|
| NLO i Vanzemaljci | |
| | Autor | Poruka |
---|
DaNte TVRiper
Broj poruka : 413 Datum upisa : 19.03.2013 Lokacija : SRBIJA BREEEE!
| Naslov: NLO i Vanzemaljci Ned Apr 21 2013, 23:00 | |
| Da li ste nekada uzivo videli NLO? Ima dosta snimaka na YT-u, kako u Srbiji, tako i van nje, mada ipak ja nikad nisam uzivo to video i mislim da tako nesto ne postoji, bar ne na nasoj planeti. Sto se vanzemaljaca tice, mislim da postoje na mnogim planetama, koje su udaljene odavde nekoliko svetlosnih godina, ali mislim kako ih nikada necemo videti, kako mi, tako ni nasi potomci. | |
| | | Hamsik
Broj poruka : 152 Datum upisa : 23.03.2013 Godina : 30 Lokacija : Sarajevo
| Naslov: Re: NLO i Vanzemaljci Ned Apr 21 2013, 23:58 | |
| zar je moguce da u ovolikom sistemu, kosmosu, galaxiji i ostalim pickama materinama postoji samo jedna naseljena planeta, tacnije planetica koja je kao kamencic naspram ostalih planeta.. da ne postoji nikakav drugi narod, vanzemaljci.. ma definitivno su to | |
| | | Мичу
Broj poruka : 389 Datum upisa : 24.03.2013 Godina : 28
| Naslov: Re: NLO i Vanzemaljci Pon Apr 22 2013, 00:02 | |
| ma ima ih sto posto, mozda su i veci debili od ljudi | |
| | | Hamsik
Broj poruka : 152 Datum upisa : 23.03.2013 Godina : 30 Lokacija : Sarajevo
| Naslov: Re: NLO i Vanzemaljci Pon Apr 22 2013, 00:05 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: NLO i Vanzemaljci Pon Apr 22 2013, 14:22 | |
| Uzimam ti ja lepo sok iz frizidera, zatvaram i pogledam kroz prozor okrugli objekat sa sve nekim svetlima na bocnim stranama, otvorim prozor gledam, ne cuje se uopste, niti je avion niti je helikopter(moram da napomenem da je bio jako blizu mom prozoru) i polako se odaljava i nakon par sekundi potpuno nestaje. Ne mora niko verovati u to, ali ja sam se svojim ocima uverio, e sad sta je, ko ce ga znati |
| | | Мичу
Broj poruka : 389 Datum upisa : 24.03.2013 Godina : 28
| Naslov: Re: NLO i Vanzemaljci Pon Apr 22 2013, 15:53 | |
| - S.Cazorla González ::
- Uzimam ti ja lepo sok iz frizidera, zatvaram i pogledam kroz prozor okrugli objekat sa sve nekim svetlima na bocnim stranama, otvorim prozor gledam, ne cuje se uopste, niti je avion niti je helikopter(moram da napomenem da je bio jako blizu mom prozoru) i polako se odaljava i nakon par sekundi potpuno nestaje. Ne mora niko verovati u to, ali ja sam se svojim ocima uverio, e sad sta je, ko ce ga znati
visoko prizemlje, verovatno bio djubretarac ili oni sto peru ulice :PPP | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: NLO i Vanzemaljci Uto Jul 23 2013, 17:22 | |
| A možda te planete postoje da bi se čovek zapitao zašto postoje . Šalim se, možda će ljudi nekada moći da nasele te planete, ne znam, ali nema ništa na ovom svetu što se ne može objasniti. |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: NLO i Vanzemaljci | |
| |
| | | | NLO i Vanzemaljci | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Statistike | Imamo 667 registrovanih korisnika Najnoviji registrovani član je Agency32
Naši korisnici su poslali ukupno 32060 članaka u 4028 teme
|
|