Velež - Napoli 0:1? EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Velež - Napoli 0:1? EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTabelaRegistruj sePristupi

Velež - Napoli 0:1?

Ići dole 
+3
Stig
Raheem Sterling
Alonso
7 posters
AutorPoruka
Alonso

Alonso

Broj poruka : 765
Datum upisa : 05.04.2013

Velež - Napoli 0:1? Empty
PočaljiNaslov: Velež - Napoli 0:1?   Velež - Napoli 0:1? Icon_minitimeSre Jul 02 2014, 12:59

Nakon što Homeland nije još dobio odgovor organizatora lige, evo i ovdje ćemo postaviti sliku:

[Only admins are allowed to see this image]

Podsjetimo, Homeland je u tom trenutku bio zadnji igrač odbrane našeg tima na utakmici i imao je šansu da ode na loptu koju je Bruno šutirao, međutim ping je bio povećan (drugi ping) stoga je naglo promijenio pravac. Dalje, sudija na tom meču (Nula) je svjedok dešavanja i on je poništio gol Napolija jer je vidio šta se desilo Homelandu. Dalje, želim da podsjetim na istu situaciju iz prvog dijela sezone kada je Malagi poništen gol protiv Borusije jer je Falkau (tada igrao za BvB) također bio lag - [Only admins are allowed to see this link]

[Only admins are allowed to see this image]

Hvala na razumijevanju.
Nazad na vrh Ići dole
Raheem Sterling

Raheem Sterling

Muški Broj poruka : 581
Datum upisa : 22.08.2013
Godina : 26

PočaljiNaslov: Re: Velež - Napoli 0:1?   Velež - Napoli 0:1? Icon_minitimeSre Jul 02 2014, 13:19

Ja bih rekao, da ovo nije slicna situacija kao sa Falkaom.. Falkaa je odma na pocetku imao lag i da bi ostao na mjestu izbio bi.. Ovo bi Homeland tesko branio zato sto bi bilo 2v1 i vjerovatno bi se lopta odbila u gol nakon izbijanja.. Nije na meni odluka tako da nmvz..

Poslednji izmenio Raheem Sterling dana Sre Jul 02 2014, 17:19, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Alonso

Alonso

Broj poruka : 765
Datum upisa : 05.04.2013

PočaljiNaslov: Re: Velež - Napoli 0:1?   Velež - Napoli 0:1? Icon_minitimeSre Jul 02 2014, 13:22

Raheem Sterling ::
Ja bih rekao, da ovo nije slicna situacija kao sa Falkaom.. Falkaa je odma na pocetku imao lag i da bi ostao na mjestu izbio bi.. Ovo bi Homeland tesko branio zato sto bi bilo 2v1 i vjerovatno bi se lopta odbila u gol nakon izbijanja.. A Nula vjerovatno oce, da prolaze naprijed slabiji, da moze Malaga lakse doci do finala i do kupa.. Wink Tako je probao namjestati i Mariboru ali je vidio, da je kup i ne liga ali opet je lose sudio.. Aj nmvz.. Nek admini odluce!

Mogao je odbraniti i gledajući pažljivije prema Noćetu je mogao izbiti, jer Napoli nije napravio blok.

A ostatak teksta ja ne bih komentarisao, jer vaše privatne probleme nemoj ovdje da ispoljavate!
Nazad na vrh Ići dole
Stig

Stig

Muški Broj poruka : 1015
Datum upisa : 07.05.2013
Godina : 32

PočaljiNaslov: Re: Velež - Napoli 0:1?   Velež - Napoli 0:1? Icon_minitimeSre Jul 02 2014, 13:54

Gol protiv BvB nam je ponisten jer sam kao kapiten tima posle pregledanog snimka rekao Velosu da nam se ne prizna zbog ociglednog laga. Tako da Jasko nemoj ni ti jesti govna i pricati kako nesto moj tim namesta. Gledaj u svoje dvoriste, svoje igrace i nemoj traziti teoriju zavere gde je nema. Ako ti Nula ne valja nadjes drugog sudiju i resen problem. A sto se tice ovog dela "Aj nmvz.. Nek admini odluce!" sta se onda koji kurac javljate na temama koje nisu u vezi sa vasim timom i ostavljate komentare eto cisto da bi nesto izasrali iako nema veze sa zivotom!

Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Velež - Napoli 0:1?   Velež - Napoli 0:1? Icon_minitimeSre Jul 02 2014, 14:17

Czv mi je dozvolio da odlučim u vezi ove utakmice i evo odluke.Velež i Napoli su izbačeni iz lige ko vam jebe mater...Nek igra BvB play off ne sprdam se odluka je doneta i ne može se menjati!

EDIT:Rezultat logično nije bitan pošto su obe ekipe izbačene
Nazad na vrh Ići dole
ц з в
Administrator
Administrator

Muški Broj poruka : 945
Datum upisa : 18.10.2011
Godina : 32

PočaljiNaslov: Re: Velež - Napoli 0:1?   Velež - Napoli 0:1? Icon_minitimeSre Jul 02 2014, 15:23

Tako onda porto igra plejof

Nazad na vrh Ići dole
Homeland(A)

Homeland(A)

Muški Broj poruka : 742
Datum upisa : 29.06.2013
Godina : 110

PočaljiNaslov: Re: Velež - Napoli 0:1?   Velež - Napoli 0:1? Icon_minitimeSre Jul 02 2014, 16:15

Drogbeni ::
Czv mi je dozvolio da odlučim u vezi ove utakmice i evo odluke.Velež i Napoli su izbačeni iz lige ko vam jebe mater...Nek igra BvB play off ne sprdam se odluka je doneta i ne može se menjati!

EDIT:Rezultat logično nije bitan pošto su obe ekipe izbačene

Mene povuklo i  timovi izbaceni iz lige, nikad gluplji razlog. Bolje da toti vodi ligu nego ova administracija (izuzev stiga protiv njega nista nemam, znam da ce neki reci da mu se uvlacim u bulju al nista nije uradio nikom nazao).

to je sve od mene cao

EDIT: 21/22. kolo, izbacivanje, bravo .
Nazad na vrh Ići dole
Prosi

Muški Broj poruka : 3
Datum upisa : 29.04.2014

PočaljiNaslov: Re: Velež - Napoli 0:1?   Velež - Napoli 0:1? Icon_minitimeSre Jul 02 2014, 19:41

Kad pocinje plejof?

Morace Veloso da mi plati neke visinske pripreme da budem u top formi
Nazad na vrh Ići dole
Nula

Muški Broj poruka : 980
Datum upisa : 14.06.2013
Godina : 109

PočaljiNaslov: Re: Velež - Napoli 0:1?   Velež - Napoli 0:1? Icon_minitimeSre Jul 02 2014, 20:32

Hehe, priznajte onda i nama pobedu vs bvb, pa da osvojimo 1. mestu u regularnom delu.

I Jasko, ne igram ja plej of tako da ne namestam nama da bude lakse tu.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Velež - Napoli 0:1?   Velež - Napoli 0:1? Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Velež - Napoli 0:1?
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Kanta :: Kanta-
Skoči na: