Umotvorine Bruna Mezenge u 2013. godini EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Umotvorine Bruna Mezenge u 2013. godini EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTabelaRegistruj sePristupi

Umotvorine Bruna Mezenge u 2013. godini

Ići dole 
3 posters
AutorPoruka
Gost
Gost

Umotvorine Bruna Mezenge u 2013. godini Empty
PočaljiNaslov: Umotvorine Bruna Mezenge u 2013. godini   Umotvorine Bruna Mezenge u 2013. godini Icon_minitimePet Jan 03 2014, 15:11

Umotvorine Bruna Mezenge u 2013. godini Mozak

Bruno Mezenga: "Baši smo proletali kroz guzove k'o američki mig kroz afganistanski zračni prostor!"

Bruno Mezenga: "Neka ćorava kurvetina masira pičku na moje slike letvom volana od Senegalskih šlepera."

Bruno Mezenga: "Da bi jeb'o Talijansku kurvu trebaš na kurac stavit GPS, jer kad ti kurac uđe u taj tunel Sveti Rok neće se znat' vratit' nazad..."

Bruno Mezenga: "Šerif mubarak traktor pićke materine dragim našim susjedima i da izjebete što god kurvi!"

Bruno Mezenga: "Turimo joj jabuku u usta da ne ciči ko Koreanka. Da ne čuju komšije da misle još da sam luđak neki da me strpaju u ludnicu."

Bruno Mezenga: "U današnje vrijeme lančic sa Isusom na krstu služi samo kurvama da ga stave među sise."

Bruno Mezenga: "Evo me, sjedim na rivi i javno drkam na maloljetne šveđanke koje se vraćaju s noćnog kupanja s ocrtanom pičkom na gaćicama. Točno se vidi da je razrađena k'o papučica gasa na Čačićevom Chrysleru. Glupa skandinavska kurvetina."

Bruno Mezenga: "Sjećam se u osnovnoj školi kad smo učili polne bolesti i načine prenošenja. I sad, jedna nevina kurva Marica pita šta znači oralno i analno. Ja se dignem iz zadnje klupe ko iz pepela. Pošto sam srao za vrijeme časa, obrišem šupak 230-voltnom utičnicom koju sam iščupao iz zida i dođem do profe, dignem joj haljinu i pred cijelim razredom joj poližem pičku tako da je izbacila bubrežni kamenac kad je svršila. I uzmem periodni sustav sa zida 2x2 metra od metala i izudaram Maricu po glavi i kažem: "Jel' sad jasno kurvo usrana sta znaci oralno?" Tad marica skine svoje gaćice s letećim medvjedićima, naprči se, a ja joj u šupak gurnem fiskalnu blagajnu i objasnim joj što je analno. Marica je taj dan naučila svašta. Idući sat smo testirali nagrizajuća svojstva solne kiseline, a Marica je opet bila te sreće da bude pokusni kunić."

Bruno Mezenga: "uE masira pičku letvom volana senegalskih šlepera."

Bruno Mezenga: "O jebem ti pohani pasji mlohavi kurac, pa ne možeš mi takva doć' na fejs ker te posr'o. Vidim joj sliku na chatu, neka sisa visi van profilne i ja kliknem, kad ono jetreni infarkt me spuc'o kako je kurva lijepa. Pas ti mater, obrve ima k'o blatobrani od IMT-a, konjske zube, sise ko baba Milunka, a kosu nije oprala 2 mjeseca i 69 dana i onda u komentaru slike napisala "Nije da sam neka ljepotica, ali nisam ni ružna." O, da ti jeb'o truli dikobrazov šupak greškom neabortiranu mater."

Bruno Mezenga: "Kurva me zvala da ju sprčim, al' kad je skinula gaće radije sam joj sprčio papagaja nego nju... Pas mater neobrijanu..."

Bruno Mezenga: "Mrzim cure s brkovima jer kad mi puše onda me brkovi škakljaju po jajima."

Bruno Mezenga: "Lizanje pičke je isto k'o i članstvo u mafiji. Jedan krivi pokret i u šupku si."

Bruno Mezenga: "Kad u kadi prdnem osjećam se k'o podmornica, jer iz mojeg šupka izleću torpeda."

Bruno Mezenga: "Pa kakve sve strahote mogu izaći iz guzice to je nevjerojatno... Sad sam prdn'o i raspar'o gaće strampice, prtenice i hlače napravljene od kože južnosibirskog hrčka. Susjedi već zovu dekontaminacijski odred da me svrstaju pod nuklearni reaktor jer sam prijetnja miru u svijetu... Ode ih sad sve sprčit pa ću im svima prn'ut u usta, pas mater opreznu!"

Bruno Mezenga: "Prebio sam jutros jednu babu i ukrao joj slušni aparat u koji sam ugradio MP69 player da mogu slušat' Vucu 69 sati na dan, i sad puzam po gradu, slušam Vucu i jebem majke isprdcima koji me čudno gledaju."

Bruno Mezenga: "Đibi za 7 dana rođendan i tradicionalno ću mu zabiti kurac u tortu."
Nazad na vrh Ići dole
ц з в
Administrator
Administrator

Muški Broj poruka : 945
Datum upisa : 18.10.2011
Godina : 32

PočaljiNaslov: Re: Umotvorine Bruna Mezenge u 2013. godini   Umotvorine Bruna Mezenge u 2013. godini Icon_minitimePet Jan 03 2014, 15:21

Ko bude postavio jos 1 ovakav post bice banovan na 31dan...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Umotvorine Bruna Mezenge u 2013. godini   Umotvorine Bruna Mezenge u 2013. godini Icon_minitimePet Jan 03 2014, 15:24

Umotvorine Kurvi, janjetine i vuca
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Umotvorine Bruna Mezenge u 2013. godini   Umotvorine Bruna Mezenge u 2013. godini Icon_minitimePet Jan 03 2014, 15:28

Nazad na vrh Ići dole
Nula

Muški Broj poruka : 980
Datum upisa : 14.06.2013
Godina : 109

PočaljiNaslov: Re: Umotvorine Bruna Mezenge u 2013. godini   Umotvorine Bruna Mezenge u 2013. godini Icon_minitimePet Jan 03 2014, 16:59

Al se raspisao draxler ovih dana!
Nazad na vrh Ići dole
Isco Alarcón

Isco Alarcón

Broj poruka : 1018
Datum upisa : 19.03.2013

PočaljiNaslov: Re: Umotvorine Bruna Mezenge u 2013. godini   Umotvorine Bruna Mezenge u 2013. godini Icon_minitimePet Jan 03 2014, 19:21

Pokvarice mu se dugme copy paste koliko se raspisao Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Umotvorine Bruna Mezenge u 2013. godini   Umotvorine Bruna Mezenge u 2013. godini Icon_minitimePet Jan 03 2014, 20:41

Isco Alarcón ::
Pokvarice mu se dugme copy paste koliko se raspisao Very Happy

Evo CTRL i C se vec pokvarili Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Isco Alarcón

Isco Alarcón

Broj poruka : 1018
Datum upisa : 19.03.2013

PočaljiNaslov: Re: Umotvorine Bruna Mezenge u 2013. godini   Umotvorine Bruna Mezenge u 2013. godini Icon_minitimePet Jan 03 2014, 21:25

Verujem Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Umotvorine Bruna Mezenge u 2013. godini   Umotvorine Bruna Mezenge u 2013. godini Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Zanimljivi momenti u 2013. godini
» Informacije o ligi [Decembar 2013.]
» Nova mapa [Decembar 2013.]
» ORGANIZACIJA I PRAVILA LIGA! (Avgust 2013)
» [DALJI KORACI, SESIRI!] [Decembar 2013.]

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Ostali clanci-
Skoči na: