Seks-afera trese forum!
Na ovom forumu smo sve mogli ocekivati,ali da do ovoga dodje,malo bi se moglo reci.
Naime
цзв cesto spopada Velosovu mamu,
Veloso цзв-ovu i tako po vise puta-u krug.Kad god vidimo da neko od njih nije na forumu,moze se predpostaviti da ili su zauzeti skolom,ili se provode sa цзв-ovom odnosno Velosovom mamom.Ne bih sve ovo pricao da nema paparaco lova,tacnije
Alonsa koji ne spava po ceo dan kako bi uspeo da uhvati neku dobru vest iliti cak i sliku koja bi zablistala ovaj forum.Dok je slikao Alonso цзв-a i Velosa u akciji,rekao je da je stenjanje bilo toliko glasno,da mu se blic na kameri nekoliko puta pokvario.Na putu do kuce,Alonso je pronasao цзв-ov mobilni koji je цзвu verovatno ispao dok je bezao iz stana jer se Veloso vec vracao kuci.
U telefonu je pored raznih zanimljivih poruka bilo i ovo:
Da ne bude sve oko telefone,Veloso je kao sto sam malopre napomenuo takodje uhvacen u akciji,pa da vidite :
Pedofil zlostavlja maloletnika
Cazorla je takodje uhvacen u pregovorima sa Iscom.Sliku sa njihovog chata koju smo iskopali je uznemiravajuca,pa da se uverite i sami:
I za kraj,jedan vic:Tako jednom Velosa zaustavi policija. Vozio je 150 km/h gdje je ograničenje 50. Na pitanje što je tako brzo vozio, odgovori: "Čuo sam da je цзв-ov auto u blizini moje kuće"
UVEK SMO TU ZA VAS,PAPARACO LOV!