| Barcelona precenjena? | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Barcelona precenjena? Pet Apr 05 2013, 23:51 | |
| Barcelona precenjena? Nakon dolaska Gaucha na čelo Barcelone od tog tima se mnogo očekivalo. Iako je Gaucho u tim doveo odlične igrače poput schnel i Bruno Mezenga, taj tim nakon tri kola nije osvojio ni bod. U prvom kolu, Barcelona je izgubila sa čak 4-0 od Boca Juniors. Na tom meču Gauchov tim nije igrao loše, ali su zbog nekih grešaka u odbrani primili čak četiri gola od tima koji vodi czv. Zatim su u drugom kolu dočekali Ajax. Barcelona je igrala solidno, ali je Ajaxu minimalnu pobedu doneo Morti pred sam kraj meča. Nakon toga usledio je pravi debakl od Crvene Zvezde, tima koji se trenutno nalazi na čelu tabele. Naime, favorizovana Zvezda je bez ikakvih problema "rasturila" Barcelonu sa čak 7:1. Takođe, igrači Barcelone su izrazili veliko nezadovoljstvo igrom svog tima i najavili su da će na polusezoni napustiti tim. |
|
| |
Мичу
Broj poruka : 389 Datum upisa : 24.03.2013 Godina : 28
| Naslov: Re: Barcelona precenjena? Sub Apr 06 2013, 00:36 | |
| pa sto momci, uigrajte se jos malo, sta vam je, ionako se verovatno nece ispadati iz prve lige, dogovorite se ko ce sta, nema potrebe za napustanjem tima cim ne ide dobro. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Barcelona precenjena? Sub Apr 06 2013, 00:38 | |
| Bilo bi glupo da uvedem ovakvo pravilo, ali takve klince koji nakon poraza napustaju tim bi smaknuo sa planete Zemlje, ne sa foruma, vec bi ih teleportovao u tri lepe |
|
| |
Мичу
| Naslov: Re: Barcelona precenjena? Sub Apr 06 2013, 00:40 | |
| pa nije mi jasno sta im je, samo bi pobedjivali. na kraju ima da napustim oli da napravim ekipu da nas svi naguze da vide kako se trpi poraz | |
|
| |
sasa37
Broj poruka : 274 Datum upisa : 20.03.2013 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Barcelona precenjena? Sub Apr 06 2013, 12:15 | |
| micu nemoj da te sanjam kakvo napustanje olija,niko od nas ne ide nigde makar dok ne uzmemo titulu....XD | |
|
| |
Мичу
| Naslov: Re: Barcelona precenjena? Sub Apr 06 2013, 12:39 | |
| ahhaahhaah sprdam te, a mi vec ove sezone titulu! | |
|
| |
sasa37
Broj poruka : 274 Datum upisa : 20.03.2013 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Barcelona precenjena? Sub Apr 06 2013, 12:49 | |
| tako je.. titula dolazi u prave ruke e sad da li nase ili brace videcemo.. | |
|
| |
beli
Broj poruka : 493 Datum upisa : 19.03.2013 Lokacija : Beligrad
| Naslov: Re: Barcelona precenjena? Sub Apr 06 2013, 19:21 | |
| Niko ne spominje Ajax. a osvojice ligu. | |
|
| |
teimurs
Broj poruka : 4 Datum upisa : 30.03.2013
| Naslov: Re: Barcelona precenjena? Sre Apr 10 2013, 16:50 | |
| posto si mislio na mene carloz,kada sam otisao imao sam strasan lag ato sot je gaucho rekao da sam izasao iz tema ne nego je bila zamena a posle sam izbacen iz teama tako da ono. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Barcelona precenjena? | |
| |
|
| |
| Barcelona precenjena? | |
|