[A] Chelsea 0-0 Crvena Zvezda EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
[A] Chelsea 0-0 Crvena Zvezda EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTabelaRegistruj sePristupi

[A] Chelsea 0-0 Crvena Zvezda

Ići dole 
+3
sana ocm
Haxman
SMAK
7 posters
AutorPoruka
SMAK

SMAK

Muški Broj poruka : 133
Datum upisa : 02.10.2013
Godina : 34

[A] Chelsea 0-0 Crvena Zvezda Empty
PočaljiNaslov: [A] Chelsea 0-0 Crvena Zvezda   [A] Chelsea 0-0 Crvena Zvezda Icon_minitimeUto Dec 24 2013, 20:39

Snimak: http://www.haxballtube.com/watch/7a2eeb1fa9
Sudija: Aaron Ramsey

Chelsea:
Ramires
Kyle
gexo
Пујо Шотка
------------
Izmene:
El Winer
------------
Crvena Zvezda:
Isco Alarcón
Javi Martínez
sana ocm
Vida[R]a
------------
Izmene:
/
------------
I poluvreme:
/
II poluvreme:
/
------------
Strelci/asistenti:
/

Poslednji izmenio Пујо Шотка dana Uto Dec 24 2013, 20:56, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Haxman

Haxman

Muški Broj poruka : 15
Datum upisa : 22.12.2013
Godina : 30

PočaljiNaslov: Re: [A] Chelsea 0-0 Crvena Zvezda   [A] Chelsea 0-0 Crvena Zvezda Icon_minitimeUto Dec 24 2013, 20:44

Oprosti što sam ušao ja mislio da je RS random.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.google.com
sana ocm

Muški Broj poruka : 111
Datum upisa : 01.06.2013

PočaljiNaslov: Re: [A] Chelsea 0-0 Crvena Zvezda   [A] Chelsea 0-0 Crvena Zvezda Icon_minitimeUto Dec 24 2013, 20:51

useru igricu i sve, al sta ces kad si bot moras nekako se pokazat..
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: [A] Chelsea 0-0 Crvena Zvezda   [A] Chelsea 0-0 Crvena Zvezda Icon_minitimeUto Dec 24 2013, 20:55

U revansu svi na liniji!!!
Nazad na vrh Ići dole
Oscar

Oscar

Muški Broj poruka : 339
Datum upisa : 03.08.2013
Godina : 26

PočaljiNaslov: Re: [A] Chelsea 0-0 Crvena Zvezda   [A] Chelsea 0-0 Crvena Zvezda Icon_minitimeUto Dec 24 2013, 20:59

sana zasto bi ti komentarisao nasu igru?! Vi ste prije meca upisalo vec 5-0 , i nema sta isco nije napricao ali za ovakav stil igre kakav smo igrali danas, rekao je da prema takvima nemate milosti, pa eto ili ste je imali ILI NISTE MOGLI pa vam je krivo i vadite se na to ! Svako igra kako zna i kako moze.. vi ste doveli sve TOP igrace i sada se bunite kada neko ovako stane i isprsi se pred vama pa ne mozete da probijete. Nemas ti sta komentarisati igru, imali ste cak i sanse niste dali gol .. i sad krivite nasu igru za to? U revansu nebitno sta bude mi smo protiv vas upisali 1 bod i dosta nam je... slabije ekipe moraju tako protiv jacih.. mogli smo krenuti naprijed dali bi mzd gol ali bi na to primili 4 i sta bi nam to vrijedilo? Da imamo i mi ekipu kao vi , sigurno bi izletili napadacki da igramo.
Nazad na vrh Ići dole
Isco Alarcón

Isco Alarcón

Broj poruka : 1018
Datum upisa : 19.03.2013

PočaljiNaslov: Re: [A] Chelsea 0-0 Crvena Zvezda   [A] Chelsea 0-0 Crvena Zvezda Icon_minitimeUto Dec 24 2013, 21:57

Ramires lose shvatas daleko je od toga da je zabranjena takva igra..Sta vise svako nek igra kako on zeli i kako on oce, to je samo jedno misljenje koje mi imamo gde je smor igrati kad se neko ono bukvalno samo zatvori ali sta ces svako igra kako zna i kako moze..To da smo doveli neke top igrace kako ti kaze apsolutno nije tacno..Ali sta je tu je Very Happy Srecno vama dalje u takmicenju, s druga strane sto se tice fer pleja i ponasanja za vas cista 5..Momci totalno korektni i posteni Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Oscar

Oscar

PočaljiNaslov: Re: [A] Chelsea 0-0 Crvena Zvezda   [A] Chelsea 0-0 Crvena Zvezda Icon_minitimeUto Dec 24 2013, 22:07

Haha znao sam Isco da ces doci do sebe Very Happy a svakako ste jaci od nas, nismo mogli drugacije.. rekao sam idemo po bod i eto Smile a sto se tice fer pleja i korektnosti, i vi ste na najvisem nivou po tom pitanju Smile Bez problema u tom smislu je proslo Smile

Poslednji izmenio Ramires dana Uto Dec 24 2013, 22:08, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Sergio Ramos
Administrator
Administrator
Sergio Ramos

Muški Broj poruka : 796
Datum upisa : 06.05.2013

PočaljiNaslov: Re: [A] Chelsea 0-0 Crvena Zvezda   [A] Chelsea 0-0 Crvena Zvezda Icon_minitimeUto Dec 24 2013, 22:07

Kao Murinjo protiv Arsenala, dosao po bod i uzeo bod Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Oscar

Oscar

PočaljiNaslov: Re: [A] Chelsea 0-0 Crvena Zvezda   [A] Chelsea 0-0 Crvena Zvezda Icon_minitimeUto Dec 24 2013, 22:09

Sergio Ramos ::
Kao Murinjo protiv Arsenala, dosao po bod i uzeo bod Very Happy

Samo je Celsi bio blizi pobjedi i zasluzio ju je, precka se isprijecila ali dobro xexe Very Happy Na taj fazon je bilo
Nazad na vrh Ići dole
banos

Muški Broj poruka : 78
Datum upisa : 27.06.2013

PočaljiNaslov: Re: [A] Chelsea 0-0 Crvena Zvezda   [A] Chelsea 0-0 Crvena Zvezda Icon_minitimePon Dec 30 2013, 13:38

falio onaj igrac sto probija bunker ko od sale, podsetite me kako se zove Wink
Nazad na vrh Ići dole
Oscar

Oscar

PočaljiNaslov: Re: [A] Chelsea 0-0 Crvena Zvezda   [A] Chelsea 0-0 Crvena Zvezda Icon_minitimePon Dec 30 2013, 14:20

banos sigurno nije, ko jos ima...? Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: [A] Chelsea 0-0 Crvena Zvezda   [A] Chelsea 0-0 Crvena Zvezda Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

[A] Chelsea 0-0 Crvena Zvezda
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Crvena Zvezda 7:1 Chelsea
» [A] Crvena Zvezda-Chelsea
» [A] Crvena Zvezda 3:0 Chelsea (sluzbeni)
» Chelsea - Zvezda
» [A] Chelsea - Zvezda

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Kanta :: Kanta :: 5. kolo-
Skoči na: