Zvezda - Malaga EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Zvezda - Malaga EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTabelaRegistruj sePristupi

Zvezda - Malaga

Ići dole 
+5
Nula
MajstorRade
Vida[R]a
Isco Alarcón
Stig
9 posters
AutorPoruka
Gost
Gost

Zvezda - Malaga Empty
PočaljiNaslov: Zvezda - Malaga   Zvezda - Malaga Icon_minitimeSre Dec 25 2013, 03:39

.
Nazad na vrh Ići dole
Stig

Stig

Muški Broj poruka : 1015
Datum upisa : 07.05.2013
Godina : 32

Zvezda - Malaga Empty
PočaljiNaslov: Re: Zvezda - Malaga   Zvezda - Malaga Icon_minitimeČet Jan 16 2014, 22:21

Jel mozemo sutra ovo da probamo odigrati, Rade nam ne moze za vikend?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Zvezda - Malaga Empty
PočaljiNaslov: Re: Zvezda - Malaga   Zvezda - Malaga Icon_minitimeČet Jan 16 2014, 23:16

Ako Rade ne moze da igra za vikend, onda bolje odigrajte za vikend exxex
Nazad na vrh Ići dole
Isco Alarcón

Isco Alarcón

Broj poruka : 1018
Datum upisa : 19.03.2013

Zvezda - Malaga Empty
PočaljiNaslov: Re: Zvezda - Malaga   Zvezda - Malaga Icon_minitimePet Jan 17 2014, 00:19

Tesko mnogo sutra..ja sam mislio da ovo odigramo u nedelju
Nazad na vrh Ići dole
Stig

Stig

Zvezda - Malaga Empty
PočaljiNaslov: Re: Zvezda - Malaga   Zvezda - Malaga Icon_minitimePet Jan 17 2014, 00:37

Usrali ste se Radeta znamo.. inace ovo je bio samo test da vas vidimo kakvi ste... Odlicno moze nedelja tad nam je Majstor tu, 21?
Nazad na vrh Ići dole
Vida[R]a

Muški Broj poruka : 10
Datum upisa : 19.04.2013

Zvezda - Malaga Empty
PočaljiNaslov: Re: Zvezda - Malaga   Zvezda - Malaga Icon_minitimePet Jan 17 2014, 00:39

ahahahahah Rade Bog!
Nazad na vrh Ići dole
Isco Alarcón

Isco Alarcón

Zvezda - Malaga Empty
PočaljiNaslov: Re: Zvezda - Malaga   Zvezda - Malaga Icon_minitimePet Jan 17 2014, 00:49

Za vreme cemo javiti neki drugi dan Very Happy Glupo je sada pricati nesto
Nazad na vrh Ići dole
MajstorRade
Administrator
Administrator

Muški Broj poruka : 398
Datum upisa : 16.07.2013

Zvezda - Malaga Empty
PočaljiNaslov: Re: Zvezda - Malaga   Zvezda - Malaga Icon_minitimePet Jan 17 2014, 10:49

Ne sme Zvezda protiv mene jer zna kakvog je talenta ispustila ! SRAMOTA ! Neka, probacu doci u nedelju
Nazad na vrh Ići dole
Nula

Muški Broj poruka : 980
Datum upisa : 14.06.2013
Godina : 109

Zvezda - Malaga Empty
PočaljiNaslov: Re: Zvezda - Malaga   Zvezda - Malaga Icon_minitimePet Jan 17 2014, 13:29

Znaci Zvezdo vi sad nas pustite, mi vas u finalu kupa, pa vi nas u finalu lige opet. 3 za 3 za 3 heroj pa cemo sledece sezone da se dalje razduzujemo!
Nazad na vrh Ići dole
Isco Alarcón

Isco Alarcón

Zvezda - Malaga Empty
PočaljiNaslov: Re: Zvezda - Malaga   Zvezda - Malaga Icon_minitimeNed Jan 19 2014, 15:11

Uz dogovoru sa kapitenom Malage Stigom i adminom foruma Prosijem ovaj mec je pomeren za ponedeljak.Ukoliko Stig ne uspe da stigne sutra, mec ce biti odigran u utorak.Hvala na razumevanju.
Nazad na vrh Ići dole
Maker

Maker

Muški Broj poruka : 345
Datum upisa : 15.08.2013
Godina : 29

Zvezda - Malaga Empty
PočaljiNaslov: Re: Zvezda - Malaga   Zvezda - Malaga Icon_minitimeNed Jan 19 2014, 15:24

Haha Stigonja, mene jebes zbog tvoji tacni pravila, i da se obavezno smije igrat 3vs3, a onda se produzi za tebe rok za odigravanje. Dobra pravila ako se ne obrati paznja na njih. Made my day. Very Happy

http://www7.pic-upload.de/19.01.14/b89j3278ek6.jpg
Nazad na vrh Ići dole
Stig

Stig

Zvezda - Malaga Empty
PočaljiNaslov: Re: Zvezda - Malaga   Zvezda - Malaga Icon_minitimeNed Jan 19 2014, 15:31

Tako je@ Rok se produzio ISKLJUCIVO NA MOJ NAGOVOR! Pretio sam Prosineckom privatnim putem! Igrace Zvezde sam ucenio sa slikama koje posedujem a dokazuju da imaju multi naloge (Pronacice se onaj pravi) a sve to kako bi nas igrac na "pozajmici" upravo iz Zvezde (slucajno?! ne bih rekao) mogao da igra ovaj mec! Svaka cast Maker provalio si me, to do sada nikome nije uspelo. Niko nije video za svo ovo vreme koliki sam olos i spletkaros. Lepo sam rekao cim sam te video.. to je ta nemacka skola!
Nazad na vrh Ići dole
Osini po prasini

Osini po prasini

Muški Broj poruka : 646
Datum upisa : 31.03.2013
Godina : 35

Zvezda - Malaga Empty
PočaljiNaslov: Re: Zvezda - Malaga   Zvezda - Malaga Icon_minitimeNed Jan 19 2014, 15:32

Moram se ovde sloziti s makerom :/
Nazad na vrh Ići dole
Stig

Stig

Zvezda - Malaga Empty
PočaljiNaslov: Re: Zvezda - Malaga   Zvezda - Malaga Icon_minitimeNed Jan 19 2014, 15:40

Za sve nejasnoce obratite se Iscu i Prosiju! Ja ne donosim nikakve odluke sto se tice mog tima. I i dalje cekam odluku za mec Malaga - Arsenal.
Nazad na vrh Ići dole
Исак

Исак

Broj poruka : 487
Datum upisa : 20.03.2013

Zvezda - Malaga Empty
PočaljiNaslov: Re: Zvezda - Malaga   Zvezda - Malaga Icon_minitimeNed Jan 19 2014, 16:19

Sta mi dirate Stiga, sto se nas tice, mi mozemo i danas!

EDIT: Sutra je sveti Jovan... i ne znate kako cemo igrati veceras!
Nazad na vrh Ići dole
Strumf

Strumf

Muški Broj poruka : 295
Godina : 110

Zvezda - Malaga Empty
PočaljiNaslov: Re: Zvezda - Malaga   Zvezda - Malaga Icon_minitimeNed Jan 19 2014, 16:29

Sto se mene tice, mislim da ne bi trebalo da se produzuje rok. Imali ste 3-4 dana da odigrate, dosao je fiksni termin i jebi ga.. Pravilo je napisano na pocetku sezone i ne vidim razlog menjanja istog. Moja duznost kao urednik/moderator je da napisem sta ja mislim, zato i pisem ovo, inace se ne bih mesao. Toliko od Strumfa Wink
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Zvezda - Malaga Empty
PočaljiNaslov: Re: Zvezda - Malaga   Zvezda - Malaga Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Zvezda - Malaga
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Malaga - Zvezda
» Zvezda 5:1 Malaga