|
| Matura | |
| | Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Matura Čet Dec 19 2013, 14:19 | |
| E ovako,posle malo dužeg perioda da napišem članak..ali razumete me,obaveze,jbg.. I tako..malo po malo,dani Osnovne škole su prolazili,bližila se Matura.Đaci Osnovne Škole čiji je direktor bio Nocerino,polako su krenuli sa pripremama za Maturu.I tako,stigli su u Restoran čiji je naziv bio ''Real Soccer Serbia''.Al' gle čuda svi sa devojčicama samo je bio sam,naime nije hteo da izda Velosovu kevu.(eheheh).Czv u svojim cipelama,belom odelu sa ružom u rukama,ali kome da je da,pitali su se ? Na licu -a videla se čežnja,te priđe i pruži ruku Flintovoj devojci,i pokloni joj ružu.Ustade Keith sav namrgođen,krene na -a lupi mu šamar, krene pesnicom,ali tu je uletelo Obezbeđenje,naši admini Stig,TB,i Prosi,uhvate ih,i pošalju ih taksijem kući.Popiše obojica Ukore direktora Nocerina.A devojka Keitha pridružila se štreberu Homelandu,i svi srećno uz Pljeskavicu,Neki sokić,pa može i pomfrit,proslaviše poslednje dane,osmog razreda Hehehe,uklopio sam sa vremenom da napišem nešto malo ali smešno |
| | | Sergio Ramos Administrator
Broj poruka : 796 Datum upisa : 06.05.2013
| Naslov: Re: Matura Čet Dec 19 2013, 14:22 | |
| Toxninho, ti bi trebao da napises za 2 kolo B divizije.. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Matura Čet Dec 19 2013, 14:25 | |
| Nisam puno razgledao veruj mi,nemam puno vremena za to,uskoro cu se aktivirati kao i pre,razumite me |
| | | Osini po prasini
Broj poruka : 646 Datum upisa : 31.03.2013 Godina : 35
| Naslov: Re: Matura Čet Dec 19 2013, 14:27 | |
| :/ vrati mi mojih 17 sekundi zivota.. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Matura Čet Dec 19 2013, 15:07 | |
| - Osini po prasini ::
- :/ vrati mi mojih 17 sekundi zivota..
Kako je to moguce ? Ja sam rekao,bukvalno sam usao na komp 10-15 min i da napisem nesto,mozda je bolje da nisam pisao,obrisite ako hocete,ovo je lose,primecujem i ja,bolje cu pisati kada budem imao vise vremena. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Matura Čet Dec 19 2013, 16:06 | |
| jao Tox,kakva je ovo glupost |
| | | Исак
Broj poruka : 487 Datum upisa : 20.03.2013 Lokacija : Srbija
| Naslov: Re: Matura Čet Dec 19 2013, 19:45 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Matura Čet Dec 19 2013, 21:25 | |
| Kao prvo - tekst ti veze s vezom nema, kao drugo - stavljaš zareze pored svake druge reči, a kao treće - bolje piši izveštaj 2. kola... |
| | | Исак
Broj poruka : 487 Datum upisa : 20.03.2013 Lokacija : Srbija
| Naslov: Re: Matura Čet Dec 19 2013, 21:48 | |
| Matura, veliko m Obezbedjenje, veliko o Pljeskavica, veliko p Neki sokic, veliko n
Pa ovo treba odmah skinuti novinara. Da znas da ces biti na dnevnom redu!!! | |
| | | Gost Gost
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: Matura | |
| |
| | | | Matura | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Statistike | Imamo 667 registrovanih korisnika Najnoviji registrovani član je Agency32
Naši korisnici su poslali ukupno 32060 članaka u 4028 teme
|
|