Baša Novinar
Broj poruka : 109 Datum upisa : 06.04.2013
| Naslov: Re: Vesti o Ligi Sampiona i nacionalnom takmicenju Sre Maj 22 2013, 11:01 | |
| ovo za ovaj kup da se zna da je cg tu ja i beli pratimo situaciju | |
|
Мичу
Broj poruka : 389 Datum upisa : 24.03.2013 Godina : 28
| Naslov: Re: Vesti o Ligi Sampiona i nacionalnom takmicenju Sre Maj 22 2013, 19:27 | |
| - Drogbeni ::
- I ja sam za te kvalifikacije...Saša otišao sam vam ja a moraš priznati da sam vam bio važan član ekipe....a sad ako ste toliko dobri za Ligu Šampiona zašto onda izbegavate kvalifikacije?
koliko si ti bio vazan deo ekipe, toliko je, ako ne i vise, sad noblic@. a i vi sto ste otisli iz klubova koji treba da igraju LS, da ste ostali, cutali bi o kvalifikacijama ko zaliveni. | |
|
sasa37
Broj poruka : 274 Datum upisa : 20.03.2013 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Vesti o Ligi Sampiona i nacionalnom takmicenju Čet Maj 23 2013, 11:58 | |
| Ma momcu sto se mene tice kako hocete,znam i verujem da ce olimp igrati u ligi sampiona jet to kvalitetom i zasluzujemo,moje misljenje je da samo treba postovati pravila i ispostovati rezultat klubova prosle sezone,e sad ako se vecina sa tim ne slaze,sto se mene tice mozemo da igramo kako hocete,olimp ce svakako dati 100%,i igrati u ligi sampiona tu nemam dilemu... | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Vesti o Ligi Sampiona i nacionalnom takmicenju | |
| |
|