procitao sam par postova i ovako... nije dozvoljeno 4v3 ,3v4 kao sto je Totti rekao, drugo max 3 izmene ,trece ako pukne net nekome igraci mogu da ga sacekaju ,ako udje drugi igras umesto njega ,taj kome je pukao net ne sme da udje ponovo.. kratko i jasno..
TB87
Broj poruka : 678 Datum upisa : 17.04.2013 Godina : 33 Lokacija : Zemun
Stig je upozoravao PRosija da ne sme da se ulazi u igru posle izvrsene izmene,sto Prosi nije ispostovao d,sledi kazna za igraca Preosineckog ,postoji mogucnost kazne i za sudiju Drogbenog koji je dopustio ovako nesto da se dogodi ,a o vrsti kazne ce se naknadno govoriti na RTS1 u vestima u udarnom terminu u 20:00 h
kad ti odgovara da striktno primenjujes pravila onda to radis, kad ne onda se vodis sopstvenim principima sto moze da bude ok i misljenjima starijih igraca…lose lose.. pa eno imas i ovde misljenje starijeg igraca sto sada ne postupas tako…
A sto ti jednostavno ne priznas da si ti prekrsio pravila,a ne tvoj tim, nego TI ! Ti koristis drugi nick,ti ulazis u igru kao 4 izmjena,ti mozes dva puta uci u igru i onda nama govoris da mi pravimo haos i da se sredimo . Sredi se malo ti,ti si napravio haos od utakmice,jedino ovde koji pravi haos si ti, i sad bi bilo fino da se sankionise sve ovo !
Homeland(A)
Broj poruka : 742 Datum upisa : 29.06.2013 Godina : 110
A sto ti jednostavno ne priznas da si ti prekrsio pravila,a ne tvoj tim, nego TI ! Ti koristis drugi nick,ti ulazis u igru kao 4 izmjena,ti mozes dva puta uci u igru i onda nama govoris da mi pravimo haos i da se sredimo . Sredi se malo ti,ti si napravio haos od utakmice,jedino ovde koji pravi haos si ti, i sad bi bilo fino da se sankionise sve ovo !
Sada si ti kreten, idiot i sta vec ne, ovde se objektivnost tako nagradjuje, slobodno pogledaj i odgovore koje je Maker, dobio, malopre kad udjem na chat i kazem da si realan, onda su i mene isprozivali..
Keith Flint
Broj poruka : 403 Datum upisa : 20.03.2013 Godina : 31 Lokacija : Srbija
Sada si ti kreten, idiot i sta vec ne, ovde se objektivnost tako nagradjuje, slobodno pogledaj i odgovore koje je Maker, dobio, malopre kad udjem na chat i kazem da si realan, onda su i mene isprozivali..
Cazorla, nismo te mi isprozivali jer si "objektivan", nego jednostavno zato što si retard... ti si upropastio prvu sezonu i nemaš prava da vređaš druge.
Sacekaj, a ko si ti Cazorla da meni govoris da sam ja kreten,idiot ? A ko si ti Prosinecki/Mirjana da meni govoris da se ja sredim ? Halo momci,mozete jedino da mi se sagnete,niste mi ni do koljena
Homeland(A)
Broj poruka : 742 Datum upisa : 29.06.2013 Godina : 110
Prosi , zalim se, premala kvota na mene cc. , aj da admini lock temu i da ne pricamo vise o ovome, predlazem da niko nista ne dobije, samo prestanite sa raspravom, evo ispisasmo vec 4 strane ni zbog cega.
Nije frka,nek ostane ovako Zato cu ja sljedecu utakmicu uc u igru 20 puta ako treba,napravit jebenih 20 izmjena Poslat cu nekog golmana koji je bolji od mene,fino mu kazem ostavi svoj nick i samo reci da si Daco,eto nije frka . Ako moze on,moze i svako drugi sto da ne
TB87
Broj poruka : 678 Datum upisa : 17.04.2013 Godina : 33 Lokacija : Zemun