Intervju sa Osini po prasini!
Nakon malo duzek vremena,napokon sam uspeo da obavim intervju sa kapitenom Olympiacosa,Osinija.Iako je bio zauzet uzimajuci recepte od Velosove mamicke,uspeo je da izdvoji vreme i odgovori na par pitanja..
Vule™- "Olympiacos trenutno odlicno igra.Sta mislis,imate li sanse za 1. mesto u Ligi?"
Osini po prasini- "Pa mislim da imamo dobre sanse,ne zaostajemo mnogo a uz to mislim da ce malaga tesko zadrzati ovakvu formu ( pa pogledajte samo kakvih botova tamo ima) i u nastavku tako da ce borba za prvo mesto sigurno biti veoma neizvesna.."
Vule™- "Sa kim se najbolje slazes u ekipi i ko ti pokazuje najveci trud na treninzima i utakmicama?"
Osini po prasini- "Ma svi su dobri mi smo malo drugacije ukomponovana ekipa od ostalih nema tu nekih problema sto se druzenja i igre tice niti nekih nesporazuma, a moram da izdvojim Strumfa za trud u organizovanju meceva i vodjenje ekipe (naravno i uz kvalitetnu igru na terenu) , vazno je kada imas takvog igraca na koga se u svakom trenutku mozes osloniti.."
Vule™- "Мичу je otisao u penziju,koliko ce on nedostajati tebi i tvojoj ekipi i da li vec tragate za kvalitetnim igracem?"
Osini po prasini- "Micko je oduvek bio vazna karika u nasoj ekipi i decko koga smo svi nekako gotivili i uz njega je svaki trening i svaka utakmica bila zanimljivija i sigurno da ce nam nedostajati u smislu pozitivne atmosfere.. naravno mi kao ozbiljna ekipa moramo obezbediti na vreme neko pojacanje i na tome se uveliko radi i vec smo poslali neke placenike da prete pojedinim igracima, razbijaju prozore na kuce i ostavljaju poruke da neko od naciljanih meta ne bi odabrao neku drugu ekipu u prelaznom roku.."
Vule™- "Kako komentarises vase ucesce u Ligi Sampiona?"
Osini po prasini- "Sto se lige sampiona tice, pokazali smo da mozemo mnogo vise nego prosle godine kad smo sluzili za nabijanje gol razlike i da smo sami krivi sto nismo prosli dalje zbog bez veze prosutih nekoliko bodova ali sta je tu je, nije mi nesto preterano zao, prioritet nam je nasa liga, a onaj iker i burger mogu da si nabiju njihovo smesno tamicenje tamo gde sunce ne sija, i da mi je bas drago sto je nemacki tim ispao iz grupe."
Vule™- "Vidim da si potpuno zarazen H1Z1(Zmija virus)-om,konzumiras li neke lekove kako bi se izborio sa navedenim virusom?"
Osini po prasini- "Da bilo je to gadnih nekoliko dana na srecu raspitali smo se kod mnogih doktora i travara i rekli su da je jedini lek majcino mleko..Naravno tu su brige nas zarazenih prestale i laknulo nam je znajuci da je Velosova mamicka nepresusan izvor te lekovite tekucine i rad donator te nam je svima strcnula par doza vise za svaki slucaj i sada je sve na svom mestu..ipak avatar ostaje kao posledica te opake bolesti.."
Vule™- "Hvala na izdvojenom vremenu,sve najbolje u nastavku karijere."
Osini po prasini- "Nema na cemu."