Sudija nije trebao pauzirati, ali kad je lopta izasla u aut na 10:38, tad je trebalo prekinuti mec. Da je lopta izasla u korner, druga stvar, ovako je izasla u aut i po mom misljenju, igraci Salkea se sa pravom bune: http://prntscr.com/1rp3p2
Isco Alarcón
Broj poruka : 1018 Datum upisa : 19.03.2013 Lokacija : Srbija
Hvala adminima sto su razmotrili situaciju i odlucili da rezultat bude 1-1.Iako neki misle da je to 1 bod,meni taj 1 bod znaci protiv kluba kao sto je Malaga.Znaci mi jer je Salke juce odigrao najbolju utakmicu u sezoni.Ako sam juce nekoga opsovao bilo je slucajno tako da se izvinjavam Nisi napisao asistenta kod Bruminog gola
Sta ce nama sudije imamo mi nase admine koji ce nakon meca da se bave odlukama sudija tokom meca inace cestitke salkeu posteno ste se borili steta sto je doslo do onoga na kraju meca i do teskih reci al nista licno i nemoj tebra rvp tolko da si opsednut kazem ti za tvoje dobro jebem ti zivot ako te igrica ispunjaba i cini srecnim, uradi nesto korisno u rl, izadji s drugarima, upoznaj nove devojcice druzi se, nek te to cini srecnim a ovo nek ti sluzi da ubijes vreme odmoris se
Nisam ja rekao da je meni ova igrica zivot,srecan sam jer smo uspeli da odigramo nereseno sa Malagom,sto meni znaci jedan bod.Jer mozes videti da smo iz utakmice u utakmice bolji.Devojke su ti Robi,nemas za sta da se brines Pozdrav za brata Robija <3
МилошЦЗБГ
Broj poruka : 197 Datum upisa : 02.08.2013 Lokacija : TEMERIN