greska ocigledna. Na mecu u kupu sam banovao sudiju zato sto mi je bio pun kurac i njega posto je za svaku odluku moralo da se ceka u proseku 5 sekundi i igraca mancestera koji su u 99% nasih auta blokirali mene i moje igrace da normalno izvedemo aut (to nije slucajnost jer su to isto radili i u mecu koji smo igrali prosle nedelje), vrhunac gluposti je bio kada je fly dosudio aut za nas i posle 10 sekundi kada protivnici nisu hteli da se pomere sa tog mesta je promenio odluku zato sto je "promasio" dugme.

edit: i naravno odmah sam im rekao da su pobedili
Nazad na vrh Ići dole
Homeland(A)

Homeland(A)

Muški Broj poruka : 742
Datum upisa : 29.06.2013
Godina : 110

PočaljiNaslov: Re: Deportivo - Maribor   Deportivo - Maribor Icon_minitimeUto Nov 11 2014, 16:23

Povodom toga da ste dali kazni kesegi da ne igra 18. kolo, mozete komotno upisati sluzbeni za Deportivo, zbog toga sto je :

-Alba napustio Maribor

- Gine ne odgovara kad mu ja na ts kazem da igramo il slicno

Tkd nas ima 3 (Kempo,Sasavi,Ja) i nemamo igrace za utakmicu xD.
Nazad na vrh Ići dole
Čićarito

Čićarito

Muški Broj poruka : 150
Datum upisa : 08.01.2014
Godina : 27

PočaljiNaslov: Re: Deportivo - Maribor   Deportivo - Maribor Icon_minitimeUto Nov 11 2014, 18:28

Izgleda da su tebi sve odluke sulude koje idu na tvoju štetu, a i sam znaš kako odreaguješ u sličnim situacijama. Govoriš gore, isto kao da sam ja sam donio tu odluku. Ništa ne može biti odobreno (riješeno) dok svaki admin ne pogleda situaciju i dok ne kaže svoju odluku, svoje mišljenje za to.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Deportivo - Maribor   Deportivo - Maribor Icon_minitimeUto Nov 11 2014, 19:14

Naravno da je suludo da zbog meca u kupu igrac dobije kaznu u ligi.
Voleo bih da mi pojasnis ostatak tvoje prosto prosirene recenice, posto je nisam bas najbolje shvatio Smile
Nazad na vrh Ići dole
Javier Aguirre!

Javier Aguirre!

Muški Broj poruka : 33
Datum upisa : 18.08.2014

PočaljiNaslov: Re: Deportivo - Maribor   Deportivo - Maribor Icon_minitimeUto Nov 11 2014, 19:43

Sreda 22h posle naseg meca sa Romom ili cetvrtak na fiksni?
Nazad na vrh Ići dole
Daco

Muški Broj poruka : 196
Datum upisa : 04.08.2013

PočaljiNaslov: Re: Deportivo - Maribor   Deportivo - Maribor Icon_minitimeSre Nov 12 2014, 22:40

Sutra fiksni 21h Smile
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Deportivo - Maribor   Deportivo - Maribor Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Deportivo - Maribor
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Deportivo 5-1 Maribor