NLO i Vanzemaljci EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
NLO i Vanzemaljci EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTabelaRegistruj sePristupi

NLO i Vanzemaljci

Ići dole 
3 posters
AutorPoruka
DaNte TVRiper

DaNte TVRiper

Broj poruka : 413
Datum upisa : 19.03.2013

NLO i Vanzemaljci Empty
PočaljiNaslov: NLO i Vanzemaljci   NLO i Vanzemaljci Icon_minitimeNed Apr 21 2013, 23:00

Da li ste nekada uzivo videli NLO?
Ima dosta snimaka na YT-u, kako u Srbiji, tako i van nje, mada ipak ja nikad nisam uzivo to video i mislim da tako nesto ne postoji, bar ne na nasoj planeti.
Sto se vanzemaljaca tice, mislim da postoje na mnogim planetama, koje su udaljene odavde nekoliko svetlosnih godina, ali mislim kako ih nikada necemo videti, kako mi, tako ni nasi potomci.
Nazad na vrh Ići dole
Hamsik

Hamsik

Muški Broj poruka : 152
Datum upisa : 23.03.2013
Godina : 30

NLO i Vanzemaljci Empty
PočaljiNaslov: Re: NLO i Vanzemaljci   NLO i Vanzemaljci Icon_minitimeNed Apr 21 2013, 23:58

zar je moguce da u ovolikom sistemu, kosmosu, galaxiji i ostalim pickama materinama postoji samo jedna naseljena planeta, tacnije planetica koja je kao kamencic naspram ostalih planeta.. da ne postoji nikakav drugi narod, vanzemaljci.. ma definitivno su to Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Мичу

Мичу

Muški Broj poruka : 389
Datum upisa : 24.03.2013
Godina : 28

NLO i Vanzemaljci Empty
PočaljiNaslov: Re: NLO i Vanzemaljci   NLO i Vanzemaljci Icon_minitimePon Apr 22 2013, 00:02

ma ima ih sto posto, mozda su i veci debili od ljudi Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Hamsik

Hamsik

Muški Broj poruka : 152
Datum upisa : 23.03.2013
Godina : 30

NLO i Vanzemaljci Empty
PočaljiNaslov: Re: NLO i Vanzemaljci   NLO i Vanzemaljci Icon_minitimePon Apr 22 2013, 00:05

inace kad smo se dotakli vanzemaljaca, ne mozem bez ove pjesme Very Happy

https://www.youtube.com/watch?v=BrloPeXTLco
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

NLO i Vanzemaljci Empty
PočaljiNaslov: Re: NLO i Vanzemaljci   NLO i Vanzemaljci Icon_minitimePon Apr 22 2013, 14:22

Uzimam ti ja lepo sok iz frizidera, zatvaram i pogledam kroz prozor okrugli objekat sa sve nekim svetlima na bocnim stranama, otvorim prozor gledam, ne cuje se uopste, niti je avion niti je helikopter(moram da napomenem da je bio jako blizu mom prozoru) i polako se odaljava i nakon par sekundi potpuno nestaje. Ne mora niko verovati u to, ali ja sam se svojim ocima uverio, e sad sta je, ko ce ga znati
Nazad na vrh Ići dole
Мичу

Мичу

Muški Broj poruka : 389
Datum upisa : 24.03.2013
Godina : 28

NLO i Vanzemaljci Empty
PočaljiNaslov: Re: NLO i Vanzemaljci   NLO i Vanzemaljci Icon_minitimePon Apr 22 2013, 15:53

S.Cazorla González ::
Uzimam ti ja lepo sok iz frizidera, zatvaram i pogledam kroz prozor okrugli objekat sa sve nekim svetlima na bocnim stranama, otvorim prozor gledam, ne cuje se uopste, niti je avion niti je helikopter(moram da napomenem da je bio jako blizu mom prozoru) i polako se odaljava i nakon par sekundi potpuno nestaje. Ne mora niko verovati u to, ali ja sam se svojim ocima uverio, e sad sta je, ko ce ga znati

visoko prizemlje, verovatno bio djubretarac ili oni sto peru ulice :PPP
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

NLO i Vanzemaljci Empty
PočaljiNaslov: Re: NLO i Vanzemaljci   NLO i Vanzemaljci Icon_minitimeUto Jul 23 2013, 17:22

A možda te planete postoje da bi se čovek zapitao zašto postoje Very Happy . Šalim se, možda će ljudi nekada moći da nasele te planete, ne znam, ali nema ništa na ovom svetu što se ne može objasniti.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

NLO i Vanzemaljci Empty
PočaljiNaslov: Re: NLO i Vanzemaljci   NLO i Vanzemaljci Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

NLO i Vanzemaljci
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Teorije zavere, aktuelnosti, zanimljivosti...-
Skoči na: