| Nova statistika | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Nova statistika Uto Dec 10 2013, 23:58 | |
| Od ove sezone uvodimo novu vrstu statistike, uz naravno strelce, asistente, .. koje je do sada radio Nula.
Statistika ce biti podeljena u ekipne i u pojedinacne.
Ekipne statistike ce raditi Milos i Drogbeni, a to su prosecni posed lopte timova po mecu, ukupno udaraca na gol i jos stosta. Dok cu pojedinacne statistike raditi ja, koje ce sadrzati ukupno tacnih paseva svakog igraca, ukupno udaraca na gol i jos jedna novina o kojoj se dosta diskutovalo, a to su ocene igraca. Ocene ce se odredjivati po sistemu koji je [Only admins are allowed to see this link] Totti. Uz njih naravno ide i 'Man of the Match' nagrada.
Sto se tice strelaca, asistenata.. tu statistiku bi valjda trebao i dalje da radi Nula
toliko od mene |
|
| |
Nula
Broj poruka : 980 Datum upisa : 14.06.2013 Godina : 109
| Naslov: Re: Nova statistika Sre Dec 11 2013, 18:58 | |
| - S.Cazorla González ::
Sto se tice strelaca, asistenata.. tu statistiku bi valjda trebao i dalje da radi Nula
To ce maker ili milos ili henri ko od njih zeli kako se dogovore, Nula ode u penziju. | |
|
| |
beli
Broj poruka : 493 Datum upisa : 19.03.2013 Lokacija : Beligrad
| Naslov: Re: Nova statistika Sre Dec 11 2013, 19:51 | |
| ako vuk tako kazwe | |
|
| |
beli
Broj poruka : 493 Datum upisa : 19.03.2013 Lokacija : Beligrad
| Naslov: Re: Nova statistika Sre Dec 11 2013, 19:52 | |
| - Nula ::
To ce maker ili milos ili henri ko od njih zeli kako se dogovore, Nula ode u penziju. nula shvatam twe, muika jwe to | |
|
| |
Daco
Broj poruka : 196 Datum upisa : 04.08.2013
| Naslov: Re: Nova statistika Sre Dec 11 2013, 20:41 | |
| Ne slazem se da Totti vodi ovo predlaganje ocjena igraca nakon meca i samo odredjivanje MOTM zato sto je subjektivan, u svakoj tekmi Maribora koju on odigra on ce biti najbolji nebitno da li njegova ekipa izgubila ili pobjedila . Sto se tice ostalih tekmi, onog koga gotivi on ce bit najbolji nebitno da li je njegova ekipa pobjedila ili izgubila . A gotovit ce one ljudi koji su prije svega njegove vjere (logicno da nece izabrat nekog ko je 'balija' (znam da je zabranjeno al sam morao ovo navesti) . Mislim da se vecian slaze sa mnom, ovo treba neko da vodi ko je objektivan .
pr. Kad sam vidio ocjene igraca izmedju utakmice Velez - Maribor naprosto sam pukao od smijeha dok sam citao. Totti ima ocjenu 4.7 dok svi ostali igraci neamju zajednicki prosjek iznad 1, to je samo 1 primjer neravnopravnosti. toliko, caopozz | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nova statistika Sre Dec 11 2013, 20:50 | |
| Sta pricas ti daco? Ocene se rade po sistemu koji je toti samo predlozio |
|
| |
Podolski9
Broj poruka : 293 Datum upisa : 30.08.2013 Godina : 30
| Naslov: Re: Nova statistika Sre Dec 11 2013, 21:13 | |
| daco da si citao prijedlog koji je dan i kako ce se ocjenjivat ovaj post ne bi napisao | |
|
| |
Stig
Broj poruka : 1015 Datum upisa : 07.05.2013 Godina : 32 Lokacija : Titov Vrbas
| Naslov: Re: Nova statistika Sre Dec 11 2013, 21:27 | |
| Bem vas tako napaljene...imate tacnu formulu po kojoj se te ocene racunaju, mozete sami svoje ocene proveravati ako se cini da ste osteceni! | |
|
| |
Daco
Broj poruka : 196 Datum upisa : 04.08.2013
| Naslov: Re: Nova statistika Sre Dec 11 2013, 21:40 | |
| Vidjecemo sta ce reci utakmice | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nova statistika Sre Dec 11 2013, 23:51 | |
| Od sledeceg kola vazice se clean sheet (+1.3) i 1 primljen gol (+0.5) i sa time ce se ocena racunati, logicno, samo golmanima. |
|
| |
Sergio Ramos Administrator
Broj poruka : 796 Datum upisa : 06.05.2013
| Naslov: Re: Nova statistika Sre Dec 11 2013, 23:58 | |
| Za clean sheet ocena 1.3 je premala. | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost