[A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
[A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTabelaRegistruj sePristupi

[A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
Oscar

Oscar

Muški Broj poruka : 339
Datum upisa : 03.08.2013
Godina : 26

[A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor Empty
PočaljiNaslov: [A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor   [A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor Icon_minitimeNed Dec 29 2013, 21:28

SNIMAK : http://www.haxballtube.com/watch/8ad5dcefa3

Sudije: Prosinecki
Mr.Clutch(zamjena)

SASTAVI :
Chelsea FC
David Luiz
SMAK
gexo
[EA] Kyle

NK Maribor
F. Totti
Luizdinho
Ferrari [INTER] ! *
Joe Hart

GOLOVI:

GOAL for Maribor Luizdinho (F. Totti) 00:28 0-1
GOAL for Chelsea gexo 10:32 (1-1)
GOAL for Chelsea SMAK (gexo) 13:49 (2-1)

Izmjene:

JaskoKING in Ferrari OUT

Poslednji izmenio David Luiz dana Čet Jan 02 2014, 20:47, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: [A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor   [A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor Icon_minitimeNed Dec 29 2013, 21:29

Zasto da odlazemo? kad mora da se odigra do danas, kako kaze Isak: 'Prekrsen je fiksni termin'.
Nazad na vrh Ići dole
Oscar

Oscar

PočaljiNaslov: Re: [A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor   [A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor Icon_minitimeNed Dec 29 2013, 21:30

Jbg nisu mi losi momci, ali za skoro sigurno ne mozemo odloziti, do 2. januara ne bi odigrali sigurno ! A previse je dotle da cekamo svi.. jbg nije ih bilo meni je zao ali pravila su pravila ipak Smile
Nazad na vrh Ići dole
SMAK

SMAK

Muški Broj poruka : 133
Datum upisa : 02.10.2013
Godina : 34

PočaljiNaslov: Re: [A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor   [A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor Icon_minitimeNed Dec 29 2013, 21:31

[A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor A9mr
Dogovor je bio niste ispostovali ja nemam toliko vremena da cekam, kao ni moja ekipa !
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: [A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor   [A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor Icon_minitimeNed Dec 29 2013, 21:33

Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: [A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor   [A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor Icon_minitimeNed Dec 29 2013, 21:33

Danas nije bio fiksni za 7. kolo ovo nije moralo da se odigra ove nedelje, al je bilo pozeljno..

niste procitali: http://www.rs-srb.com/t2370-3-kola-ove-nedelje
Nazad na vrh Ići dole
SMAK

SMAK

PočaljiNaslov: Re: [A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor   [A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor Icon_minitimeNed Dec 29 2013, 21:35

Prosinečki sutra ne mozemo jer je dogovor bio veceras a evo citaj ovo sto je Kyle izbacio i njihov igrac je rekao da pisemo sluzbeni, tako da nema sta da se zale, posle ide nova godina i ostali praznici tako da nemam vremena da ih cekam !
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: [A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor   [A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor Icon_minitimeNed Dec 29 2013, 21:36

Sta kaze Steeeeeerling?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: [A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor   [A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor Icon_minitimeNed Dec 29 2013, 21:37

Пујо Шотка ::
Prosinečki sutra ne mozemo jer je dogovor bio veceras a evo citaj ovo sto je Kyle izbacio i njihov igrac je rekao da pisemo sluzbeni, tako da nema sta da se zale, posle ide nova godina i ostali praznici tako da nemam vremena da ih cekam !

ne mora sutra, po programu je do cetvrtka, al zbog praznika moglo bi i to da se probije al to vidite sa adminima..
Nazad na vrh Ići dole
Raheem Sterling

Raheem Sterling

Muški Broj poruka : 581
Datum upisa : 22.08.2013

PočaljiNaslov: Re: [A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor   [A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor Icon_minitimeNed Dec 29 2013, 21:38

Prva ispala sa nase strane, ako ste dobri dat cete nam jos 1 sansu..
Nazad na vrh Ići dole
SMAK

SMAK

PočaljiNaslov: Re: [A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor   [A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor Icon_minitimeNed Dec 29 2013, 21:41

A zasto bih ? Reci mi da li bi drugi prihvatili tako nesto, a i nemam vremena realno evo nedelja je danas pa sam stigao da budem ovde od sutra do bozica vrlo tesko, niti cu kuci da budem, sacekali smo vas i sve a sad trazite jos da vas cekamo jos ste vi predlozili termin i uslove, izvini ali ne mogu da prihvatim, drugi put organizuj ekipu ako moji mogu da dodju onda mogu i tvoji pogotovo na vas predlog termina !
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: [A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor   [A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor Icon_minitimeNed Dec 29 2013, 21:42

Пујо Шотка ::
A zasto bih ? Reci mi da li bi drugi prihvatili tako nesto, a i nemam vremena realno evo nedelja je danas pa sam stigao da budem ovde od sutra do bozica vrlo tesko, niti cu kuci da budem, sacekali smo vas i sve a sad trazite jos da vas cekamo jos ste vi predlozili termin i uslove, izvini ali ne mogu da prihvatim, drugi put organizuj ekipu ako moji mogu da dodju onda mogu i tvoji pogotovo na vas predlog termina !

Pa fiksni termin za 7. kolo je cetvrtak, ne znam sta ti treba da prihvatis ili ne... a i idi na chat sad ima maribora..
Nazad na vrh Ići dole
Raheem Sterling

Raheem Sterling

PočaljiNaslov: Re: [A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor   [A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor Icon_minitimeNed Dec 29 2013, 21:57

Pa i mi imamo 3 Slovence, koji vjerovatno nemogu biti nonstop tu baš zbog praznika.. Danas slucajno bio Ferrari tu.. Ukrainac nesto sere, da ne moze, Momir nije bio kuci (sa telefona nam pisao), Totti imao FAQ a ja i Joe smo bili tu..
Nazad na vrh Ići dole
SMAK

SMAK

PočaljiNaslov: Re: [A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor   [A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor Icon_minitimeNed Dec 29 2013, 22:02

I da jeste fiksni cetvrtak njihov igrac je napisao da pisemo sluzbeni, dosli smo u ugovoreno vreme, ispalilu su nas, pojavili su se oko 22h hoce da igraju kao kad su mi vec igraci otisli, onda me je ovaj Totti psovao na chatu i to sam dokumentovao posto se nasi igraci uvek optuzuju za sve :[A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor 2ki6
Sto se mene tice a i moje ekipe i ako jeste fiksni cetvrtak mozda uspemo da dodjemo ali mislim da se trebaju sankcionisati ovakvi i da se za ispale ovakve vrste, plus sto su oni sami nudili termin i rekli da pisemo sluzbeni ako ih nema ja sad moram da primam i psovke jednog primitivca od 15 godina koji ima 1000 spama na ovom forumu.Moram da naponem da do cetvrtka ne racunaju na moju ekipu, i da je ovo potpuno zasluzen sluzbeni za nas, a sledeci put nek pazi vas igrac sta pise i kad dogovara utakmicu !
Nazad na vrh Ići dole
Stig

Stig

Muški Broj poruka : 1015
Datum upisa : 07.05.2013
Godina : 32

PočaljiNaslov: Re: [A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor   [A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor Icon_minitimePon Dec 30 2013, 01:17

Znaci ovako, ovo sada ozbiljno mislim, ovo je poslednji put da neko objavi sliuzbeni bez dogovora sa adminima. Nema sta tebi ili bilo kome drugom da protivnicki igrac kaze da pises sluzbeni to moras proveriti sa adminima. Ako kaze Prosi da je termin za odigravanje 7. kola cetvrtak onda je tako. Ovo se jedino moze racunati kao prva ispala i nista drugacije. I jedna i druga eipa je duzna da uradi sve kako biste ugovorili novi termin odigravanja meca! I da, slika se kaci u temi za dogovaranje meca pa se na osnovu te teme odlucuje kojoj ce ekipi pripasti sluzbeni a ne da se otvaraju ovakve teme!
Nazad na vrh Ići dole
SMAK

SMAK

PočaljiNaslov: Re: [A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor   [A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor Icon_minitimePon Dec 30 2013, 01:28

Стиг ТДИ za to pravilo objavljivanja sluzbenog rezultata nisam znao, znao sam da treba dokaz da su jedni bili tu a drugi ne.Takodje nismo znali da je rok do cetvrtka dok nam prosi nije rekao nego smo mislili da je do nedelje tj do danas.Termin je bio dogovoren i to sa njihove strane, pa su ispalili.Ako je vec tako odigracemo nije frka ali ovo psovanje bih molio da sankcionises.
Nazad na vrh Ići dole
Stig

Stig

Muški Broj poruka : 1015
Datum upisa : 07.05.2013
Godina : 32

PočaljiNaslov: Re: [A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor   [A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor Icon_minitimePon Dec 30 2013, 01:36

U redu je, verujem da cete sledeci put odraditi kako valja. Sada dogovorite se da odigrate ovo jer ovde smo da igramo hax a ne da spletkarimo!
Nazad na vrh Ići dole
Raheem Sterling

Raheem Sterling

PočaljiNaslov: Re: [A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor   [A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor Icon_minitimePon Dec 30 2013, 13:04

Izvinite jos jedanput... I nama se to moze desiti..
Nazad na vrh Ići dole
Oscar

Oscar

PočaljiNaslov: Re: [A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor   [A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor Icon_minitimePon Dec 30 2013, 13:27

U cetvrtak cemo igrati, veceras nas nece biti, sutra docek NG, prekosutra malo ce biti mamuranja pa necemo moc odigrat 2. januar cetvrtak jedina realna opcija Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: [A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor   [A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor Icon_minitimePon Dec 30 2013, 13:34

Moze sutra sta ima veze xexe
Moze cetvrtak Razz
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: [A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor   [A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

[A] Chelsea FC 2-1 NK Maribor
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Maribor 8:2 Chelsea
» [A] NK Maribor - Chelsea
» [A] NK Maribor 3:0 Chelsea (Sluzbeni)
» Man Utd 3-4 Chelsea
» [A] Chelsea - BvB

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu