[B] Malaga-Arsenal 4:0 EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
[B] Malaga-Arsenal 4:0 EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTabelaRegistruj sePristupi

[B] Malaga-Arsenal 4:0

Ići dole 
5 posters
AutorPoruka
Nula

Muški Broj poruka : 980
Datum upisa : 14.06.2013
Godina : 109

[B] Malaga-Arsenal 4:0 Empty
PočaljiNaslov: [B] Malaga-Arsenal 4:0   [B] Malaga-Arsenal 4:0 Icon_minitimeNed Dec 29 2013, 23:10

1 pol do 2:50 - http://www.haxballtube.com/watch/d181f33027
1 pol od 2:50 do 7:08 - http://www.haxballtube.com/watch/f35024bb73
1 pol do kraja - http://www.haxballtube.com/watch/c9fe4fc1f5

(golovi su na prva dva snimka ko radi statistiku...)

2 pol smo poveli sa 4:0 golom TB87-a posle 7 sec kad je njihov igrac napustio sobu i nije se moglo nastaviti dalje 4v3., jer nisu imali vize zamena.
TB je zatim izasao is sobe i do kraja smo mi odigrali 3v3 iz sprdnje koji smo ostali.
Ako treba snimak tih 7 sec i tih preostalih 10-ak min sto smo se zezali 3v3 recite stavicu...sad ga imam... Sad
Sudija je bio euroleague.

Poslednji put izmenio Nula dana Ned Dec 29 2013, 23:27, izmenio ukupno 2 puta
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: [B] Malaga-Arsenal 4:0   [B] Malaga-Arsenal 4:0 Icon_minitimeNed Dec 29 2013, 23:12

Unbanujte me  Shocked 
Nazad na vrh Ići dole
Osini po prasini

Osini po prasini

Muški Broj poruka : 646
Datum upisa : 31.03.2013
Godina : 35

PočaljiNaslov: Re: [B] Malaga-Arsenal 4:0   [B] Malaga-Arsenal 4:0 Icon_minitimePon Dec 30 2013, 00:24

znaci ova utakmica je igrana iz sprdnje Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Stig

Stig

Muški Broj poruka : 1015
Datum upisa : 07.05.2013
Godina : 32

PočaljiNaslov: Re: [B] Malaga-Arsenal 4:0   [B] Malaga-Arsenal 4:0 Icon_minitimePon Dec 30 2013, 01:03

Znaci ja cutim Razz
Nazad na vrh Ići dole
Osini po prasini

Osini po prasini

PočaljiNaslov: Re: [B] Malaga-Arsenal 4:0   [B] Malaga-Arsenal 4:0 Icon_minitimePon Dec 30 2013, 01:39

ja s tem nem nista Very Happy al ovo ne moze da se vazi nikako,igrali smo malo pa onda nismo igrali pa smo prebacili na formulu posto rs smorio i pobedila malaga,osvojila prva 3 mesta Very Happy ja msm da je najpravednije 0 0 i -1 bod i da se olimpu dodaju ta 2 vama oduzeta boda
Nazad na vrh Ići dole
Stig

Stig

Muški Broj poruka : 1015
Datum upisa : 07.05.2013
Godina : 32

PočaljiNaslov: Re: [B] Malaga-Arsenal 4:0   [B] Malaga-Arsenal 4:0 Icon_minitimePon Dec 30 2013, 01:48

Gle ja ovo necu da komentarisem jer je moj tim u pitanju i ne zalim da donosim odluke u vezi ove utakmice. Mogu da kazem samo sta je bilo. Oni su nas ispalili bili za prvi termin. Ovo nam je drugi put da se skupljamo i odigrali smo mec. Taj smo dobili 4-0 ali niko nije snimao. Posle smo se skupili da odigramo opet kako ne bismo popili kaznu, brzo smo poveli 3-0 (cini mi se) i onda je Rakitic samo izasao iz sobe i vise se nije vracao. Oni nisu imali izmena pa smo cekali Ikera. Kad je dosao zavrsili smo prvo poluvreme a on je odmah izasao iz sobe. Drugo pol smo poceli 4v3 jer nisu imali igraca zeleci da utakmicu privedemo kraju Very Happy ali je TB izasao iz sobe i ostali smo 3v3. E sad Euroliga je zbog toga dodelio TB i Ikeru po crveni pa bi mozda to trebala biti i kazna, znaci suspenzija njima za sl mec, opet kazem necu da ti se mesam ti odluci.
Nazad na vrh Ići dole
Исак

Исак

Broj poruka : 487
Datum upisa : 20.03.2013

PočaljiNaslov: Re: [B] Malaga-Arsenal 4:0   [B] Malaga-Arsenal 4:0 Icon_minitimePon Dec 30 2013, 10:59

Ma samo je prvo poluvreme merodavno, ne znam ni zasto smo igrali ovo drugo, kad su im dva igraca izasla iz igre. Pobedili smo ih dva puta, prvi put 4:0, ali bez snimka, drugi put 3:0 dok Iker nije pobegao. Trebali smo odmah prekinuti mec, da se ne zakomplikuje situacija Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Nula

Muški Broj poruka : 980
Datum upisa : 14.06.2013
Godina : 109

PočaljiNaslov: Re: [B] Malaga-Arsenal 4:0   [B] Malaga-Arsenal 4:0 Icon_minitimePon Dec 30 2013, 11:17

Pazi ja iz najbolje namere napisao ovako kako jeste da se ne bi arsenalu racunao ovo kao sluzbeni poraz 3:0 jer im je igrac otisao jer su 3 sluzbena izbacivanje a njima bi ovo bio 2 ili 3 vec, a vi vidite sad dal cete racunati kao 3:0 sluzbeni ili kao nasu pobedu od 4 sa statistikom ovako, do sad ovako kad je neko odlazio na pola ili pred kraj racunalo see rezultat do tada pa vidite sta cemo sad.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: [B] Malaga-Arsenal 4:0   [B] Malaga-Arsenal 4:0 Icon_minitimePon Dec 30 2013, 18:18

Стиг ТДИ ::
Gle ja ovo necu da komentarisem jer je moj tim u pitanju i ne zalim da donosim odluke u vezi ove utakmice. Mogu da kazem samo sta je bilo. Oni su nas ispalili bili za prvi termin. Ovo nam je drugi put da se skupljamo i odigrali smo mec. Taj smo dobili 4-0 ali niko nije snimao. Posle smo se skupili da odigramo opet kako ne bismo popili kaznu, brzo smo poveli 3-0 (cini mi se) i onda je Rakitic samo izasao iz sobe i vise se nije vracao. Oni nisu imali izmena pa smo cekali Ikera. Kad je dosao zavrsili smo prvo poluvreme a on je odmah izasao iz sobe. Drugo pol smo poceli 4v3 jer nisu imali igraca zeleci da utakmicu privedemo kraju :Dali je TB izasao iz sobe i ostali smo 3v3. E sad Euroliga je zbog toga dodelio TB i Ikeru po crveni pa bi mozda to trebala biti i kazna, znaci suspenzija njima za sl mec, opet kazem necu da ti se mesam ti odluci.

jel shvatas ti da se ja salim o.O Very Happy ?
Nazad na vrh Ići dole
Osini po prasini

Osini po prasini

PočaljiNaslov: Re: [B] Malaga-Arsenal 4:0   [B] Malaga-Arsenal 4:0 Icon_minitimePon Dec 30 2013, 19:06

Pa evo s moje strane, ako je odigrano vise od poluvremena racuna se taj rezultat..Ok ponovili ste znaci to je sasvim nova utakmica,ona bez snimka se ne racuna,a u ovoj je arsenal nakon poluvremena ostao bez igraca tako da se belezi taj rezultat, nema potrebe za nekim sluzbenima i kaznama i to je to, probali ste,skupili ste se , odigrali i to je to. Isto predlazem i da bude pravilo za naredne utakmice,ukoliko se desi slicno a rezultat je ubedljiv toliko onda nema potrebe da se komplikuje bilo sta.. Drugi predlog je da dovrsite utakmicu, ali posto je pobednik resen to bi bilo cisto zbog statistike ako imate zelju za tim.
Nazad na vrh Ići dole
TB87

TB87

Muški Broj poruka : 678
Datum upisa : 17.04.2013
Godina : 33

PočaljiNaslov: Re: [B] Malaga-Arsenal 4:0   [B] Malaga-Arsenal 4:0 Icon_minitimePon Dec 30 2013, 20:37

Fazon sto ste rekli da ide sluzbeni nama Dante je rekao ma moze i ja sam izasao.. Very Happy daj mi i 3 crvena.. Very Happy da odmorim Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Исак

Исак

Broj poruka : 487
Datum upisa : 20.03.2013

PočaljiNaslov: Re: [B] Malaga-Arsenal 4:0   [B] Malaga-Arsenal 4:0 Icon_minitimePon Dec 30 2013, 20:47

A da priznate onda prosli mec? Tamo je TB dao dva gola, tesko ce se to ponoviti Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
TB87

TB87

Muški Broj poruka : 678
Datum upisa : 17.04.2013
Godina : 33

PočaljiNaslov: Re: [B] Malaga-Arsenal 4:0   [B] Malaga-Arsenal 4:0 Icon_minitimePon Dec 30 2013, 20:49

I to kakva.. zato i nema snimka... strasno... Ponavljam to su moja 2 gola od 3 koje sam dao u dosadasnjoj karijeri stopera,kao Vidic i nema snimka.. pa to je skandal. Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: [B] Malaga-Arsenal 4:0   [B] Malaga-Arsenal 4:0 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

[B] Malaga-Arsenal 4:0
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Arsenal - Malaga 0:3
» [B] Malaga - Arsenal
» [B] Arsenal - Malaga
» Arsenal FC
» [B] Arsenal 0-3 Liverpool FC

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu