Ponovo kopiran nick Ruyu Lopezu?! EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Ponovo kopiran nick Ruyu Lopezu?! EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTabelaRegistruj sePristupi

Ponovo kopiran nick Ruyu Lopezu?!

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
Gost
Gost

Ponovo kopiran nick Ruyu Lopezu?! Empty
PočaljiNaslov: Ponovo kopiran nick Ruyu Lopezu?!   Ponovo kopiran nick Ruyu Lopezu?! Icon_minitimeČet Apr 18 2013, 14:58

Ruy Lopez, igrač Olympiakosa, naveo je da mu je neko na meču sa Crvenom Zvezdom ponovo kopirao nick. Takođe je dodao da mu je dojadilo ovo što se dešava i da više nema volje da nastavi sa igranjem lige. Evo pune izjave Ruya Lopeza nakon kopiranja njegovog nicka:

"Opet me je neko kopirao i po drugi put odigrao ligašku utakmicu umesto mene... nemam više živaca da se nerviram, samo ću reći da mi je dojadilo ovo što se dešava i nemam više ni želje ni volje da nastavim da igram ovu ligu. Nek lažni Ruy Lopez nastavi gde sam ja stao. Hvala vam saigrači što niste pogledali pre utakmice kad sam zadnji put bio online i da li me je u tom trenutku bilo na forumu."
Nazad na vrh Ići dole
DaNte TVRiper

DaNte TVRiper

Broj poruka : 413
Datum upisa : 19.03.2013

PočaljiNaslov: Re: Ponovo kopiran nick Ruyu Lopezu?!   Ponovo kopiran nick Ruyu Lopezu?! Icon_minitimeČet Apr 18 2013, 21:58

Jeste, jer je napisano na forumu. Taj koji ga kopira krade samo njegov nick i zastavu na haxu, ali ne krade i njegov account na forumu.
Nazad na vrh Ići dole
Hamsik

Hamsik

Muški Broj poruka : 152
Datum upisa : 23.03.2013
Godina : 30

PočaljiNaslov: Re: Ponovo kopiran nick Ruyu Lopezu?!   Ponovo kopiran nick Ruyu Lopezu?! Icon_minitimeČet Apr 18 2013, 22:09

sarkazam, ovo sto je Alonso pisao..
Nazad na vrh Ići dole
DaNte TVRiper

DaNte TVRiper

Broj poruka : 413

PočaljiNaslov: Re: Ponovo kopiran nick Ruyu Lopezu?!   Ponovo kopiran nick Ruyu Lopezu?! Icon_minitimeČet Apr 18 2013, 22:53

Hamsik ::
sarkazam, ovo sto je Alonso pisao..

Da, ali ja za svaki slucaj ispisa ovo da ne pomisle drugi clanovi da mu je stvarno hakovan account na forumu.
Nazad na vrh Ići dole
Ruy Lopez

Ruy Lopez

Muški Broj poruka : 47
Datum upisa : 24.03.2013

PočaljiNaslov: Re: Ponovo kopiran nick Ruyu Lopezu?!   Ponovo kopiran nick Ruyu Lopezu?! Icon_minitimeČet Apr 18 2013, 22:56

Ostajem u ligi, predomislio sam se
Nazad na vrh Ići dole
beli

Muški Broj poruka : 493

PočaljiNaslov: Re: Ponovo kopiran nick Ruyu Lopezu?!   Ponovo kopiran nick Ruyu Lopezu?! Icon_minitimeČet Apr 18 2013, 23:05

dabome da ostajes. liga je sve popularnija Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Ponovo kopiran nick Ruyu Lopezu?!   Ponovo kopiran nick Ruyu Lopezu?! Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» SMAK ponovo vređao administraciju i forum!
» Istorija se ponavlja: Roma i Juventus ponovo u Super ligi

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Liga | Kup-
Skoči na: