Boca - Roma EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Boca - Roma EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTabelaRegistruj sePristupi

Boca - Roma

Ići dole 
5 posters
AutorPoruka
Stig

Stig

Muški Broj poruka : 1015
Datum upisa : 07.05.2013
Godina : 32

Boca - Roma Empty
PočaljiNaslov: Boca - Roma   Boca - Roma Icon_minitimePon Sep 08 2014, 17:23

!
Nazad na vrh Ići dole
Podolski9

Podolski9

Muški Broj poruka : 293
Datum upisa : 30.08.2013
Godina : 30

Boca - Roma Empty
PočaljiNaslov: Re: Boca - Roma   Boca - Roma Icon_minitimeNed Sep 14 2014, 23:10

Kad cemo?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Boca - Roma Empty
PočaljiNaslov: Re: Boca - Roma   Boca - Roma Icon_minitimePon Sep 15 2014, 00:21

sutra odgovara
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Boca - Roma Empty
PočaljiNaslov: Re: Boca - Roma   Boca - Roma Icon_minitimePon Sep 15 2014, 20:02

Aj veceras ako vas ima...
Nazad na vrh Ići dole
ц з в
Administrator
Administrator

Muški Broj poruka : 945
Datum upisa : 18.10.2011
Godina : 32

Boca - Roma Empty
PočaljiNaslov: Re: Boca - Roma   Boca - Roma Icon_minitimeUto Sep 16 2014, 00:39

sta pises desno ko arap koju picku materinu
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Boca - Roma Empty
PočaljiNaslov: Re: Boca - Roma   Boca - Roma Icon_minitimeUto Sep 16 2014, 20:47

I opet ispala, neaktivni u temi za dogovaranje, jasno je da jurite sluzbeni rezultat, posto znate da nas nema u cetvrtak... A ni sutra mozda nismo tu, ali pojavite se u u 20h
Nazad na vrh Ići dole
beli

Muški Broj poruka : 493
Datum upisa : 19.03.2013

Boca - Roma Empty
PočaljiNaslov: Re: Boca - Roma   Boca - Roma Icon_minitimeUto Sep 16 2014, 23:37

Roma je strah i trepet
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Boca - Roma Empty
PočaljiNaslov: Re: Boca - Roma   Boca - Roma Icon_minitimeSre Sep 17 2014, 20:27

Izgleda da se u ovoj temi dogovaramo mi iz Rome samo kad da se skupimo... Posto su jos u ponedeljak znali da nas najverovatnije nema u cetvrtak ( http://prntscr.com/4n5aoj ), mudro su ignoraisali svaki dogovoreni termin (bar smo mi mislili da je dogovreni)... Niti su aktivni u temi, ispalili su nas 3 puta, i sada po tom nekom pravilu Boka ima pravo na sluzbeni rezultat ako se odjednom oni skupe u cetvrtak, a nas ne bude?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Boca - Roma Empty
PočaljiNaslov: Re: Boca - Roma   Boca - Roma Icon_minitimeSre Sep 17 2014, 20:32

Očajno hoćeš da se izvučeš majke mi...Četvrtak je fiksni termin i koja ekipa se tad ne pojavi gubi službenim rezultatom...ne znam šta ti nije jasno oko toga?
Nazad na vrh Ići dole
Podolski9

Podolski9

Muški Broj poruka : 293
Datum upisa : 30.08.2013
Godina : 30

Boca - Roma Empty
PočaljiNaslov: Re: Boca - Roma   Boca - Roma Icon_minitimeSre Sep 17 2014, 20:41

ocajno je to kako vi cekate taj fiksni, jucer ste bili ti moutinho i czv, pitao je moutinho jel igramo veceras ista odma si rekao ne, mogao si bar malo pogledat jel ti neko od talijana tu ili napo i ue... jadno... veceras kazes idem vidit jel ima talijana tu, nisi ni napisao to vec si odgovorio da vas nema, ko tu koga jebe vise
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Boca - Roma Empty
PočaljiNaslov: Re: Boca - Roma   Boca - Roma Icon_minitimeSre Sep 17 2014, 21:51

Italijane sam pitao juce i rekli su da ne mogu..a vcrs sam pogledao i nisu bili na tsu i ne znam koliko treba da ih trazim ?20 minuta? Za to sinoc imam da kazem da mi ne pada na pamet da mi opet igraju czv i napo u prvoj postavi i mislim da vi sa tim nemate nista Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Boca - Roma Empty
PočaljiNaslov: Re: Boca - Roma   Boca - Roma Icon_minitimeSre Sep 17 2014, 22:53

Znaci imao si tim na raspolagajnu ali nisi hteo da ispostujes protivnike? I ti kao kapiten kazes da neces ta dva igraca ubacat u prvu postavu, a cemu oni sluze, kad se tebi umore prsti od igranja haxa, da te zameni, ne razumem?
Nazad na vrh Ići dole
Исак

Исак

Broj poruka : 487
Datum upisa : 20.03.2013

Boca - Roma Empty
PočaljiNaslov: Re: Boca - Roma   Boca - Roma Icon_minitimeSre Sep 17 2014, 23:56

Covek nece da igra bez prve postave. Hm... to mi zvuci poznato
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Boca - Roma Empty
PočaljiNaslov: Re: Boca - Roma   Boca - Roma Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Boca - Roma
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» AS Roma - Boca Jr.
» [14.Kolo] Boca Juniors - Roma 1:0
» [5.Kolo] Roma - Boca Juniors 0:0
» Fudbalska pravda! AS Roma 3:1 Boca Jr.
» Boca - BvB

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Kanta :: Kanta :: 3 kolo-
Skoči na: